- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ммм ... държание на обществено място? ... :Д
Според вас нормално ли е на обществено място (в парка, по улицата, в центъра и т.н.) (и да звучи по-цивилизовано -------->)да си изразявате обичта към някого? (целувки, прегръдки?) искам мнения![]()
Нормално е,но в умерени количества...![]()
emi da normalno e 6to puk ne na koi mu pre4i 4e primerno si celuvam gadjeto v parka ili go gu6kam na ulicata tva e vupros na li4en izbor![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
разбира се, че е нормално не виждам какво лошо има да прегръщаш гаджето си или да го желуваш на обществени места стига да не се стига до други работи!
...
Emi ne znam za koi tova neshto ne e normlano...Pregrudkite i Celuvkite ne pre4at na nikoi ot okoLnite ( osven na nqkoq zagorela starica..) taka 4e vseki da izrazqva Lubovta si kudeto poiska..Vse paK ne vsi4ki neshta mogat da se pravqt na obshtestveno mqsto..,no puk e Interesno i vulnuvashto Ponqkoga
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Абсолютно е нормално, не виждам какво може да му е лошото. Сладко е да гледаш влюбени![]()
![]()
Робинята на Quench
нормално е естествено.
Първоначално написано от Say It Right
Нормално е , кво лошо има да се гушкаш и цункаш![]()
...само да видите тупата ми госпожа по физика като види някой да се прегръща и оревава орталъка и го праща при директора..... мале колко е зле тая жена !!!!!!!!!!![]()
xax ... 100% ne moje da nadmine klasnata mivedn1j 20 minuti ot 4asa viak samo 6toto me e vidqla s 1 momi4e da se pregr16tame za 4ao
![]()
![]()
Когато е дискретно - може, когато е натрапчиво, лигаво и позьорско е пародия и е много грозно.
Левски шампион але але!
А какво му е ненормалното? Особено пък прегръдки... С приятеля ми най-редовно си ходим прегърнати и не виждам нещо нередно в това. Дори целувките не са толкова непристойни. Макар че, когато се засечем в училище с приятеля ми, се опитваме да сме по-дискретни - не че ще кажат нещо, ама в класовете и на двама ни има и клюкари... Да не говорим, че класната по едно време ме набеди за хлътнала по най-добрия ми приятел, когато просто прекарвах повече време с него и си го гушвах понякога.Брех, така сме й се смели на тази жена...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз съм хваната да ръка с приятеля си непрекъснато, по пейки, паркове и градники непрестанно се целуваме, в заведения също. не мога да съм до него повече от 5 минути и да не го целуна, да не му хвана ръката или да не го гушна. Никога не съм се замисляла дразни ли другите. Особено, ако наоколо няма никой или на съседната пейка правят същото. да показвате любовта си на открито не е нито грозно, нито срамно. Мен много ме кефят разни прегръщащи и целуващи се двойки.
da normalno e a i na nikoi nepre4iПървоначално написано от parkourgirlss
Ne mislq che e normalno. Daje e protivno i poziorsko. Kakto kaza Air_J trqbva da e diskretno i umereno. Aman ot lapeshki mlqskaniq i natiskaniq s pokazna cel.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
mi estestveno 4e e normalno,kakto napisaha po gore da e v umereni koli4estva na da se nagrabite nqkade v nqkoi park i aideee![]()
Ти да не си на 10 бе ???![]()
![]()
![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
abe..az sm za
Ama jiveq v mal1k grad i seki poznava toz onq i kato praq n6 takoz si4ki me gledat i zn koq sm abe mno e t1po..osobeno ne sm stignala do cent1ra i edna priqelka me sre6ta ti s nikito li be6e v parka napral basi ujasa ne moje da se mr1dnej bez nqkoi te rzbere..![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Да, но не за да правите на интересни. Само в по-крайни случаи (те всички са крайни, ахх..) и не да си изпивате цялата слюнка или да си бъркате в гащитее (ЗОМФГ)..![]()
Като кажете да стига да е в нормални граници или нещо такова ми става лошо...Неказвам че съм привърженик на крайностите амаа аз лично не плащам данък обществено мнение не ми пука кои ме гледа какво ще си каже апък на които не му е приятно просто да не ме гледа никои не задължавам това че съм на обществено място никога не би ми попречило да целувам и прегръщам приятеля си някои хора казват че това го правили само някакви хлапета или лигли ама изобщо не ме интересува 1 живот живея ако искам и в гащите ще му бъркам на центъра на града в краина сметка тои си е мои приятел и живея в свободна държава може да кажат че сме без възпитание-ми добре така да е другите щом сте възпитани криите се като мишкиаз пак ще се гушкам
![]()
STRASHNO MNOGO MI HARESA TOVA MNENIE! BRAVO MACKA SAMO TAKAПървоначално написано от Oriqna
![]()
Единствената ми надежда е, че един ден ще порастнеш. Моля те, не я разбивай...Първоначално написано от Oriqna
![]()
Левски шампион але але!
Нормално е, ако сте само 2мата, или сте и с други двойки...Въпреки че като цяло съм противник на 'показността' и 'лигавенето' пред други.
На мен специално не ми харесва други да ми се натискат при все, че сме излезли да речем заедно.. Ако толкова не могат да си се 'наситят' да отидат някъде да се 'изплющят' и после да си говорим... к'ви са тия 'изпълнения'..
![]()
Иначе да си вървиш с 'гаджето' и да се държите за ръце или да сте си просто прегърнати - т'ва си е в реда на нещата според мен. В крайна сметка... двойка сте... не 'просто приятели'..![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
da savsem normalno e![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
PDA му се вика.
Public Display of Affection.
И няма нищо лошо.
Не говоря за разни дето се цъфват в средата на моста на НДК (примерно) и почват да се мляскат и да се "езичат" като преживни животни...
Държането за ръка, прегръщането, etc е напълно нормално.
Тероризъм ли е да си с някого?
we stay here tonight
promise me you won't leave my side
and when the sun comes up we fight
so promise me you won't leave my side