- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесва ли ме
харесвам едно момче и му го казах ама той не повярва или така му беще по удобно.и след като му казах един петак се видяхме той беше пиян и се даржа супер мило поканиха мен и моийте фр да седнем при тях после ме изпрати и се целувахме .и каза че иска пак да ме види и такива неща ,но на следващия ден ми заяви че всичко е от алкохало и нищо незначело.и въпроса ми е има ли шанс да ме харесва?защото иначе се държи добре. и какво да права понейе си го харесвам мн
tova mom4e samo e te e izpolzvalo za6toto e bil piqtn.6te bada 4estna- mislq ,4e toi ne te haresva i ne izpitva ni6to kam teb.opitai se da zabrvai6 dumite mu si nameri 4ovek koito da otvarne na 4uvstvata ti.uspeh![]()
Руса кукличка
Какво ли не прави алкохола!!!Мисля, че този човек не те заслужава, щом така гадно се е възползвал от теб, при положение, че знае, че не ти е безразличен!Намери си друг, които да го е грижа за теб!
Първоначално написано от vilinanova
+1
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не, не те харесва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и аз мисля че не те харесвазащото ако беше така нямаше да се възползва от теб.просот е бил пиян и е искал нещо.намери си друг по подходящ
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Свалял те е само, защото е бил пиян. А това е най-гадното... Не те харесва, намери някой по свестен. А и представи си дори да стане нещо между вас той да зарибява още 10 като се напие![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1Първоначално написано от MonSitY
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
категори4но(иска6 отвора ли)
слез на долу де о6те малко
последно отговора ми е пулен виж го
не не не не и не!!!!!!!!!!!!!!![]()
Тука няма да се получи.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Харесва те...за секс...иначе не си чак такава бомба...
не те харесва вероятно...пък знае ли се..![]()
someone else...
Той сам ти го е казал .. .държал се е мило под влиянието на аклохола ... Но доста често се оказв, че пияния казва само истината ... Но според мен имаш Мо0г0 малкък шанс с него ...![]()