.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....

Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.Това сега не го казвам защото ревнувам или нещо подобно, просто това е самата истина,която знам още преди това защото я знам от отдавна.Не я познавам лично.Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.Понякога момчетата наистина сте изключително злеее...Да зарежете някои,които наистина държи на вас..и то за какво.За някаква "Фолк-звезда"... Нямам думи вече просто...

ем може наистина да не ревнуваш ама отстрани така изглежда.щом те е зарязал значи не е било писано да сте заедно.намери си друг по подходящ.Успех!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Разград
    и каква е причината да пишеш тая тема?

ревност .(точка)

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами на твое място бих се срамувала, че съм ходила с такъв галош

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    amm...napalno te razbiram i az taka bqh s edno mom4e zaribqvahme se a toi tragna s edna deto abe da ne komentiram to si li4e6e ot vsqkade 4e e nqkva k*r*a napravo se razo4arovah napalno ot nego... ama da ne ti puka, qvno ne te e zaslujaval a tva 4e e po-grozna... napravo 100 pati e po-grozna ot men (ne 4e naduvam) ama si e taka prosto ponqkoga mom4etata neznaqt koe e momi4eto za tqh i pravqt pogre6niq izbor bez da go osaznavat
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    stara zagora
    в 21 век се харесват курвите не се притеснявайте знам как се чувствате
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Хубавите ябълки прасетата ги ядат. Изобщо не се учудвам, има мн неориентирани хора.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    И какво сега, самочувствието ти е накърнено, че си заменена от по-лоша? Всички намират това, което търсят у различни хора, било то любов, приятелство, секс. За теб и останалите може да е грозна, за него- въплащение на търсеното. Такъв е животът, какво да правиш.

Град
    Sofia
    Абе по думите ти личи че се дразниш,че ходи с може би по-хубаво момиче от теб,независи с грим или без грим....все пак живота си е негов,може да прави с който,кфото,където и както иска...в крайна сметка той губи нали?

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Re: Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.
    Отговор: Лесна е !!! Ти пък си хвани некой мачо и го дразни него

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Наистина ли е по-тъпа и грозна? Или просто женска завист?

Оговорът е един..За да се фука пред приятелите си че гаджето му има одължена коса и 45тона грим /които може би я правят красива/ Споко ше се осъзнае момчето ряно или късно

Еми виж сега, хората са различни. Може наистина това да е "въплъщение на търсеното" от него... Може да е лесна. Може да е курва. Може.. Но ти не я познаваш, за да го кажеш нали... И аз съм говорила така за следващите гаджета на моя бивш... Ама след време разбирам, че те наистина са били свестни и хубави момичета.. А и не мислиш ли, че щом е бил с тебе змначи и ти тряабва да си приличаш по нещо с новата му избраница.. За това недей да се заглеждаш в новата и д аи търсиш косури.. Просто го преоделей...
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    А пък може да е много умна, а просто да я тресе пубертета и да има неразкрит потенциал?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Испания
    Споко ее...нали той губи...кво толкова :P
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Дай ни нейна снимка,да й видим грозното!Дай снимка на бележника й да й видим тъпото Може да е хубаво и умно момиче!

Цитирай Първоначално написано от We Will Rock You
    Дай ни нейна снимка,да й видим грозното!Дай снимка на бележника й да й видим тъпото Може да е хубаво и умно момиче!
    Няма смисъл от бележника и защото учи в едно от най-пропадналите училища в града ни.Кадето ходят всички,които не са ги приели никаде други!А за снимка нп

Абе не знам кой умен и кой тъп ама не тя е седнала да те обижда по комплексарски в някъф форум тъй, че си прави изводите...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не всички са ИДЕАЛНИ !
    Предлагам първо да я попзнаеш.....после да си праиш изводи .....

Приеми,че те е зарязал ! Дали е тъпа или не,дали е грозна или хубава,момчето си я е харесало ! Тя явно е това,което е търсил до момента ! Радвай се за него и спри да злобееш.

..И нищо чудно,че те е зарязал-ти си е*aти елементарното момиченце

Кога ще разберете, че за предпочитане винаги са глупавичките - по-лесно се контролират. И аз да съм момче, и аз не бих искала умна приятелка, която да може винаги да ме затапи. Както се казва "Истинската брюнетка е мечта за всеки мазохист". И незнам какво съжаляваш. Както ти казаха вече - той губи. Може би ще го осъзнае някога.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    In Devil's Castle
    аз пък си мисля,че външният вид не е най-важен..това може и да е причината..
    someone else...

е поне те е зарязал заради някаква такава хахах мен веднъж ме бяха зарязали заради някакаф *жираф с брекети* туи ми го казаха приятелките като скъсахме хахах е разликата е че това момиче никои не го харесва(как изглежда... но всички и се кефят *колко е добричка и как не може да ти откаже*) и всички момчета с които общувах по онова време ми казваха че нещо не е наред в него че да избере нея.. е маи само аз виждах че не е толкова зле на външен вид колкто ми казваха хахах няма значение .. после осъзнах нещо.. всеки си има вкус .. на някои им харесва едно на други друго ... а твояя бивш като гледам скоро ще го осъзнае спокс моя го осъзна поне хах и и ии нз сори обаче щом те е зарязал заради някфа такава ..... нещо не ме кефи тфа момче

Град
    Разград
    и ква е разликата между обичам те и харесвам те?
    само буквите...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми негов си проблем де...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си