- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....
и аз тва щях да кажаПървоначално написано от Lekov
![]()
![]()
![]()
.!.
ima takiva gadni xora kato tova mom4e sloji si o ti tolkova grim i si prisadi kosa za da te xaresa otnovo i posle mu se izsmei v liceto![]()
![]()
![]()
![]()
по-тъпо мение не бях виждалаПървоначално написано от lofzz
![]()
![]()
.!.
аз па не схванах какво казва,говори като американска македонкаПървоначално написано от woshia_style
Явно му е спаднал критерия относно момичетата...по твоите думи.Не съм я виждала, но горе-долу мога да си представя за какво става въпрос.Освен да му се присмееш, друго не можеш да направиш.Той е с нея, като е тъпа нека си я търпи.
Първоначално може да си мислиш така за нея от ревност.Това,че е грозна,не означава,че няма добри качества и характер.А колкото до ума,не я познаваш и не знаеш нейния потенциал.Сега той е с нея и колкото и да се ядосваш,няма да промениш нещата.Дали те превъзхожда или не,това може да каже единствено твоя бивш.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
+1Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Като не я познаваш лично, не можеш да знаеш дали е тъпа. А дали е по-грозна В НЕГОВИТЕ ОЧИ, това го решава той.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
към авторката ако си от стз те взимам да те утеша
Първоначално написано от RobbaN
и що тряа завижда на курвите не ми е ясно?! има ли причина да им завижда
И аз се чудя защо трябва да им завиждамеПървоначално написано от sladur4etyYy
А изобщо трябва ли
![]()
![]()
Еее на мен пък гаджето на момчето,което харесвам и помти забравих,защото разбира си ,нямам никакви шансове ми е симпатична ..Ама за теб не знам,всеки с вкуса си,нали знаеш той губи![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Що казвате "тръгнал е с по-зле", аз не мисля така...
1во.Авторката кой знае каква е../?
2ро.Момиче с грим + коса далеч не е лошо,познавам много такива.
3то. Забелязъл съм, че когато едно момиче завижда на друго момиче я нарича кучка/курва...
The Spark
Може би те е зарязал заради шибания ти характер и недобро изразяване- "к*рва".Първоначално написано от bUbInkA__
Абе май си е женската завист. В такива случаи тя се проявява най-ярко!Първоначално написано от Lake_bodom
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Оо,я стига!!Не се занимавай с това..гледай си живота,бе мила![]()
![]()
той може и да го прави за да те кара да ревнуваш,но ти не обръщай внимание..
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1 ... С моето момиче стана нещо подобно... Заряза ме заради един боклук, но след един месец искаше да се върне. Простих й, и след още един месец ме заряза.... Сега и пиша смс за рожденния й ден от който ще я заболи много и ще я накарам да си признае грешките... Непозволявай да те манипулират...Първоначално написано от VerryBerry
Impossible Is Nothing...
Ти за голяма красавица ли се имаш?Първоначално написано от bUbInkA__
уъйу
аь ус ефь пьтнсше