.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Град
    Непостоянно

Re: Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....

Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.
    Отговор: Лесна е !!! Ти пък си хвани некой мачо и го дразни него
    и аз тва щях да кажа
    .!.

ima takiva gadni xora kato tova mom4e sloji si o ti tolkova grim i si prisadi kosa za da te xaresa otnovo i posle mu se izsmei v liceto

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от lofzz
    ima takiva gadni xora kato tova mom4e sloji si o ti tolkova grim i si prisadi kosa za da te xaresa otnovo i posle mu se izsmei v liceto
    по-тъпо мение не бях виждала
    .!.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от lofzz
    по-тъпо мение не бях виждала
    аз па не схванах какво казва,говори като американска македонка

Мега фен Аватара на koalka
    Явно му е спаднал критерия относно момичетата...по твоите думи.Не съм я виждала, но горе-долу мога да си представя за какво става въпрос.Освен да му се присмееш, друго не можеш да направиш.Той е с нея, като е тъпа нека си я търпи.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Първоначално може да си мислиш така за нея от ревност.Това,че е грозна,не означава,че няма добри качества и характер.А колкото до ума,не я познаваш и не знаеш нейния потенциал.Сега той е с нея и колкото и да се ядосваш,няма да промениш нещата.Дали те превъзхожда или не,това може да каже единствено твоя бивш.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ами на твое място бих се срамувала, че съм ходила с такъв галош
    +1
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Първоначално може да си мислиш така за нея от ревност.Това,че е грозна,не означава,че няма добри качества и характер.А колкото до ума,не я познаваш и не знаеш нейния потенциал.Сега той е с нея и колкото и да се ядосваш,няма да промениш нещата.Дали те превъзхожда или не,това може да каже единствено твоя бивш.
    +1

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Като не я познаваш лично, не можеш да знаеш дали е тъпа. А дали е по-грозна В НЕГОВИТЕ ОЧИ, това го решава той.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    към авторката ако си от стз те взимам да те утеша

Т'ва, че завиждате на тези, които наричате курви...не Ви прави по-велики във какъвто и аспект да е!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RobbaN
    Т'ва, че завиждате на тези, които наричате курви...не Ви прави по-велики във какъвто и аспект да е!
    и що тряа завижда на курвите не ми е ясно?! има ли причина да им завижда

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от RobbaN
    и що тряа завижда на курвите не ми е ясно?! има ли причина да им завижда
    И аз се чудя защо трябва да им завиждаме А изобщо трябва ли

Град
    Boulevard of broken dreams
    Еее на мен пък гаджето на момчето,което харесвам и помти забравих,защото разбира си ,нямам никакви шансове ми е симпатична ..Ама за теб не знам,всеки с вкуса си,нали знаеш той губи
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Що казвате "тръгнал е с по-зле", аз не мисля така...
    1во.Авторката кой знае каква е../?
    2ро.Момиче с грим + коса далеч не е лошо,познавам много такива.

3то. Забелязъл съм, че когато едно момиче завижда на друго момиче я нарича кучка/курва...
    The Spark

може момчето да харесва лъскавите пи*ета, нема лошо

Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.Това сега не го казвам защото ревнувам или нещо подобно, просто това е самата истина,която знам още преди това защото я знам от отдавна.Не я познавам лично.Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.Понякога момчетата наистина сте изключително злеее...Да зарежете някои,които наистина държи на вас..и то за какво.За някаква "Фолк-звезда"... Нямам думи вече просто...
    Може би те е зарязал заради шибания ти характер и недобро изразяване- "к*рва".

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Наистина ли е по-тъпа и грозна? Или просто женска завист?
    Абе май си е женската завист. В такива случаи тя се проявява най-ярко!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Оо,я стига!!Не се занимавай с това..гледай си живота,бе мила той може и да го прави за да те кара да ревнуваш,но ти не обръщай внимание..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Оо,я стига!!Не се занимавай с това..гледай си живота,бе мила той може и да го прави за да те кара да ревнуваш,но ти не обръщай внимание..
    +1 ... С моето момиче стана нещо подобно... Заряза ме заради един боклук, но след един месец искаше да се върне. Простих й, и след още един месец ме заряза.... Сега и пиша смс за рожденния й ден от който ще я заболи много и ще я накарам да си признае грешките... Непозволявай да те манипулират...
    Impossible Is Nothing...

Nightwish - Bye Bye Beautiful

Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.
    Ти за голяма красавица ли се имаш?

Срам и позор . .

Цитирай Първоначално написано от makelove
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    +1 ... С моето момиче стана нещо подобно... Заряза ме заради един боклук, но след един месец искаше да се върне. Простих й, и след още един месец ме заряза.... Сега и пиша смс за рожденния й ден от който ще я заболи много и ще я накарам да си признае грешките... Непозволявай да те манипулират...
    +4 .. според мен тоз.. не та залужава... нека ходи там с "фолк певицата" и се спасява... теб не ти пречи да си намериш по-хубав и по свястен от тоя.. балтон.. Айде напред

уъйу
    аь ус ефь пьтнсше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си