- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....
shet
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Оооо ти си нямаш представа заради каква ме смени... Дебелогъзеста крава с 20сантиментрови криви крака... И го казвам не защото ме интересува как изглежда тъпата патка, а защото ревнувам, да...
Хах... зарязал те е и какво? Може да казваш, че не ревнуваш, но си личи че не е така. Трябва да приемеш неговия избор, какъвто и да е. И ако държеше на него щеше да се радваш, че е щастлив с нея, а не да я оплюваш...Нормално е на теб да не ти харесва, все пак ходи с момчето , в което си влюбена. Не падай толкова ниско....
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ne revnuvash ZAVIJDASH xaxaxhaПървоначално написано от bUbInkA__
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
АХАхахАХахахА И защо според теб да и завиждам?!?!?!Първоначално написано от kuklichka_bg
оф аз ей така мн дълго време бях хлутала по едно момче и честно казано не го познавах изобщо като характер ама си бях изградила някви да фантастични представи за него и за мене той си беше перфектен нали .... докато не разбрах че се занимава (е не точно занимава ама му беше интересна да речем) с една пълна чалгарка от типа "всяко косъмче на косата да си е на точното място" и "трябва да имам снимка от всеки ъгъл с всяка моя дрешка".. бе общо взето тъпа лигава чалгарка.... и тогава ми стана ясно че просто не е този за когото съм си го представяла и изведнъж ми минма мерака.. хаахаха
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Е, моме, приеми го. Момчетата не винаги те гледат колко си умна, интелигентна и т.н. Ти 100% си красива, изобщо не се съмнявам, ама някои момчета си падат точно по такъв тип момичета - 1 тон грим, тяло тип "клечка" и малко умствен капацитет. Не те заслужава това момче, това си е истината, нали? Намери някой стойностен... Все още ги има.![]()
явно си пада по такива наконтени момичета... които нямат и грам естествена красота.. ама не се незпокой, ако я види рано сутринта след събуждане ще бяга и няма да може да спре..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Чакай ве, момиче, успокой се.Може и новата да зареже.. Може да я използва само за секс. Пък и светът е красив със своето разнообразие, трябва да има и хора със "странни" предпочитания.
![]()
Еми явно пича е яко тъпЗа кво ти е тоя бе,остави го там да се радва на завоеванието си
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
i da se u4di6 i da ne se 4udi6 vse e sashtoto.prosto go zabravi i si nameri nqkoi po-podhodqsht!da ne ti puka za taq folk pa4a!
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
И къде е обещаната снимка??
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да,ще е интересно да я видим и да преценим дали е по-грозна ,или просто авторката на темата много ревнува.Първоначално написано от VerryBerry
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Според мен двете момичета трябва да видим, за да направим съпоставка.Първоначално написано от ludo_momiche
Да де,това имах предвид,иначе няма как да стане работата,правилно!Първоначално написано от LovePoisoned
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
да харесват се к*****е н0 само за секс нали се сещаш..никое нормално момче ако иска сериозна връзка няма да си търси такаваПървоначално написано от igoinsane
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
не те заслужава спокс ... Уверила съм се, че наистина има момчета, които гледат исстинското в теб , а не ква коса имаш или колко грим .. И за моя радост попадам все на такива момчета, макар че в момента страдам по Него доста дълго ...
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Това сигурно според майка й го твърди.Първоначално написано от dark_sw
![]()
А ти си 6746485749740 пъти....по-тъпа,за да пуснеш подобна злорадска тема....Първоначално написано от bUbInkA__
![]()