.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104
    shet
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Кали-Нищо лично.

Песента отлично важи в твоя случай..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Оооо ти си нямаш представа заради каква ме смени... Дебелогъзеста крава с 20сантиментрови криви крака... И го казвам не защото ме интересува как изглежда тъпата патка, а защото ревнувам, да...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Хах... зарязал те е и какво? Може да казваш, че не ревнуваш, но си личи че не е така. Трябва да приемеш неговия избор, какъвто и да е. И ако държеше на него щеше да се радваш, че е щастлив с нея, а не да я оплюваш... Нормално е на теб да не ти харесва, все пак ходи с момчето , в което си влюбена. Не падай толкова ниско....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.Това сега не го казвам защото ревнувам или нещо подобно, просто това е самата истина,която знам още преди това защото я знам от отдавна.Не я познавам лично.Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.Понякога момчетата наистина сте изключително злеее...Да зарежете някои,които наистина държи на вас..и то за какво.За някаква "Фолк-звезда"... Нямам думи вече просто...
    Ne revnuvash ZAVIJDASH xaxaxha
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Значи ходех с едно момче месец и нещо и тои скъса с мен и 2 дена по-късно тръгна с една к*рва с присадена коса и 1 тон грим,коята в същото време е ужасно тъпа.Това сега не го казвам защото ревнувам или нещо подобно, просто това е самата истина,която знам още преди това защото я знам от отдавна.Не я познавам лично.Незнам какво намира повече в нея наистина.Седя.Чудя се.И не мога да се сетя просто.Понякога момчетата наистина сте изключително злеее...Да зарежете някои,които наистина държи на вас..и то за какво.За някаква "Фолк-звезда"... Нямам думи вече просто...
    Ne revnuvash ZAVIJDASH xaxaxha
    АХАхахАХахахА И защо според теб да и завиждам?!?!?!

оф аз ей така мн дълго време бях хлутала по едно момче и честно казано не го познавах изобщо като характер ама си бях изградила някви да фантастични представи за него и за мене той си беше перфектен нали .... докато не разбрах че се занимава (е не точно занимава ама му беше интересна да речем) с една пълна чалгарка от типа "всяко косъмче на косата да си е на точното място" и "трябва да имам снимка от всеки ъгъл с всяка моя дрешка".. бе общо взето тъпа лигава чалгарка.... и тогава ми стана ясно че просто не е този за когото съм си го представяла и изведнъж ми минма мерака.. хаахаха
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Е, моме, приеми го. Момчетата не винаги те гледат колко си умна, интелигентна и т.н. Ти 100% си красива, изобщо не се съмнявам, ама някои момчета си падат точно по такъв тип момичета - 1 тон грим, тяло тип "клечка" и малко умствен капацитет. Не те заслужава това момче, това си е истината, нали? Намери някой стойностен... Все още ги има.

Град
    у вас ;]

явно си пада по такива наконтени момичета... които нямат и грам естествена красота.. ама не се незпокой, ако я види рано сутринта след събуждане ще бяга и няма да може да спре..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на sasha_90
    Проблемът ти е,че ревнуваш,колкото и да го отричаш.

Чакай ве, момиче, успокой се. Може и новата да зареже.. Може да я използва само за секс. Пък и светът е красив със своето разнообразие, трябва да има и хора със "странни" предпочитания.

Голям фен
    Еми явно пича е яко тъп За кво ти е тоя бе,остави го там да се радва на завоеванието си
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

i da se u4di6 i da ne se 4udi6 vse e sashtoto.prosto go zabravi i si nameri nqkoi po-podhodqsht!da ne ti puka za taq folk pa4a!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Наистина ли е по-тъпа и грозна? Или просто женска завист?
    И аз това се питам !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    И къде е обещаната снимка??
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Exsanguination
    и каква е причината да пишеш тая тема?

ревност .(точка)
    пък и според мен момичето не е виновно..не е накарала бившият ти насила да е с нея...той си го е избрал

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Да,ще е интересно да я видим и да преценим дали е по-грозна ,или просто авторката на темата много ревнува.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Да,ще е интересно да я видим и да преценим дали е по-грозна ,или просто авторката на темата много ревнува.
    Според мен двете момичета трябва да видим, за да направим съпоставка.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Според мен двете момичета трябва да видим, за да направим съпоставка.
    Да де,това имах предвид,иначе няма как да стане работата,правилно!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    в 21 век се харесват курвите не се притеснявайте знам как се чувствате
    да харесват се к*****е н0 само за секс нали се сещаш..никое нормално момче ако иска сериозна връзка няма да си търси такава
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Има ли значение дали е по- тъпа и грозна.. Аз пък казвам евала на мацката, че си има самочувствие.. защото е много по- добре от колкото да започне: "Ужас.. нямам шанс вече.. тя е много по- красива... и тн.."

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

...

не те заслужава спокс ... Уверила съм се, че наистина има момчета, които гледат исстинското в теб , а не ква коса имаш или колко грим .. И за моя радост попадам все на такива момчета, макар че в момента страдам по Него доста дълго ...
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Е, ок.. той нека гледа истинското в теб, но няма нищо лошо в това междувременно да се поддържаш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Наистина ли е по-тъпа и грозна? Или просто женска завист?
    И аз това се питам !
    Това сигурно според майка й го твърди.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

А ти си 6746485749740 пъти....по-тъпа,за да пуснеш подобна злорадска тема....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си