- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е 7623541541782 пъти ПО-ТЪПА и ГРОЗНА....
Има два варианта:
1-ви: да си пуснала темата от ревност/завист или етц..
2-ри: мацката наистина да е тъпа и грозна![]()
Но и в двата случая трябва да загърбиш миналото и да продължиш без мисълта за въпросното момче. А и съм сигурна, че на момчето му е все тая какво мислиш за настоящата му приятелка - щом е с нея, значи има някакво основание..
You are broken, I can fix you...
Е, само аз ли не видях снимките? Хайде, де, интересно ми е на какво казват другите грозно![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми аз нямам право да давам чужди снимки.Но като искате толкова снимки си пуснете "Планета" и гледайтеили "Фен ТВ" още по-добре хАхаАХаХаххаА. Макар че тя не е същата, а е нещо опитващо се да прилича на тях
![]()
Споделям чувствата ти към "фолк звездите", защото не понасям чалга стила, както не понасям и девойките, които си нямат друга работа освен по цял ден да се гримират и измислят такива щуротии като присаждане на коса или слагане на силикон.
Но ти замисляш ли се що за момче би избрало такава жена? Това не ти ли говори и за неговия умствен капацитет (или по-скоро за липсата на такъв)? Я вземи се замисли малко - не можеш да разбереш какво открива той у нея, но всъщност какво откриваш ти у такова момче...?
Тук намерих нещо, с което не съм съвсем съгласенПървоначално написано от Shadowscape
И по-точно - защо това да е показателно точно за умствения му капацитет? Може да е умно момче, а това, че друга му е завъртяла главата... много е лесно някоя красавица, пък била тя и тъпачка, да те подмами като не си доволен от връзката си(да не забравяме, че това, което знаем за другото момиче е пречупено през погледа на авторката, която все още си иска момчето)
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Не може да е умно момче щом си пада по глупачки - не и според моите разбирания поне. По никакъв начин не можеш да ме убедиш, че някой наистина готин и свестен ще се влюби в синтетична изрусена чалга звезда. Даже мисля, че интелектът на едно момче много лесно се определя като погледнеш жената, която си е избрал до себе си. Но разни хора, разни идеали.
Да, разни хора, разни идеали
А и само едно нещо е сигурно и то е, че нищо не е сигурно, така или иначе няма правило без изключения, нали?![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Бе защо обръщаш внимание на тия неща - 1во глупаво е да пускаш такава тема и наистина излиза като злорадстване и завист и ревност без значение, че може да си имала намерението да не е такова и 2ро и с кон да е тръгнал - вече не е с тебе остави го да си оправя живота - може от човек като нея да е имал нужда или па всичко тва се е случило за да те оцени и утре да дотича при тебе - нищо не се знае. Просто не му обръщай внимание гледай си своя живот и това е.
За съжаление, специално за чалгата аз лично съм предубеден твърде много, така че по-добре да се изкажат други хора по въпроса :>
ммм да не би да си отказала да спиш с него..... и той като не може да получи това от теб, да го е потърсил при най-голямата курва на града....... (не съм чела всички мнение, съжалявам ако се повтарям)
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от MonSitY
в момента ти наистина просто ревнуваш и завиждаш на момичето , а спри малко да злобееш![]()
ти пък..Я не се ядосвай..Той е изгубил и той ще съжалява после..Ти си живей живота,на купони ала бала..Първоначално написано от bUbInkA__
Аз затова останах на мнение,че до 16-17 е по-добре да си живееш живота спакойно и свободно ,без момчета дет и те не знаят какво искат![]()
emi moje pri4inata da e mn prosta i tq e 4e moje da ne te obi4a a da obi4a neq i k1v e smisala da e s 4ovek koito mn darji na nego a ne s 4oveka koito obi4a zashtoto ako iska da e s 4ovek koito da darji na nego si ima fr za taq rabota
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
хахах имах същата случка не отдавна.. амии това е подсъзнателна завист ( не ти го казвам в лошия смисъл и аз го преживях) Момичето с присадена коса и тонове грим явно изглежда добре... а и 100% прави добър секс, все пак тези жени имат опит. И от опита им идва и умението на трикове за мъжете, това са връзките еднодневки.. но това е истината, мъжкото съзнание се завладява най-вече от секса, а тя сигурно има такова излъчване щом я сравни с фолк звезда. А колкото до момчето.. той ти е показал колко държи на теб.. значи смисъла да ти пука се губи и колкото и банално да звучи - ти си знаеш, че можеш без него!![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
така сега да ви кажа...това е завист ...та всички тук казвате че тя е курва и т.н. и че курвите са най харесваните на 21 век и т.н. че като изглеждаш като курва момчетата те харесват и т.н. еми що тогава всички не станете курви а? и не си присадите коса а??? това че някое момиче може да има всяко момче само с щтракането на пръста си и се облича секси и изглежда така не значи че е курва..разберете го най после!!!
Аз мога!
Първоначално написано от peytons
?
?
nikoi ni6to takova ne e kazal.. 4e edno momi4e kato se obli4a seksapilno .. e kurva..
.... i kvo tva da ne zna4i, 4e dr momi4eta, koito sme tolko "obiknoveni" za mom4e6koto oko.. sme nqkvi bez vkus.. i 4e ne izglejdame dobre...ii zavisi kak go ima tva mom4e s1s 6trakaneto na pr1stitee...
seki moje taka..
P1k i koi e kazal ne6to za obli4aneto .. nikoi ne s1di po v1n6niq vid ( pone az de.. ).. moje i da e nqkva t1pa, grozna i t.n i pak da e kurva... pf.. p1k i ti nqma li malko da se izpla6i6.. ako haresa6 momi4e.. taka i taka.. posle q vijda6 bez grim..
i se otvra6tava6.. pf.. i v1preki si4ko 6te prod1ljava6 da si s neq.. po prostata pri4ina 4e se e*e s tebe ... :@
ne moa ti razbera misleneto... gluposti ..
![]()
Chefinkaaa ama koi kazvaa che vs trqq da seoblichat s kysi poli i t.n. ama pone ne govorete che dr sa kurvi we....i za grima...mi shtom se haresva s grim shto da ne se grimira toi v kraina smetka za tva e izmislen grima...apak i koi e kazal che nqmate vkus...? prosto iskazvam moito mnenie za jivota tyk....i vi kazvam tiqw neshta prosto ot opit...aa i napylno sam saglasna s tebe che moje nqkoe moiche da e super grozna no da se e*e mnogo...prosto tuk e razlikata che tq she se ebe s grozni momcheta haha inacheeeeeee avtorkata na temata q razbiram kolkoto i da otrichash tva si e malko zavist no te razbiram zarqzali sa te zaradi druga...normalno e da se chuvstvash taka...tyk stavashe vypros za samite kurvi kakto im kazvate vie...mojete d ami priochetete temata "taka narechenite kurvi" tam pishe vs moi gledni tochki
Аз мога!
Ама той никой не говори ,че са курви.. под думата "курва" др. нз кво разбират ама за мене е съвсем различно...пък казах ти за грима кво ми е мнението .. като искат .. нека си слагат.. да заличават грозотий.. пък... след някоя друга година сиг и пластична операция ша искат .. щото тоя грим .. ша им развали лицето .. решават си .. а тва за вкуса.. го разбрах от твойто мнение.. от предишния пост... абе както и да е секи с мнението си са опрая...![]()
Аз само нещо да питамИ аз съм с присъдена коса и аз нося грим (не в промишлени количества
) само дето не съм тъпа ... та К*РВА ли съм ??? Че нещо не разбрах! А по темата - мисля, че твоя човечец е дота повърхностен, ако това е причината поради, която те е оставил ... Вдигай главата и напред
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
да как можем да ти помогнемПървоначално написано от Exsanguination
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
като и повтаряте, че е много по - добра и пръча, с който е била е загубил адски много за да се не чувства отритната и наредена!Първоначално написано от неЗнаен
![]()