Хх..здравейте..пускам тая тема шот наистина се нуждая от помощ в момента..
В 7ми клас съм, след няколко седмици имам изпити.Цяла година ходя на уроци, оценките ми са добри.На предварителните изпити имах 5.50 по български и 4 по математика.Което е доста добре,като се има в предвид тва че миналата година ми писаха 3 по милост по математика..
Смятам,че имам доста големи шансове да вляза в училището,което искам.Там са повечето ми по-големи приятели..И аз и най-добрата ми приятелка сме се насочили към него.Балът миналата година беше доста нисък,тази едва ли ше е по-висок..както и да е..училището е в др по-голям град /няма зн кой/ .. ии баща ми не иска да ме пусне..знам,че е глупаво още от сега да мисля за тва,понеже преди всичко трябва да си видя оценките..ноо той е категоричен,че няма мърдане от тук..
Цяла година му водя политика,държа се като хората..а той ми казва,че трябвало него да слушам..да не съм негова собственост..тва му го казах, а той ми отговори,че докато не стана на 18 съм..мооля ? Когато ми го каза бяхме на кафе и си замълчах,за да не правя проблеми..
Майка ми е доста оправна и е съгласна да отида да уча там стига да изкарам добри оценки..но тоя баща ми нее..да му имам гадния характер....
Как да го убедя ? Всичко опитах..дори ми каза,че нямало нужда да кандидатствам,защото средното образование не значело нищо..той добре ли е....тогава за кво цяла година даваха по 400 лева на месец да ходя на уроци.......