- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукт против изпотяване.
Препоръчайте ми средство против изпотяване,ще се радвам да споделите,понеже не е приятно да сменяш по 3 фланелки на ден.Благодаря предварително
.
П.П. Четох за Ordix нещо си,но незнам как се пише точно.
На Леокрема Peace Струва между 4 и 5 лева доколкото си спомням.И е много добро на мен действа и въобще не се изпотявам![]()
Спасениееее.Мерси...ще се радвам и на други мнения.
Produktyt e Odorexaz go polzwam mn e dobyr no loshoto e che deistwieto mu pone pri men e che ako weche izwyrshwam nqkakwa dosta golqma fizicheska deinost se izpotqwam e ne kakto predi ama.. primerno ako otida na disko i.. znam che ne e tolkowa nadejden inache za w daskalo nqmam problem.Taka che i az se interesuwam ot neshto mn efektiwno...kazwaite :P
На мен ми върши отлична работа ROLL ON - a на Lady Speed Stick 24/7 - въобще не се изпотявам , мирише на хубаво и не оставя никакви следи по дрехите. Струва мисля че към 4 лв.
Rexona ....![]()
![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ами сама пробвай кой продукт ти помага на тебе...рексона,нивея,биу,сан екс и т.н просто пробвай,за да откриеш кое ти помага на тебе
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ако това е за мен,мерси..ии съм момче,благодаряПървоначално написано от neshtastno^vliubena
Аз лично ползвам Nivea Aqua Cool ....,но го няма този резултат като на рекламата![]()
![]()
мн съжалявам,4е съм объркала пола ти...просто не погледнах ника въобще...но и за тебе мисля,4е трябва да пробваш разли4ни продукти
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
От край време си използвам Rexona и съм много доволна!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Да ама ся напраих грешката да си купя нивеа ...Първоначално написано от st1ka
не п0мага въ0бще ... пълен б0клук е .. н0 при всеки действа различн0 ..
![]()
Пр0бвай различни дезодоранти ... може няк0й да ти п0м0гне ... :P
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Одорекс део
ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения. Уникалният механизъм на действие на ОДОРЕКС ДЕО блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе негативно върху общата терморегулация на организма.
СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!
Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли! Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците!
na vseki deistva razli4no, na men mi deistvat dobe na Avon i sum 4uvala 4e i mujkite sa mnogo hubavi izpotqvam se po malko i zvuob6te ne miri6e ili miri6e super qko
Аз ползвам Rexona стикче.Бива си го!
Който се смее последен - най-бавно загрява!
za mom4e probvai Adidas Action 3 ... az izpolzvam takuv Adidas Action 3 Fresh i sum super dovolen![]()
http://www.piluli.ru/images/Nivea_DE...Stic_Pearl.gif
аз използвам това и съм доволна![]()
от всичко прочетено за хиперхидрозата съвсем се обърках.аз се потя под мишниците и гърба и по-рядко по челото,но вече започвам да си мисля,че имам такова заболяване.много е неприятно,защото постоянно,трябва да се съобразявам какъв цвят блуза да облека,особено пък лятото.започвам да се потя,когато се изнервя,притесня(а аз постоянно се притеснявам,защото все мисля за това проклето потене) или бързам за някаде.не е чак до такава степен обилно,че да ми капят капки пот от мишниците или челото примерно.та се чудя дали да ходя на лекар.от скоро започнах да позлвам ОДОРЕКС и не се потя подмишниците,но по гърба и челото все още ми избива понякога.можете ли да ми кажете има ли начин да го спра.лично аз смятам,че моето се дължи по-скоро на нервна основа,затова нужно ли е някакво лекарско лечение.благодаря ви предварително.![]()
аз сега ползвам италиански део стик Balanika нещо подобно и съм много много доволна не остава следи и миришеш на хубаво през целия ден![]()
<OJ>