- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя баба предпочитате?
koq baba predpo4itate ot na maika vi ili ot na ba6a vi stranata
Резактирано от-Цвети
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
(sun)~{}*
и 2те ги обичам![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
но кометус ....
едната само ме кара да у4а , а другата .. ми .. кфо да кажа странна е жената ....
ама ги оби4ам все пак са ми 4аст от сем .. нз коя предпо4итам![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аз ли да знамПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
ц ц звуча като класната
Ами не познавам тази от бащина линия, тъй като е починала преди да се родя, а пък тази по майчина я мразя. Най-злобния човек, който познавам![]()
Първоначално написано от Exsanguination
никои не е казал 4е тряя да избирам![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Предпочитам майката на майка ми, при положение, че майката на баща ми ми се обажда и ни псува, обижда и какво ли не... в никакъв случай, да се метне през балкона... боли ме за нея.![]()
майката на майка мимного си я обичам, почти не сме се карали с нея
![]()
хахХ абе само аз ли предпочитам майката на баща ми?мн си я обичам тая бабка и мисля че и тя си ме обича ,супер се разбираме с нея
Докато другата е напрао ужас мн е тъпа и гадна (всъщност същата като майка ми
)тя е с некфи супер тъпи разбирания и си мисли че не треа да излаам на жънка нищи не треа да права др освен да уча
,сао че аз праа точно обратното праа сичко др и не уча :P
Майката на баща ми мисля че по ми допада![]()
mi taq na majka mi e qka...drugata e nai gadnoto s1zdanie na sveta.i da umre ne mi dreme![]()
И с двете се карам по стоянно! Ама си ги обичам можеби тази баба от на майка ми станата съвсем малко повече я обичам ама мъничко...
и двете ги обичам едната майката на мама е по строга другата пък е прекалено лигава![]()
<OJ>
az predpo4itam tazi ot staranata na maika mi drygata postoqno mi se kara i posledniq pat stana predi malko i to4no tova me nakara da pysna tazi tama
(sun)~{}*
Първоначално написано от Pedigree
![]()
егати проклетията !
Да пази Бог от такива баби
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ами от на майка ми страната баба ми е починала още преди да се родя , а от на баща ми - тя е на легло но страшно много си я обичам![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
С майката на баща ми не сме се виждали от 8 години. Тя не се интересува от мен, аз пък още по малко. Не се познаваме![]()
С другата баба се виждаме рядко, но все пак се виждаме и далеч не е като тази от страната на баща ми.![]()
от на баща ми страната, другата живее далече и се виждаме много рядко
Обожавах майката на баща ми, адси много се обичахме с нея, чувствах я като майка, но за съжаление почина.![]()
Men i dvete babki si me kefiqt mn sa to4ni![]()
Коя съм?Не ви трябва да знаете.
Чия съм?Ничия. Само на себе си.
Каква съм?Различна.И никога еднаква.
Къде съм?Навсякъде.До теб,но не и в леглото ти.И преди да се усетиш ме няма...
Определено баба ми, по майчина линия.
С другата ми баба, по бащина не поддържаме абсолютно никакви отношения години наред...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Предпочитам тази от страна на майка ми. Връзка със семейството на баща ми не поддържам, а майка му дори един път не се е обадила поне рождения ден да ми честити. Сети се, че има внучка чак когато тръгна да умира, та искаше да ида да я видя... как ли пък не.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми майката на майка ми,а и без това само тя е жива,а другата почина,като бях малка...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...