- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя баба предпочитате?
От страната на майка ми. Много по-близки сме. Другата рядко явиждам. Апък това моето бабче всичко ми прави - градинката гледа, прави ми салатки, глези ме понякога. Е, как няма да я обичам?![]()
Memento moriendum esse!
Аз нямам възможност на избор- едната ми баба, от страна на майка ми, е починала преди да се родя. Другата, от страна на баща ми си я уважавам, но се виждаме рядко и не сме толкова близки.
и аз така мисля въпреки че и двете мн ме дразнят понякогаПървоначално написано от LeVski_fen
![]()
На мама майката е по-яка!Много си я обичам!
Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3
майката на мама щото другата е цербер![]()
На мамаамамамаЩото е по образована и разбирам какво говори
![]()
И двете ги обичам, и двете правят каквото могат за нас...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Майката на мама предпочитам,другата не мога да я търпяГоляма утрепка!
![]()
ами не знам точно . с едната ми баба (майката на баща ми) съм израснала от малка и тя винаги е била до мен , много си я обичам нея , но понякога тя е по-стога с мен . а другата ми баба (майката на майка ми) не се даржи толкова стого с мен , но не съм израснала с нея и нея я обичам , но някак си другата баба си ми е по-близо до сърцето![]()
Аз имам само една баба, която е от страната на майка ми и я обичам страшно мн. Др ми баба почина, но тя и дядо ми винаги са предпочитали брат ми, мен не особено. И никога не съм усетила обичта им...сякаш аз не съм съществувала...Първоначално написано от kotenceto_bonbon
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нито едната![]()
едната е шемет другата откаченанека да видим определено шемета метнала съм се отвеяна на нея,пък и ми готви каквото искам
с нея човек може да си разговаря с часове,но е леко тъпичка
а другата...нея я мразя само филосовства и ме кара да й помагам
![]()
На майка ми!И баба и дядо.![]()
![]()
...Другите не ги признавам.
нито една
не ма кефят просто пък и те не ма обичат особено мн![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
От на майка ми страната.По-близки сме,виждаме се по-често и много повече се разбираме.
И двете![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Попринцип съм свикнала много повече с майката на баща ми,секи ден я виждам и с нея се карам по-често.А с другата ми баба се виждам по-рядко и не се караме.Обаче и двете ги обичам![]()
Определено тая по майчина линия другата едвам я гледам![]()
![]()
Едната ме научи да пия другата да пуша нз коя обичам повече...![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
Баба ми от страна на баща ми е починала преди да се родя... Така че нямам избор![]()
Майката на мама.