- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя баба предпочитате?
И двете![]()
Суетата.Моят любим грях.
Mi ednata mi baba(na tatko maika my)e tolkova razvratna i perverzna,drygata (na maika maika i)tq pak e mn zlobna ama obi4am pove4e na tatko maika my 6tot pove4e vreme prekarvam s neq i 4e mi dava pove4e kinti.Ama ob6to vzeto si gi obi4kam i dvete
никоя
;]
никоя
;]
na mama razbira se,onq vampir kato se ohili i napravo ,.................![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
тази на баща ми е починала отдавна и не я помня добре защото съм била бебе .. иначе баба ми от майчина линия .. хмм тя жената не е много наред ама си я обичам .. нали е част от семейството![]()
Защо въобще трябва да има такива теми`![]()
1во теб какво те бърка коя баба обичат повече другите![]()
2ро много от хората тук може би имат само по една баба,а други може въобще да нямат.. Дали не им става гадно![]()
Съжалявам ако съм била груба,но не мисля,че трябва да има такива теми![]()
ot na maika
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Баби са ми - и двете ги обичам. Но на моменти и двете ме дразнят.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Обичам си и двете, но от на майка ми страната повече. преди беше обратното, но научих някои работи за бащината ми бабаи си промених мнението пък и от на майка ми страната само ме пита какви оценки имам, пуска ме навсякъде, прави каквото допада на мен и братчедка ми
![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA
ами тя на тати почина така чее...........на мама![]()
Майката на майка ми![]()
Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
Емии..малко ще е гадно от моя страна да го кажа, ама честно казано обичам повече майката на баща ми, защото майката на мама е ..леко..хмм..странна![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Имам само една баба,така че нямам голям избор - на майка ми майката.
На майка ми майка й е починала,когато мама е била ученичка.А на баща ми майка му е жива,за съжаление.Непрекъснато ни трови живота.Така,че нямам баба/баби.Предпочитам някоя от улицата,отколкото майката на баща ми!
хаха и двете са много ненормални
![]()
ЕМИ ПРЕДИ ОБИЧАХ ТАЗИ ОТ НА МАЙКА МИ СТРАНАТА А сега е обратното
Ich habe nichts nur eine Liebe
s na maika mi s neq sam ot malka tam sam bila lqtoto drugata prosto jivee v selo :PПървоначално написано от kotenceto_bonbon
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами...живата предполагам![]()
in defense of our dreams...