- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя баба предпочитате?
От на майка ми страната я обичкам повече!От на баща ми не я понасям много много!![]()
I az imah 2,koito obichah,no ednata(na bashta mi majka mu) pochina i sega imam samo edna![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
От страната на майка ми, тъй като другата не я виждам особено често. :]
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Майката на баща ми.
За мен тя е най-прекрасният човек, който познавам. Няма друг в семейството ми, от когото да съм научила толкова много и да се е грижил за мен повече.
и двете![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ми баба ми от майчина линия почина много отдавна.
Тай,че аз нямам избор коя да обичам повече тай като имам една,но пък с нея се разбираме макар,че е супер дърта ама с дядо двамата имат много големи пенсий и тва много помага за добрите ни отношение.
на тати маиката .. виждам я по принцип 1 в годината но другата ми баба не съм я виждала от както замина за САЩ (преди 10 години..) така че маиката на тати си я чувствам по близка![]()
майката на маматя е великолепна и винаги ми е угаждала
нямат мн пари с дядо,но и 2 лв да има-на мен ще ги даде
НАЙ-СЪРДЕЧНИЯ ЧОВЕК,КОГОТО ПОЗНАВАМ
.Докато на тати майката е...
въпреки,че е фрашкана с пари си ги стиска и е голяма усойница
чудя се как тати е издържал с такава майка
![]()
тази от страната на баща ми но за жалост почина ;( а тая на майка ми...малеее гръм а я удари, танк да я згази, катафалка дя я блъсни, цял блок да падне на главата и, да се удави в морето дано![]()
![]()
мразя я тая жена с цялото си съществуване
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз и двете ги обичам, но може би съм по-привързана към баба ми от страната на майка ми, защото тая жена винаги е била до мен когато съм имала нужда и майка ми не е могла- с две думи тя е като моя втора майка. Другата ми баба е далеч и като дойде предпочита братовчед ми![]()
Ами да започна от там, че аз съм кръстена на дядо си по майчина линия. И след това наще са ме оставили на 2 години при тях и така до 4 годишна възраст съм изгледана от родителите на майка ми и е нормално да ги обичам повечеДо към 5 клас си ходих всяко лято при тях, докато баба не почина, след четири години почина и дядо и просто нямаше при кого да ходя.
Докато сестра ми пък е била изцяло при родителите на баща ми и усещам, че я обичат повечеТа наскоро почина и бащата на татко и останахме само с една баба. Сега като че ли тя се опитва и на двете със сестра ми да ни угоди, абе държи се много мило и въобще не е някоя досадница.Естествено, че я обичам, но ми липсват много мойте си дядо и баба ;(
Имам си само една баба, съответно я предпочитам пред всички останали баби.
От на майка ми страната,винаги сме се разбирали и тя много ме обича както и аз нея,адски ме разбира не се държи гадно и винаги се е отнасяла с топлота не само към мен,а към брат ми и братовчед ми.![]()
Скоро ще стане една година от както баба ми по майчина линия почина.Тя ми е причинила много болка и на мен и на мама...но въпреки всичко я обичах,баба ми по бащина линия е много печена и винаги съм я обожавала,така че определено майката на баща ми!
Майката на майка ми почина отдавна и почти не я помня, така че от на баща ми страната.Много готина баба и много си я обичам.![]()
![]()
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
Първоначално написано от emoto0o
Извинявай,че ще те поправям,но се казва умряла,а починала.
И как е починала преди да се родиш?Кой те е родил тогава?
Сигорно искаш да кажеш,че е починала при раждането ти или малко след това.
Сега имам само една баба. От страна на майка ми.
Другата ми баба почина, когато бях на 6..
Спомням си, че като бях малка и с двете се карах и биех постоянно.
Жалко, че едната не дочака да ме види вече като голям и зрял човек![]()
Сега си имам една баба и си я обичам безкрайно много![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ми аз обичам тази -майката на баща ми!!Тя просто е много готина въпреки че понякога е малко досадна![]()
инече си обичам и тази от страната на майка ми ест!!
Баба ми от страна на майка ми сякаш ми допада повече,въпреки че ги обичам страшно много и двете. Важни са за мен така, както ми е важна мама.Бабо Ванче,бабо Йоне обичам ви много много!
![]()
И дветено с едната съм свикнала много повече мога да си споделя всичко ..а другата я виждам адски рядко и ми малко чужда
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На майка ми.Другата си баба не познавам, понеже е починала когато съм била малка.