.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 178
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    От на майка ми страната я обичкам повече!От на баща ми не я понасям много много!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    I az imah 2,koito obichah,no ednata(na bashta mi majka mu) pochina i sega imam samo edna
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен Аватара на breathless
    От страната на майка ми, тъй като другата не я виждам особено често. :]
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Майката на баща ми.
    За мен тя е най-прекрасният човек, който познавам. Няма друг в семейството ми, от когото да съм научила толкова много и да се е грижил за мен повече.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    и двете
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Някъде там...
    майката на майка ми....

И двете си ги обичкам

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми баба ми от майчина линия почина много отдавна.
    Тай,че аз нямам избор коя да обичам повече тай като имам една,но пък с нея се разбираме макар,че е супер дърта ама с дядо двамата имат много големи пенсий и тва много помага за добрите ни отношение.

на тати маиката .. виждам я по принцип 1 в годината но другата ми баба не съм я виждала от както замина за САЩ (преди 10 години..) така че маиката на тати си я чувствам по близка

Супер фен Аватара на nymphadora
    майката на мама тя е великолепна и винаги ми е угаждала нямат мн пари с дядо,но и 2 лв да има-на мен ще ги даде НАЙ-СЪРДЕЧНИЯ ЧОВЕК,КОГОТО ПОЗНАВАМ .Докато на тати майката е... въпреки,че е фрашкана с пари си ги стиска и е голяма усойница чудя се как тати е издържал с такава майка

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    тази от страната на баща ми но за жалост почина ;( а тая на майка ми...малеее гръм а я удари, танк да я згази, катафалка дя я блъсни, цял блок да падне на главата и, да се удави в морето дано мразя я тая жена с цялото си съществуване

Аз и двете ги обичам, но може би съм по-привързана към баба ми от страната на майка ми, защото тая жена винаги е била до мен когато съм имала нужда и майка ми не е могла- с две думи тя е като моя втора майка. Другата ми баба е далеч и като дойде предпочита братовчед ми

Град
    Стара Загора
    Ами да започна от там, че аз съм кръстена на дядо си по майчина линия. И след това наще са ме оставили на 2 години при тях и така до 4 годишна възраст съм изгледана от родителите на майка ми и е нормално да ги обичам повече До към 5 клас си ходих всяко лято при тях, докато баба не почина, след четири години почина и дядо и просто нямаше при кого да ходя.
    Докато сестра ми пък е била изцяло при родителите на баща ми и усещам, че я обичат повече Та наскоро почина и бащата на татко и останахме само с една баба. Сега като че ли тя се опитва и на двете със сестра ми да ни угоди, абе държи се много мило и въобще не е някоя досадница.Естествено, че я обичам, но ми липсват много мойте си дядо и баба ;(

Мега фен Аватара на Blab
    Имам си само една баба, съответно я предпочитам пред всички останали баби.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    От на майка ми страната,винаги сме се разбирали и тя много ме обича както и аз нея,адски ме разбира не се държи гадно и винаги се е отнасяла с топлота не само към мен,а към брат ми и братовчед ми.

Скоро ще стане една година от както баба ми по майчина линия почина.Тя ми е причинила много болка и на мен и на мама...но въпреки всичко я обичах,баба ми по бащина линия е много печена и винаги съм я обожавала,така че определено майката на баща ми!

Майката на майка ми почина отдавна и почти не я помня, така че от на баща ми страната.Много готина баба и много си я обичам.
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

на майка ми, определено, тя е много готина и ме разбира; малко е строга понякога, ама й дължа много откъм възпитанието и ученолюбието си( знам как звучи, ама тя е страшна)

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от emoto0o
    az nqmam semeistvo.samo ba6ta mi me otgleda ot malka a maika mu e umrqla predi da se roda

Извинявай,че ще те поправям,но се казва умряла,а починала.
    И как е починала преди да се родиш?Кой те е родил тогава?
    Сигорно искаш да кажеш,че е починала при раждането ти или малко след това.

Сега имам само една баба. От страна на майка ми.
    Другата ми баба почина, когато бях на 6..
    Спомням си, че като бях малка и с двете се карах и биех постоянно.
    Жалко, че едната не дочака да ме види вече като голям и зрял човек
    Сега си имам една баба и си я обичам безкрайно много
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ми аз обичам тази -майката на баща ми!!Тя просто е много готина въпреки че понякога е малко досадна инече си обичам и тази от страната на майка ми ест!!

на тате мамата

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Баба ми от страна на майка ми сякаш ми допада повече,въпреки че ги обичам страшно много и двете. Важни са за мен така, както ми е важна мама. Бабо Ванче,бабо Йоне обичам ви много много!

Мега фен Аватара на mynichka
    И двете но с едната съм свикнала много повече мога да си споделя всичко ..а другата я виждам адски рядко и ми малко чужда
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    In your pink dreams.. :]
    На майка ми.Другата си баба не познавам, понеже е починала когато съм била малка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си