- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРЕДЛОЖЕНИЕ
може да прозвучи тъпо но досега не ми се е налагало да предлагам на момче.Сегашният ми случай обаче е различен.Всичките ми приятели казват да му предложа но мен ме е страх защото незнам какво ще каже.Посъветвайте ме вие моми4ета pls слу4вало ли ви се е да попадате в такава ситуация?
Попаднах. Отряза ме. Точно след 1 месец тръгнахме.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Пробвай може да се получи
mi ako si zabelqzala, 4e ima 4uvstva kym teb i si kurajliika riskuvai i 6te razbere6 kvo 6te staneuspeh
внучка мИчта
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
бати изродите
otrqza me![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
на мен момиче ми е предлагало![]()
Predlagala s1m...sled 2 dena me zarqza![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
според мен тва е адски тъпо да предлагаш на някой.Първо тряя да има кафета разходки и тогава ако ще става нещо ще става.Просто си представете.Айдеее да станем гаджетаабахти идиотското
покани го на кафе тфа мога ти дам като съвет
Офф, сори, че трябва да ти го кажа, но за мен това е супер старомодно!Излезте заедно, поопознайте се и тогава действайте!
mm na men ne mi se e slu4valo .. no mislq 4e ako naitin haresva6 tova mom4e .... trqbva da govori6 s nego na tazi tema ... v ste4enie na razgovora toi sma moje da ti predloji ako te haresav![]()
yspah
![]()
Не ми се е случвало да предлагам аз на някого,а и честно казано смятам че отмина времето когато да питаш накого "искаш ли да станем гаджета" някак си глупаво ми се струваqа и това се прави в първи клас,но това си е мое мнение.Според мен мн по-добре ще е да си излезете на кафе да видиш дали има момчето чувства към теб и ако е така то ще си стане от самосебе си,без глупави клишета.Успех
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
КъртишПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
. Тоя коментар ме разби.
Мене ме отряза мн гадноооСлед няколко дена започна да ми лази в краката да ходим .... :P тогава аз го отрязах .... човека обаче не е предава все още....
.... ама няма да стане
![]()
az sam protiv momi4eto da pravi purvata kra4ka,za kakvoto i da e vav edna bade6ta i nastoq6ta vrazka.Vqrno,tq moje da go predizvikva v tazi nasoka,da go naso4va i da mu podskazva kak da se darji,no v nikakav slu4ai da ne igrae vode6tata rolq![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Ми рискувай пък, к'во не идва края на света![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
az su6to sum mn protiv!Първоначално написано от Mademoiselle
ne my predlagai,ako toi ima nqkakvi 4yvstva kum teb 6te ti predloji,ako puk nqma zna4i ne e za teb :P
Не му предлагай каквото и да било засега.Флиртувай с него,нека да се потруди,за да те има.Ако иска да е с теб,той ще действа самичък
ами не ми се е случвало, и изобщо не ми се е налагало да предлагам на някой, но аз не бих се осмелила.... напълно съм съгласна с мнението на scanadalУСПЕХ
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не ми се е случвало,но не бих го направила.
Я ми обяснете какво разбирате под това да "предложиш" на момчето, че нещо май не схващам... Иначе... досега почти винаги аз съм правила първата крачка и досега много малко пъти са ме рязали.
дам както няколко човека досега казаха тъпо е да го питаш искаш ли да ходиме тва е реплика за дечицататрябва малко опознаване по кафета или къдет речеш ама според мен ако си над 15 и го питаш едва ли ще приеме (ако не доста по малък от теб нали )
покани го на кафе като искаш ти да поемаш иницеативата
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?