.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    botevgrad

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

може да прозвучи тъпо но досега не ми се е налагало да предлагам на момче.Сегашният ми случай обаче е различен.Всичките ми приятели казват да му предложа но мен ме е страх защото незнам какво ще каже.Посъветвайте ме вие моми4ета pls слу4вало ли ви се е да попадате в такава ситуация?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Попаднах. Отряза ме. Точно след 1 месец тръгнахме.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Пробвай може да се получи

Повече от фен
    mi ako si zabelqzala, 4e ima 4uvstva kym teb i si kurajliika riskuvai i 6te razbere6 kvo 6te stane uspeh
    внучка мИчта

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    бати изродите

otrqza me
    KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!

Град
    Ин Дъ Клуб
    на мен момиче ми е предлагало

Predlagala s1m...sled 2 dena me zarqza
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

според мен тва е адски тъпо да предлагаш на някой.Първо тряя да има кафета разходки и тогава ако ще става нещо ще става.Просто си представете.Айдеее да станем гаджетаа бахти идиотското покани го на кафе тфа мога ти дам като съвет

Офф, сори, че трябва да ти го кажа, но за мен това е супер старомодно!Излезте заедно, поопознайте се и тогава действайте!

Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Офф, сори, че трябва да ти го кажа, но за мен това е супер старомодно!Излезте заедно, поопознайте се и тогава действайте!
    ми аз тфа имах предвид

...

mm na men ne mi se e slu4valo .. no mislq 4e ako naitin haresva6 tova mom4e .... trqbva da govori6 s nego na tazi tema ... v ste4enie na razgovora toi sma moje da ti predloji ako te haresav yspah

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не ми се е случвало да предлагам аз на някого,а и честно казано смятам че отмина времето когато да питаш накого "искаш ли да станем гаджета" някак си глупаво ми се струваqа и това се прави в първи клас,но това си е мое мнение.Според мен мн по-добре ще е да си излезете на кафе да видиш дали има момчето чувства към теб и ако е така то ще си стане от самосебе си,без глупави клишета.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Къртиш . Тоя коментар ме разби.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мене ме отряза мн гаднооо След няколко дена започна да ми лази в краката да ходим .... :P тогава аз го отрязах .... човека обаче не е предава все още.... .... ама няма да стане

az sam protiv momi4eto da pravi purvata kra4ka,za kakvoto i da e vav edna bade6ta i nastoq6ta vrazka.Vqrno,tq moje da go predizvikva v tazi nasoka,da go naso4va i da mu podskazva kak da se darji,no v nikakav slu4ai da ne igrae vode6tata rolq

Град
    Благоевград
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    В далечината... еййй там ;]

Мммм

Ми рискувай пък, к'во не идва края на света
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    az sam protiv momi4eto da pravi purvata kra4ka,za kakvoto i da e vav edna bade6ta i nastoq6ta vrazka.Vqrno,tq moje da go predizvikva v tazi nasoka,da go naso4va i da mu podskazva kak da se darji,no v nikakav slu4ai da ne igrae vode6tata rolq
    az su6to sum mn protiv! ne my predlagai,ako toi ima nqkakvi 4yvstva kum teb 6te ti predloji,ako puk nqma zna4i ne e za teb :P

Голям фен
    Не му предлагай каквото и да било засега.Флиртувай с него,нека да се потруди,за да те има.Ако иска да е с теб,той ще действа самичък

ами не ми се е случвало, и изобщо не ми се е налагало да предлагам на някой, но аз не бих се осмелила.... напълно съм съгласна с мнението на scanadal УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    somewhere over the rainbow
    Не ми се е случвало,но не бих го направила.

И аз съм попадала в такава ситуация. Каза ми, че иска да сме само приятели. Бяхме приятели и той много се влюби в мен, но моите чувства изстинаха... тръпката се загуби.. Малко грубо се получи общо взето.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на babity
    Я ми обяснете какво разбирате под това да "предложиш" на момчето, че нещо май не схващам... Иначе... досега почти винаги аз съм правила първата крачка и досега много малко пъти са ме рязали.

дам както няколко човека досега казаха тъпо е да го питаш искаш ли да ходиме тва е реплика за дечицата трябва малко опознаване по кафета или къдет речеш ама според мен ако си над 15 и го питаш едва ли ще приеме (ако не доста по малък от теб нали ) покани го на кафе като искаш ти да поемаш иницеативата
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми