.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

често се събуждам с главоболие

от какво може да е

Еми... или от пиене или от големо напрежение напоследък.

Цитирай Първоначално написано от cHRoMoZoME24
    Еми... или от пиене или от големо напрежение напоследък.
    от пиене не е напрежение нямам кои знае колко

При мен когато спа над 12-тина часа ме боли глава след това и ми се вие свят, но след някъде 5 мин отшумява.
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    your mind,your body and your soul
    i az ot skoro se sabujdam s glavobolie i podoziram,che e ot kafeto,zashtoto kato piq kafe mi minava.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Повече от фен
    Град
    lunata
    Пробвай 1-2 грама витамин Ц дневно за 20-30 дни. Пий 2-3 литра вода дневно или чай с мед и си готов/а.
    wtf

И аз така. Поне при мен знам, че е от напрежение и преумора.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Проблеми със зрението да имаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    При мен когато спа над 12-тина часа ме боли глава след това и ми се вие свят, но след някъде 5 мин отшумява.
    Може би е заради това. Попринцип е прието да се спи от 8-10 часа. Повече или по-малко не е добре. И аз съм така. Лягам си към 2-3 и понякога като спя до 13-14 часа и ме боли главата. Просто спи в тоя период от време - от 8-10 часа.

Може да има много причини,но според мен най-често е от недоспиване и неспокоен сън. Гледай някой ден да изхабиш много енергия и вечерта ще спиш като къпан/а.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Иди на офталмолог и настоявай да ти измери очното налягане!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си