- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подредена ли е стаята ви?
Била е и по-зле.Първоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Кратко и ясно
НЕ![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
В момента е по - разхвърляна от когато и да било. Ох, започвам да я подреждам, дано успея до сутринта![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Средно положение.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
не, много съм разхвърляна попринцип и си харесвам "творческия безпорядък" , защото не е някво гнусно и нечисто,а просто неподредено ;д
ако чакам гости или правя купон поприбирам малко ;д
важното е да е чисто, не искам да ми е подредено
За момента горе долу, защото вчера малко я пооправих, но сега като гледам пак съм разхвърляла дрехи![]()
awerw♥
И аз съм такаПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Навсякъде има разхвърляни дрехи, майка ми постоянно ми пищи!![]()
Nothing Last Forever
Попринцип винаги е разхвърляно , но в момента е подредена .. (sun)))..
Да. Обичам да ми е подредено.
Хаха.. напоследък не ми е много подредена... но по принцип винаги ми е оправено леглото. Само по някога ще има по някоя дреха на стола или гримът по бюрото, но тези неща бързо се прибират![]()
Подредена,подредена,колко да е подредена...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ооо слабо. Само като ни идват гости с предупреждение я подреждам иначе е пълен леш. Дрехи, учебници, козметика са разпръснати по земята, бюрото, масата, шкафовете и къде ли още не...:X Пък съм момиче. :X
отвертки, кабели, телефони, части от телефони, дрехи, химикали, запалки, дискове, празни флакони от дезодоранти... всичко тва е по бюрото, леглата и земята![]()
Може да се каже. Мразя хаотични неподредени пространства, особено такива с купчини от неща разхвърляни навсякъде.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.