- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подредена ли е стаята ви?
Да, докато сестра ми не влезе в нея и само за 1 мин не личи че съм я подреждала...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Еми не!Спалнята винаги не е оправена,винаги има голям куп с дрехи до нея,около бюрото с телевизора е мазало,презервативи,овлажн ители ланци гривни обеци и тн,около компа да не говоря..ядене,пиене,празни шишета и тн!![]()
![]()
![]()
до преди няколко дена беше все едно е паднала бомба ама се захванах и я оправих и сега ми е чистичко![]()
..подредено е доста силно казано...![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
емии аз я подреждам почти всеки ден и тя постоянно е разхвърляна.Тва ми изигра мн лоша шега.не трябва да са ни разхвърляни стаите не се знае кой ще дойде.В нас дойде един приятел и на всякъде ми бяха развърляни сутиените и гащите умрях от срам.Добре че той беше свикнал.Незнам що но на тая възраст няма момиче с подредена стая.Освен ако не е глезла и някой друг и я подрежда постоянно.
Ако съм в сесия, не! Имам разхвърляни атласи, учебници, тетрадки и т. н. А като кандидатствах, темите по химия и учебниците по био бяха винаги на показ/не умишлено, а защото не ми се искаше да ги прибирам, като на другия ден ще ги извадя пак
/.
За капак изпитвам остър недостиг на място, където да складирам растящите камари с учебници![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам място където да легна , значи е що-годе подредена.![]()
Стаята ми е била във всякакви състояния. Сууупер кочината, където е паднала бомба, и не можеш да намериш абсолютно нищо. Както и супер подредено, където всичко си е на мястото.
И в двата случая се оправям, но предпочитам да си ми е оправено. По - лесно е за мен, както и за този, който случайно се навие да влезе.
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
+1ама какво да се прави..пак ще трябва да я подредя
![]()
![]()
![]()
![]()
Love Is All Around
Като влезеш изглежда подредена,обаче,ако отвориш шкафовете и гардероба....![]()
Ако зависи от мен ше е лудница.Ама сестра ми е маниак на тая тема и се си подрежда.Аз разхвърлям-тя подреждаголям кеф е
![]()
![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Ми да, стаята ми е подредена и е чиста, понеже сме двама мъже в къщата и нямам много време...но остявям време за да я подреда...рядко оставя неподредена!![]()
в момента правим ремонт
демек не е![]()
Винаги си е подреденаМн рядко се случва да нямам време да я дооправя,ама не обичам да ми е разхвърлена
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
moje da se kaje![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
В момента е супер подредена, но това е след ремонт все пак. Иначе по бюрото има разни книжа, но в общи линии гледам да не е разхвърляно!
подредена до 1 час най-мн след подреждане след тва пак е същото на др, ден сичко се повтаря![]()
Какво е "подредена стая" ?За пръв път чувам...
![]()
![]()
Мойта по принцип е с краката нагоре...и така си намирам нещата по лесноА като е подредена стоя и се чудя
аджаба кое каде прибрах
![]()