.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 323
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Винаги е чиста.Не мога да гледам безпорядък,където и да е..........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Като влезеш изглежда подредена,обаче,ако отвориш шкафовете и гардероба....
    Същата ситуация.Когато се наложи да я подреждам,просто взимам разпилените неща и ги наблъсквам по шкафовете.

Голям фен Аватара на nadincety
    горе долу да
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    да
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Не Като я подредя - стои 2 дена подредена най - много .Както вика майка ми - моята стая е като подреден хаус

Град
    Пловдив
    Подредена е ... горе-долу

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kotenceto_bonbon
    moqta staq poprincip e podredena ama ako q vidi6 sega (ne dai si boje) poneje nqma kak da vleje6 navsqkade ima y4ebnici 4anti drehi himikalki i kyp drygi glyposti
    pFfFFfF pak e taka samo ,4e vmesto y4ebnici himikalk sega kup dr gluposti ama skoro pak 6e gi ima
    (sun)~{}*

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не Но иначе като я подредя седи най-много 3-4 дена
    Суетата.Моят любим грях.

spored men si e podredena ama na6te ako vlqzat......... maliiiiiiiii....... 6e kajat " Kva e taq ko4ina be " (slu4va se vseki den)

до 2 часа не е после като се поразсъня позачистя,но до вечерта става на кочина

Град
    Пловдив
    ами ъ не е особено подредена пълна кочина.. пък и като живея с брат си е малко трудно да се подържа чиста

Даааа )
    ~Remember,remember...25th of November~

ааахахахах моята стая да е подредена пффффф ;ддд тва никога не е било и май нема бъде ;дд майка ми не спира ми се кара .. гардероба ми е като ... нз не моа го опиша .. ;д бюрото па но комент .... поне леглото ми е опраено почти ПОЧТИ секи път ;д
    The music is my rescue,.. ♥

амиии..в момента горе-долу е подредена, но обикново е разхвърляно, защото мен ме мързи да я подреждам XD добре, че сестра ми я подрежда от време на време.

my sins they'll be forgotten
    I believe I'll find peace in afterlife

iZack hearts Blackz <3

Град
    Свищов
    В пове4ето слу4ай е подредена,не оби4ам да ми е разхвърлено!

Офффффффф, по веднъж, дваж в мвсеца(или на 2 месеца) позабърсвам праха. Също толкова често пускам и прахосмукачка. Понякога забравям и леглото да си оправям. Офф пък оня ден един човек идва да взема размери за новата дограма и леглото не ми беше оправено и даже изпраното бельо, което майка ми беше тупнала на леглото беше отгоре. А майка ми постоянно ме заплашва, че ако не си бърша прахта иззад раклата ще си завъдя колкония паяци. Мързи ме да си прибирам дрехите в гардероба и ги трупам по столовете. Като искам да седна на столовете местя дрехите на леглото. Майка ми постоянно ми пили на главата да си оправям стаята щото съм била момиче. Като става въпрос за прибиране и домакинска работа аз все искам да съм пас, ама не става! Fuck!
    Music will save the world!

Повече от фен Аватара на yozito
    ем ся само леглото ми не е оправено иначе е чистичко
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Моята стая сега направо лъщи.Ама ако се отвори вратичката на бюрото,ще видите вътре първата междуучебна война(трябва да си разчистя бюрото от учебницитре и тетрадките ).

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sim00n.light.shadow
    Офффффффф, по веднъж, дваж в мвсеца(или на 2 месеца) позабърсвам праха. Също толкова често пускам и прахосмукачка. Понякога забравям и леглото да си оправям. Офф пък оня ден един човек идва да взема размери за новата дограма и леглото не ми беше оправено и даже изпраното бельо, което майка ми беше тупнала на леглото беше отгоре. А майка ми постоянно ме заплашва, че ако не си бърша прахта иззад раклата ще си завъдя колкония паяци. Мързи ме да си прибирам дрехите в гардероба и ги трупам по столовете. Като искам да седна на столовете местя дрехите на леглото. Майка ми постоянно ми пили на главата да си оправям стаята щото съм била момиче. Като става въпрос за прибиране и домакинска работа аз все искам да съм пас, ама не става! Fuck!
    tvoqta staq pone vijda prahosmuka4ka i parcal za prah a puk moqta i tolkova ne e vidqla a pak za drehite moite sedqt na zamqta
    (sun)~{}*

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Еми подредено е.. Щото майка ми подрежда... Ако зависеше от мене всичко щеше да е нагоре с краката... Така ми е по уютно
    Жалко ,че и мойта майка не ми подрежда Ама тя вярва ,че не съм малка и мога сама Което си е истина и ако зависи от мен ще е що годе чисто ама сестра ми не е на тва мнение..тя винаги разхвърля сичко и аз съм се уморила вече да ходя подире й Се пак е на 20 дявол да го вземе

Цитирай Първоначално написано от sweet_bunny
    Моята стая сега направо лъщи.Ама ако се отвори вратичката на бюрото,ще видите вътре първата междуучебна война(трябва да си разчистя бюрото от учебницитре и тетрадките ).

Да.
    Може да съм мързелива,ама мразя да ми е разхвърляно.За това поне стаята си чистя.
    London Tipton

Град
    Някъде там...
    не

Град
    mezdra
    Цитирай Първоначално написано от nik4ooo
    spored men si e podredena ama na6te ako vlqzat......... maliiiiiiiii....... 6e kajat " Kva e taq ko4ina be " (slu4va se vseki den)
    ами да и аз така мисля за родителите никога не сме изчистили никога им не е достатъчно пък на тях

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    Цитирай Първоначално написано от nik4ooo
    ами да и аз така мисля за родителите никога не сме изчистили никога им не е достатъчно пък на тях
    има нещо вярно...колкото пъти си оправя стаята,майка ми като влезе и ..."мн ти е разхвърлена стаята"...викам "добре ли си ?Къде видя,че е разхвърлена,че и многооо"... тук там на високосна година 1 път да ми каже "браво" и след това пак следва " тия боклуци за хвърляне ли са" (става въпрос за няква салфетка,листи смачкани и т.н.)
    Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си