- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подредена ли е стаята ви?
Подредена е в повечето случаи,макар че понякога и аз се чудя как правя толкова много боклук![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
понякога е в пълен хаос но общо взето си е подреденичка .. но не е перфектно чиста никога![]()
Ми... деля една стая с брат ми и в неговите неща все едно атомна бомба е паднала! Никога не подрежда!![]()
Аз гледам мойте да са подредени.
Мразя да е баркотия и да немога да намеря нищо!
С брат ми непрекъснато се караме за тва кой подрежда и кой разхвърля!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ami skoro pravih ogromno po4istvane no postepenno pridobiva stariq poznat vid ...vse edno e padnala bomba vutre![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Не винаги.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
абе въобще разхвърлена отсякъде
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Емииии оправяме си я с сестра ми...Понякога като ни мързи... мама я чисти и т.н ама в повечето случаи ние си я потдържаме..![]()
![]()
![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
Винаги всичко си е на мястото и присъства трибуквеното нещо, което липсва в дамските чанти.
Don't tell me what I can or can't do !
Да,подредено ми е.Аз съм леко вманичена .Много мразя да ми е разхвърлено.Но имам малук смотан брат ,който мразя и който е много е много разхвърлен и ми прави на пук и все пак успявам да я поддържам подредена.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
dam...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Nikoga ne e bila podredena nqma i da bade.kat sam na daskalo po zemqta y4ebnici tetradki.....ama sega kat sme vakanciq sam gi pribral v edin 6kaf i sam go zalepil s tikso vse pak nqma da go otvarqm baq vreme ama za smetka na tva ima mn drehi i moi i na sestrata razbrali sme se s na6te kato ne im haresva staqta prosto da ne vlizat![]()
НеОтдавна трябваше да я подредя,ама все ме мързи
![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
По принцип е подредена..но не е много чисто щот ме мързи да пускам прахосмукачки и да бърша прах![]()
in defense of our dreams...
Моята не е нито много разхвърляна,нито е подредена..винаги е в някакво средно положение,когато си е подредя на другия ден вече е в предишното състояние![]()
Подредена ми е.Мразя да ми е разхвърляна,и от край време я държа под конец.![]()
Zasega e podredena ama ku4eto kato se qdosa i mi se ka4va na legloto i mi maha 4ershafite na zemqta gi vijdam nqkoi puta i mnogo obi4a da qde knigi.. spisaniq..
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
ух, не.
Единствено в неделя и евентуално понеделник и част от вторникОстаналите дни са си 'обикновени' разхвърляни.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
DOlu gore neПървоначално написано от kotenceto_bonbon
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми да..и моята попринцип е подредена, но понякога се случват непредвидени ситуации![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ами... старая се да е подредена... тъй като мразя да ми я разхвърляно...![]()
Но.. да не ви казвам колко ме мързи да я чиста и подреждам.. ух..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Винаги е мръсно и неразтребено.
И най-тъпото е че не ми прави впечатление, нито ми е по-гот като е чисто. И не ме смущава бърдака в нас.
Уж артистичните хора били такива....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride