.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: Сектите

Цитирай Първоначално написано от deggial
    дали се усещате колко глупости написахте... "сектите" са позволени в България, защото всеки има право да изповядва религията си ...тези "секти" са църкви както и православната и тн...., който в миналото не са били кой знае колко ..благочестиви . /Тва с избиването на хора и девиците дето ви чакат ...така промиват мозъците на терористите..../ ако ви пречат тия дето ви дават листовки подминавайте ги както подминавате хората по Витошка дето пробутват сякакви брошурки... бтв забелязали ли сте колко от хората по света като влезнат в църква се молят преди икони ...т.е. на конкретни идоли... всички църкви са системи, с които се цели контрол и се налагат разни правила, които са си откровенно глупави..
    Retardation.

В повечето протестантски църкви няма икони.

говорех за 2 много конкретни и разпространени христ. църкви....

предлагам да не си говорим на retards

не аз вярвам в книжка пълна с противоречия и приказки взети от къде ли не...
    Split my skin, fuck my wounds

Аз пък не вярвам в евреи (Zeitgeist) и резаци.

Цитирай Първоначално написано от Christ

Аз пък не вярвам в евреи (Zeitgeist) и резаци.
    ..само в техния бог... честито печелиш

Той е техен колкото и твой.

Zeitgeist е ужасно глупава продукция, съдържаща малко истина.

Мюсюлманчетата не ги слушай, че в Библията има противоречия. Техния Кур'ан (lsd43) е пренаписван в стотин пъти.

1. Проверява се контекст. Това по принцип решава нещата.

2. Проверява се оригиналния език. (Гръцки, Арамейски, Иврит)

3. Грешка при превода, поглежда се отново контекста и оригиналния език за инстинското значение на написаното.

Ако се приложат тези трички неща, няма да намериш нито едно противоречие.

нека аз реша кой е моя бог.... а иначе прав си винаги може да намериш начин да НЕ видиш това което НЕ искаш... той кУрана е ясно, че е писан как им падне... то даже и имена съвпадат... като се замисля разните терористични организации са точно като църквата по време на кръстоносните походи ...харесат си тая част от всичкото, която може да оправдае дейстията им и зачеркват останалото... някак си не виждам нищо хубаво в религията ...виж вярата в разни неща е друго нещо

Аз имам вяра в Библията.

Град
    тук таме
    Е те ако не се натрапват как ще си увеличават клиентелата.Всичкото тва с религиите започва да ми прилича на избора в кой магазин да пазарувам и винаги всичко опира до парите дори и тази свещенна религия източва финансите ни.Било то за погребение,кръщение,поправ яне на църкавата,не знам си кво си или пък са на заплата....то тогава държавата им я дава тези пари или от смс-ета и тем подобни инициативи с цел поправка и на някой манастир,а остатъка от парите никой не ги знае къде отива.Защо просто не се молят бог да им оправи манастирите като е всемогъщ.....пф

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Няма кво да се коментира за сектите, просто поредната глупост. Има библия, коран и т.н., просто хората създават от което и да е вероизповедение различни църкви и секти, с лицемерна цел.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Няма кво да се коментира за сектите, просто поредната глупост. Има библия, коран и т.н., просто хората създават от което и да е вероизповедение различни църкви и секти, с лицемерна цел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си