Retardation.Първоначално написано от deggial
В повечето протестантски църкви няма икони.
говорех за 2 много конкретни и разпространени христ. църкви....
предлагам да не си говорим на retards
не аз вярвам в книжка пълна с противоречия и приказки взети от къде ли не...
Split my skin, fuck my wounds
Аз пък не вярвам в евреи (Zeitgeist) и резаци.Първоначално написано от deggial
..само в техния бог... честито печелишПървоначално написано от Christ
Той е техен колкото и твой.
Zeitgeist е ужасно глупава продукция, съдържаща малко истина.
Мюсюлманчетата не ги слушай, че в Библията има противоречия. Техния Кур'ан (lsd43) е пренаписван в стотин пъти.
1. Проверява се контекст. Това по принцип решава нещата.
2. Проверява се оригиналния език. (Гръцки, Арамейски, Иврит)
3. Грешка при превода, поглежда се отново контекста и оригиналния език за инстинското значение на написаното.
Ако се приложат тези трички неща, няма да намериш нито едно противоречие.
нека аз реша кой е моя бог.... а иначе прав си винаги може да намериш начин да НЕ видиш това което НЕ искаш... той кУрана е ясно, че е писан как им падне... то даже и имена съвпадат... като се замисля разните терористични организации са точно като църквата по време на кръстоносните походи ...харесат си тая част от всичкото, която може да оправдае дейстията им и зачеркват останалото... някак си не виждам нищо хубаво в религията ...виж вярата в разни неща е друго нещо
Е те ако не се натрапват как ще си увеличават клиентелата.Всичкото тва с религиите започва да ми прилича на избора в кой магазин да пазарувам и винаги всичко опира до парите дори и тази свещенна религия източва финансите ни.Било то за погребение,кръщение,поправ яне на църкавата,не знам си кво си или пък са на заплата....то тогава държавата им я дава тези пари или от смс-ета и тем подобни инициативи с цел поправка и на някой манастир,а остатъка от парите никой не ги знае къде отива.Защо просто не се молят бог да им оправи манастирите като е всемогъщ.....пф
Няма кво да се коментира за сектите, просто поредната глупост. Има библия, коран и т.н., просто хората създават от което и да е вероизповедение различни църкви и секти, с лицемерна цел.
Няма кво да се коментира за сектите, просто поредната глупост. Има библия, коран и т.н., просто хората създават от което и да е вероизповедение различни църкви и секти, с лицемерна цел.