- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Накаде отиваме ние , днешнатамладеш с вразките .... ?
Значи живея в Плевен момче на 16 години сам и аз сам една от всичките "овци в стадото " (бритончета маркови дрехи и т.н.) но съм забелязал че днешните момичета просто нз как да го обясня ... Една скаса с мен поради причината : "Мн си сладак готин газарче си ама , тва че не си фтболист и че си мн лигав (мило , пате , сланце и т.н.) ... абе не си мой тип момче "
Просто незнам , всички дето се имат за " випчета " са по на 13-14 макс 16 години начервени с половин тон фондиутен (нямам нищо против това напраотив) , и си мислят че като са ги отворили на 13 - 14 са безсмартни сащо така и мн ме дразнят кат си сложат текстове от сорта като :
... ne sum Ot mOmichetata s razbItite surCa..ne sum Ot tezI,kOito se raztrOivat i plachat...nikOga ne sum Ostavqla surcetO si OtvOrenO...nikOga ne me bOli da kazvam sbOgOm...pri men OtnOsheniqta ne sa zadulbOchavat...nikOga ne sum se vlubvala napulnO...nqkOi mOje da kaje,che me Obicha istinski,nO za men tOva ne znachi nishtO...!
... Та така значи наистина няям нищо против това написано от горе даже и аз спадам кат тази категория (важното е че го осазнавам ) , но на каде сме трагнали ?!?!
k1m krivata kru6a...i az s1m ot tezi,os1znava6tite go,ama v1preki tva..![]()
Взе ми думите от устата,както се казва..Първоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
![]()
![]()
Братле мога да ти кажа едно голямо ЕВАЛА само за въпроса...адски рядко се виждат такива същества от фьешън културата дето да имат някви мисли в главата...респект..
Нямам време да пиша сега иначе бих си поговорил на дълго за тва...ай лека
ПП: А относно тея горните осъзнаващите го..по малко постове, повече действие![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
ееее, най - накрая, виждам лъч светлина в тъмния тунел....
![]()
![]()
![]()
+ 1Първоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
На къде вървят ли..?Eми назад,на къде може.Истината е,чe всяко следващо поколение е по-зле от предищното и това е факт
![]()
..Със здраве.
Пълни глупости говорите !!!![]()
В процес на обработка!!!
kolko po nazad ?!Първоначално написано от Naman07
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
напред и надолу...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Като не се харесваш или нехаресваш средата си просто я промени.Спри да излизаш с такива хора, намери си друга компания... Със сигурност има и свестни хора, но защото всички трябва да са модерни се водят с куп курвички, с 2 тона грим по лицето, приличащи на 40 годишни лелки...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Батка и аз съм от Плевен на 18 години съм и трудно в нашия град да си намериш свястно момиче така есега мога да кажа че съм оцелил на момиче. Просто попадаш на лигави даже на много лигави ...
Ем там е проблема , че ми харесва но осазнавам , че наникаде не отиваме ...
Не просто не си намерил подходящо момиче ...
Хей, подкрепям те ! Наистина днешните девойки са някви КУРВЕТА НА ПО 12 ГОДИНКИ .... Не мога да им гледам жалкото съществуване.... вече почти няма такиива момичета, които да са стойностни ...
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Хей, подкрепям те ! Наистина днешните девойки са някви КУРВЕТА НА ПО 12 ГОДИНКИ .... Не мога да им гледам жалкото съществуване.... вече почти няма такиива момичета, които да са стойностни ...
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
слава богу че излязох от България защото съм сигурна че това което ще съм след година е 10тократно умножена моя по лоша версия на сегашното ми аз... да смешно е че някакви пикли *с извинение* на 13 14 се имат за нещо ВЕЛИКО.. смешно е че има толкова много еднакфи хора.. *тук имам предвид "офцете в стадото" ... или така наречените фешънчета..* (и аз спадам там .. но сега вече не се чувствам като всички останали защото нито в моето даскало нито по улиците виждам някакви други фешънчета.. ест има но .. са 1 2ма от 1342 човека..) та мисълта ми е ..... има разлика м/у хубаво и селско и много е тънка границата м/у селското и модерното ..![]()
Да съобщиш на обществото, че не отивате на никъде, е най-малкото безсмислено - то и без това е претръпнало от фешънчета на по 12-13-14, които се имат за голямата работа и мислят, че целият свят се върти около тях. А пък и ако си мислиш, че не се забелязва колко смешно изглежда например момче с една тубичка фон дьо тен и с розова прилепнала блузка, особено след като се води, че това момче е хетеро - е, грешиш.
Хубаво, че си се осъзнал, но не виждам да търчиш да промениш нещо, така че онези словоизлияния отгоре можеше да си ги спестиш...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ne samo 12-14 godishnite... v moq klas ima dosta takiva momicheta koito dori i po vreme na chas nespirat da se grimirat i si mislqt 4e te upravlqvat sveta....3 ot tqh sa tolkova tapi4ni gorkite no nepravqt ni6to po vaprosa.... neznam trudno e...kfo kato si oble4en dobre tfa neznachi 4e trqbva da si zlobar...
![]()
Мале, 4овек, колко си злеееее...
Ей от такива неграмотници до гуша ми е дошло
![]()
Робинята на Quench
ОМФГ
Ами братле..кво да ти кажа..има ги и свестни девойки..Ама те па не си падат по надуфки, фешънчета..Те си падат..всъщност..по момчета![]()
Верно сме си за кривата круша..
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
така е като си падаш по кифли...то в днешно време с лопата да ги ринеш таквиз същества..То вярно,че всеки си избира как да изглежда ама като видя някоя с 2 тона фондьотен(която прилича на мъртвец с него) и едни 2 метрови цайси и се заливам от смях-.....Ама като имат каква да крият-нека..
![]()
Тези, които имат цел в живота отиват нагоре, а тези, които се интересуват само от мотане по центъра, дрехи и т.н, отиват надолу.
+1Първоначално написано от hipopotamka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.