.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

ПрОбЛЕм...с момЧе....

ВидЯх че много момичета разглеждат и пишат на тази тема,относно момчетата.Затова реших да ви споделя и моята история,та да знам какво да правя.
    С даденото момче се познаваме от 15 септември.Той е от моя клас(аз съм в 8ми).В началото харесвах едно друго момче,отново от моя клас.Докато неразбрах,че е обратен(мн тъпо изгледах в онзи момент )Та...Изведнъж нещо ме цапна по главата в един момент и се озовах пред даденото момче.Той е много по-висок от мен и доста умен и симпатичен.Много го харесах.А и факта че прекарваме цялото си време заедно... Та към основната част.Бях го поканила на рождения си ден и той ми подари сребърна верижка,която и сега нося(рождения ми ден беше на 9.12.)Той се държеше много мило към него и доста се притесняваше.Даже..когато трябваше да си пожелая желание над тортата,неговия приятел каза:"Помисли си нещо за ****!" Демек за тфа момчеОт този ден натък той започна да се държи странно към мен.На св.Валентин отидохме на кино,но не само ние двамата ,а един негов прятел.Когато отивахме на даскало,той се променя веднага.СТава по-зядлив,прегръща момичетата от класа ми,като се опитва да ме накара да ревнувам.Той Прави всякакви...намеци..или поне аз така ги приемам. Наистина незнам какво да правя.Даже преди време го попитах дали знае за чувствата ми и той ми отгови със "да".Аз го попитах за неговите,но той каза че още не е намерил човека за него.Знам..явно ме е отрязал,но той продължава да прави намеци.Когато отида някаде с някое момче независимо дали е до лафката...той веднага почва да се заяжда с момчето.Друг път,говорех с една френдка по телфона и след като затворих,той се сдуха адски много.Седна на чина срещу мене и не спря да ме гледа в очите.
    Много съм объркана.Обаче в цялата картинка има още един човек-приятеля му.Незнам обаче всеки път когато се опитвам да съм по-близка с момчето и той се намесва.

ПЛС...помогнете...ми..да знам какво да правя с него....Много го харесвам,но проблема ни е че сме много срамежливи... [-o<
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

в 8 клас обратен
    по темата-според мен това момче незнае какво иска
    не иска да е с теб,но и не иска да си с друг
    няма смисъл да се занимаваш с такива,все пак той ще разбере какво е изпуснал,но твърде късно
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

Град
    София
    Ох може би това , което ще кажа може и да не те интересува ама за мен шанса приятеля му да те харесва е голям А и след като веднъж си го питала дали знае за чувствата ти значи не си толкова срамежлива Просто отиди и го питай в прав текст какво иска? А ако ти каже, че не знае ... (писах го и в един друг пост) БЕГАЙ на далече !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

mm da..spored mene tova mom4e neznae kakvo iska .. a i da znae ne znae kak da go postigne..

Една приятелка,която въобще не е срамежлива и е много по- на "ти" с момчетата и свалките ми даде няколко...савета,като например това да го хваля повече.Но тъпото е че от както разбра че го харесвам той адски се възгордя.
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Lolinka
    в 8 клас обратен
    по темата-според мен това момче незнае какво иска
    не иска да е с теб,но и не иска да си с друг
    няма смисъл да се занимаваш с такива,все пак той ще разбере какво е изпуснал,но твърде късно
    абсолютно съгласна
    .!.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Miss_pain
    Една приятелка,която въобще не е срамежлива и е много по- на "ти" с момчетата и свалките ми даде няколко...савета,като например това да го хваля повече.Но тъпото е че от както разбра че го харесвам той адски се възгордя.
    Еми свали го на земята мила Такива дето не знаят каво искат и дето се възгордяват ... НЕ ТИ ТРЯБВАТ
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Цитирай Първоначално написано от Miss_pain
    Еми свали го на земята мила Такива дето не знаят каво искат и дето се възгордяват ... НЕ ТИ ТРЯБВАТ
    Вече съвсем се обърках.Но проблема е че...ми е писнало да ме прави на луда.Иска ми се по-някакъв начин да му го върна тъпкано.Пробвах да го карам да ревнува...ревнува,защото адски се сдухва.Обаче после ми го връща двойно.

А за Lady_B_...приятеля му е некъв никъв.Въобще не е мой тип.А и е голям дечко.Лошото е че самия приятел прави и извърта нещата така..че да изглежда че го харесвам.И затова двамата се карат постоянно.Просто искам да разбера какво иска.За да съм наясно какво да правя за напред.Има още един факт.Когато е със този приятел и с един друг....той не е същия.А иначе когато сме заедно(само двете) се държи много мило към мен.Приятелката ми каза да му кажа че искам да опитаме да тръгнем..ей така направо...но ме е страх че ще ме отхвърли.Защото и преди съм била отхвърляна и неискам тази история да се повтори отново.

Голям фен Аватара на Remini

...

Той те харесва просто не може да ти покаже чувствата си...
    Прави тези номера защото все още е неориентиран(а за връзка и дума не може да става на ....12-13год?)

П>С>Обратното момче от твоя клас няколко шамара ще му оправят резбата
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Той те харесва просто не може да ти покаже чувствата си...
    Прави тези номера защото все още е неориентиран(а за връзка и дума не може да става на ....12-13год?)

П>С>Обратното момче от твоя клас няколко шамара ще му оправят резбата
    Щом ме хареСва...какВо трЯбвА да наПРавя..по въпрОСа?

П.С.-Аз съм на 15 (но понеже съм родена на 09.12.92-ра и тръгнах когато бях на 7 и същата година направих 8...А той е през януари 93-та.Демек...че не сме на 12-13...даже аз ще права 16 )
    А за обратното момче...ми той..си имаше гадже преди 2 седмици...ма скъсали(смисъл..гадже момиче)..и сеГа май ходи по моЯ задНик...

Град
    София
    А за Lady_B_...приятеля му е некъв никъв.Въобще не е мой тип.А и е голям дечко.Лошото е че самия приятел прави и извърта нещата така..че да изглежда че го харесвам.И затова двамата се карат постоянно.Просто искам да разбера какво иска.За да съм наясно какво да правя за напред.Има още един факт.Когато е със този приятел и с един друг....той не е същия.А иначе когато сме заедно(само двете) се държи много мило към мен.Приятелката ми каза да му кажа че искам да опитаме да тръгнем..ей така направо...но ме е страх че ще ме отхвърли.Защото и преди съм била отхвърляна и неискам тази история да се повтори отново. [/quote]

Е именно миличка, значи най-вероятно прятеля на това момче те харесва и "мъти" водата Игнорирай го и минавай към твоя човек А без да ми се сърдиш ще подкрепя прителката ти, знам че егадно да те отхвърлят и че ще страдаш ама по-добре сега от колкото след време през което той ще те върти на малкия си пръст и само ще те лъже а ти ще се надяваш (тогава ще боли още повече ! ) Така че прав текст, самочувствие, висока вдигната глава и действай ...

Град
    In Devil's Castle
    сори,ама какво очакваш от някое момче,което е осми клас...
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    сори,ама какво очакваш от някое момче,което е осми клас...
    Права си.... Но пЪк майКа ми и Баща ми са били на мОята вЪзраСт...кОгаТо сА сЕ заПозНали...и сЕга кРЕпЯт 17-годиШен бРак

Lady_B_.....РеШих се....Ще си вДигнА гЛАвАта нАй ПосЛЕ ще го вкарам в реЛсите

Град
    София
    Lady_B_.....РеШих се....Ще си вДигнА гЛАвАта нАй ПосЛЕ ще го вкарам в реЛсите [/quote]

Гордея с тебе миличка БРАВО !!!!!!!!!!!!!

Вкарай и себе си ''в релсите'' като спреш да пишеш по тъпия и изтъркан начин с главни и малки букви!

Ne brini ti za bugarskite kurvi, nie ke si gi ebeme. Nego pazi sega kato ke ve ebat albancite pa nie ke gledame na TV. Majka ti srbomanska!

ZA MAKEDONJA KE UMREM!

Цитирай Първоначално написано от ZaMakedonjaKeUmrem
    Ne brini ti za bugarskite kurvi, nie ke si gi ebeme. Nego pazi sega kato ke ve ebat albancite pa nie ke gledame na TV. Majka ti srbomanska!
    К'ъв си ти, бе?

Цитирай Първоначално написано от ZaMakedonjaKeUmrem
    macedonja била Бугарска бе помак...ти си българин македония е измислица...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Какво направихте с темата

Застреляй момчето, после и себе си!

Най-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си