аз съм с приятеля си от година и 8 месеца ще станат...много го обичам,но не знам дали той още изпитва същото...Последния път когато ходих при него ,ми призна че някаква му се е нахвърлила когато е бил на бала на братовчедите си...той уж и отвърнал ,но след това се дръпнал,каза че е гузен за това ..аз не го смятам за целувка,но ми призна още нещо,че иска да опита с някое друго момиче понеже не е опитвал с много аз съм му първата ,а преди това си е имал и друга и това е...желае да опита от неизвестното...това много ме натъжи.Казах му да прави каквото иска ,но няма да е с мен ако е с други моми4ета.Той каза че иска да е с мен....но спомена нещо за почивка като си лягахме ,но после не говорихме за това..Ако иска да опитва с друга,но не знае какъв човек ще изгуби!Последния път като говорихме по телефона,не беше особено дружелюбен ( той е в София аз в Стара Загора и не се виждаме много често) и каза че си говорим едно и също и днес не ми се е обаждал,но мисля и аз да не му се обадя....Много съм наранена,но не съм му го споделила........Не знам какво си мисли...може би му е еднообразно с мен не знам....въпреки че на последък не се виждаме много често....По веднъж на една или 2 седмици..скоро ще си идва и искам да го изненадам и да разнообразим връзката си,бихте ли ме посъветвали как да го направя?
Въобще не искам да се разделяме..много ще ме нарани това.А и да допълня каза че като си идва затъпявал в малкия град.....не знам защо го каза,преди гледаше да си идва все по -често....Мислите ли че вече няма чувства към мен?аз му казах че мисля че вече не ме обича ,но той отрече...Как мислите?