- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали още ме харесва?
moqta istoriq e takava : az xaresvam edno mom4e i toi me xaresva6e po skupa si pisaxme mn mili ne6ta a az bqx v lelq za6to nqmax net. otkakto ve4e imax net toi sprq da mi pi6e takiva raboti i se otdrapna. vseki den v daskalo v koridora me gleda vinagi no v skupa ne mi pi6e takiva raboti mn xora mi kazvat 4e toi o6te me xaresva no az ve4e nzzzzzzzzzz pomognete mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Модерирано от Бандитка по т.7
Може да му е харесвала леля ти?
ne vqrvam toi ne q e vijdal
Ами явно трябва да си поговриш наживо с него а не само по скайпЪ
moje bi da![]()
![]()
![]()
Предлагам да започне залагане на колко е авторкатаАз казвам,че е на 11-12 и не повече
![]()
1.Тфа,че не ти пише по Скайп е истинска трагедия ! Как може ? Безсрамник !vseki den v daskalo v koridora me gleda vinagi no v skupa ne mi pi6e takiva raboti mn xora mi kazvat 4e toi o6te me xaresva no az ve4e nzzzzzzzzzz pomognete miПо принцип нормалните хора не висят на компютъра 24 h.Те учат,вечерят/обядват/закусват,спят....Нищо не значи тфа,че не ти е писал по Скайп.
2.Ми гледа те,нали трябва някъде да гледа.Искаш да си завърже очите,докато минаваш ли ?
3.Много хора ти казват.....3-те ти най-добри приятелки
4.На живот и смърт е,нали ?pomognete mi![]()
.... mда ... и го питай що е напрайл така... или нз нещо такова...Първоначално написано от GregoryHouse
Мацка съветче, поговорете.. без да се притесняваш & си изяснете всичкоНадявам се че не си срамежливка :P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
ам 1 съвет от мен:спри да целуваш хората,нали все пак има един Той
говорете си на живо бекфа е таз любов по скаип хахах
![]()
ми пиши му ти и излезте някъде. ако те харесва, ще си проличи![]()
Допадаш ми.Първоначално написано от ~*RoNi*~
ne ste razbrali kakto trqbva vsi4ko kakto i da e i sam na 14![]()
![]()
![]()
![]()
... да... "Такива работи".Първоначално написано от lofzz
Аз залагам на 12.
Изходът е да го заговориш... на живо. Иначе е доста смешно- пишете си в скайп, а в училище само се гледате(щом си забелязала, че те гледа, е логично и ти да си гледали към него).
Приближи се към него, най- добре като е сам и му кажи "О, Мо, как е?" и така де, да протече разговор,а не само виртуално писане на думи.
obshtuvaneto po SKYPE e edno,a na jivo e drugouredete si edna sreshtichka v nqkoe kafe ili tam kydeto i da e i si pogovorete na 4 ochi
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
дааа земи го заговори некой път вярно че си малка ама по добре сега да ти е за първи път отколко кат станеш дръта жена на 17-18 годинидааа лиготията не ме оставя намира
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
az mislq,4e e na 14,6ot taka govorqt vsi4kiteПървоначално написано от ~*RoNi*~
,ti pak i sasipva6 me4tite e,mi do nqkade si prav,no moge naistina da q haresva,ta savet kam avtorkata,ne my pi6i po skype za sega,mislq,4e 6e se seti i sam
tva e hubava ideq podkrepqmПървоначално написано от ..:::KuKLi4KaTa^F:::..
+1
Сигурно те харесва щом те гледа. Аз имах същото преживяване. Оказа се че ме харесва и ходихме няколко месеца но всичко се развали!![]()
ахах значи и аз съм била в тази ситуация само че проблема после че не ми пишеше в скайп беше, че тръгна с друго момиче .... Така че ако се познавате добре, хвани и си поговорете лично, защото ако не се поознавате добре няма как да го хванеш и д акажеш ,, защо не ми пишеш? не ме ли харесваш още хаха ? ,, Ако е така и не се познавате добре пиши му ти в скайп... Кой е казал, че трябва той да ти пишеАз бях така .. Все се тюхках и се дразнех че не ми пише докато накрая почнах и аз да му пиша
Независимо колко смешно звучи на всички това ,, писах му, той ми писа .... ,, не е смешно
Нормално е да се дразниш ... Така че хвани и му драсни един ред .. Примерно ,, Охоо какво става .. Забравихме се нещо
,,
УСПЕХ![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Mi ili sa my kazali ne6ty za teb, koety ne my e xaresalo ... ili gy e xvanalo sram ... ili gy e xvanalo 6ybety ... ili prosto e bilo za razvle4enie ... variqntite sa mnogo ... nai-dobre sama gy popitai ....![]()