.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

дали още ме харесва?

moqta istoriq e takava : az xaresvam edno mom4e i toi me xaresva6e po skupa si pisaxme mn mili ne6ta a az bqx v lelq za6to nqmax net. otkakto ve4e imax net toi sprq da mi pi6e takiva raboti i se otdrapna. vseki den v daskalo v koridora me gleda vinagi no v skupa ne mi pi6e takiva raboti mn xora mi kazvat 4e toi o6te me xaresva no az ve4e nzzzzzzzzzz pomognete mi

Модерирано от Бандитка по т.7

Може да му е харесвала леля ти?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ne vqrvam toi ne q e vijdal

Ами явно трябва да си поговриш наживо с него а не само по скайпЪ

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Предлагам да започне залагане на колко е авторката Аз казвам,че е на 11-12 и не повече
    vseki den v daskalo v koridora me gleda vinagi no v skupa ne mi pi6e takiva raboti mn xora mi kazvat 4e toi o6te me xaresva no az ve4e nzzzzzzzzzz pomognete mi
    1.Тфа,че не ти пише по Скайп е истинска трагедия ! Как може ? Безсрамник ! По принцип нормалните хора не висят на компютъра 24 h.Те учат,вечерят/обядват/закусват,спят....Нищо не значи тфа,че не ти е писал по Скайп.

2.Ми гледа те,нали трябва някъде да гледа.Искаш да си завърже очите,докато минаваш ли ?

3.Много хора ти казват.....3-те ти най-добри приятелки

4.
    pomognete mi
    На живот и смърт е,нали ?

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ами явно трябва да си поговриш наживо с него а не само по скайпЪ
    .... mда ... и го питай що е напрайл така... или нз нещо такова...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Мацка съветче, поговорете.. без да се притесняваш & си изяснете всичко Надявам се че не си срамежливка :P
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Разград
    ам 1 съвет от мен:спри да целуваш хората,нали все пак има един Той

говорете си на живо бе кфа е таз любов по скаип хахах

Мега фен
    ми пиши му ти и излезте някъде. ако те харесва, ще си проличи

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Предлагам да започне залагане на колко е авторката Аз казвам,че е на 11-12 и не повече
    vseki den v daskalo v koridora me gleda vinagi no v skupa ne mi pi6e takiva raboti mn xora mi kazvat 4e toi o6te me xaresva no az ve4e nzzzzzzzzzz pomognete mi
    1.Тфа,че не ти пише по Скайп е истинска трагедия ! Как може ? Безсрамник ! По принцип нормалните хора не висят на компютъра 24 h.Те учат,вечерят/обядват/закусват,спят....Нищо не значи тфа,че не ти е писал по Скайп.

2.Ми гледа те,нали трябва някъде да гледа.Искаш да си завърже очите,докато минаваш ли ?

4.
    pomognete mi
    Допадаш ми.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Непостоянно
    леле.. аз и давам 11
    .!.

ne ste razbrali kakto trqbva vsi4ko kakto i da e i sam na 14

задължително

Re: дали още ме харесва?

Цитирай Първоначално написано от lofzz
    moqta istoriq e takava : az xaresvam edno mom4e i toi me xaresva6e po skupa si pisaxme mn mili ne6ta a az bqx v lelq za6to nqmax net. otkakto ve4e imax net toi sprq da mi pi6e takiva raboti i se otdrapna. vseki den v daskalo v koridora me gleda vinagi no v skupa ne mi pi6e takiva raboti mn xora mi kazvat 4e toi o6te me xaresva no az ve4e nzzzzzzzzzz pomognete mi

Модерирано от Бандитка по т.7
    ... да... "Такива работи".

Аз залагам на 12.

Изходът е да го заговориш... на живо. Иначе е доста смешно- пишете си в скайп, а в училище само се гледате(щом си забелязала, че те гледа, е логично и ти да си гледали към него).

Приближи се към него, най- добре като е сам и му кажи "О, Мо, как е?" и така де, да протече разговор,а не само виртуално писане на думи.

obshtuvaneto po SKYPE e edno,a na jivo e drugo uredete si edna sreshtichka v nqkoe kafe ili tam kydeto i da e i si pogovorete na 4 ochi
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

дааа земи го заговори некой път вярно че си малка ама по добре сега да ти е за първи път отколко кат станеш дръта жена на 17-18 години дааа лиготията не ме оставя намира
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~

4.
    pomognete mi
    az mislq,4e e na 14,6ot taka govorqt vsi4kite ,ti pak i sasipva6 me4tite e,mi do nqkade si prav,no moge naistina da q haresva,ta savet kam avtorkata,ne my pi6i po skype za sega,mislq,4e 6e se seti i sam

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ..:::KuKLi4KaTa^F:::..
    obshtuvaneto po SKYPE e edno,a na jivo e drugo uredete si edna sreshtichka v nqkoe kafe ili tam kydeto i da e i si pogovorete na 4 ochi
    tva e hubava ideq podkrepqm +1

Сигурно те харесва щом те гледа. Аз имах същото преживяване. Оказа се че ме харесва и ходихме няколко месеца но всичко се развали!

...

ахах значи и аз съм била в тази ситуация само че проблема после че не ми пишеше в скайп беше, че тръгна с друго момиче .... Така че ако се познавате добре, хвани и си поговорете лично, защото ако не се поознавате добре няма как да го хванеш и д акажеш ,, защо не ми пишеш? не ме ли харесваш още хаха ? ,, Ако е така и не се познавате добре пиши му ти в скайп... Кой е казал, че трябва той да ти пише Аз бях така .. Все се тюхках и се дразнех че не ми пише докато накрая почнах и аз да му пиша Независимо колко смешно звучи на всички това ,, писах му, той ми писа .... ,, не е смешно Нормално е да се дразниш ... Така че хвани и му драсни един ред .. Примерно ,, Охоо какво става .. Забравихме се нещо ,,
    УСПЕХ
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Нета оправя работите

Mi ili sa my kazali ne6ty za teb, koety ne my e xaresalo ... ili gy e xvanalo sram ... ili gy e xvanalo 6ybety ... ili prosto e bilo za razvle4enie ... variqntite sa mnogo ... nai-dobre sama gy popitai ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си