- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново прецакан ;(
Както винаги съм отново прецакан![]()
Обичам я ,Тя обича друг с който са се разделили и сега аз и помагам да се събере отново с него
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от pirdopskiq
нещо не те разбрах...ти си човек, който тя смята за фр, а ти я харесваш, така ли? тя знае ли за чувствата ти? абе разкажи по-подробно, не сме врачки все пак
![]()
Ама ти си се прецакал до някъде ако се замислишПървоначално написано от pirdopskiq
![]()
![]()
Don't let them fool ya,
Or even try to school ya!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
Всичко знае от наи малката продробностПървоначално написано от pirdopskiq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защото тои я смята за малка за сериозна връзка
начи даже и да се съберат пак, няма да издържат многоПървоначално написано от pirdopskiq
![]()
незнам дали ще изържат въпроса е че умирам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
спокоойно бе, пич, не се впрягай. ако искаш да я забравиш, се птдалечи от нея ии така, с времето, ще ти мине. пък ако искаш да я спечелиш вече нз кво да то кажа, защото не знам какво точно е нейното отношение към теб. опитай да обясниш още по- подробноПървоначално написано от pirdopskiq
![]()
преди 2-3 дни тя ми каза че се разделила с бифшия си и аз помислих че това е моят шанс но след като ми каза че го обича адски много реших да и помогна да си го върна иначе за отношенията ни адски добри са просто незнам кака да ви го обясня но имам чувството че ако го нямаше него в живота и сега щяхме да сме шасливи заедно двамата![]()
![]()
абе спокойно. изчакай малко да видиш как ще се развият нещата между тяхПървоначално написано от pirdopskiq
Моя съвет е да стойш мирно от страни и да не им пречиш!! Ще дойде и твоето време . Постъпил си правилно като и подаваш ръка в такава за нея ситуация !!!!!!! Това е едно от най-важните за тях неща!!!Първоначално написано от pirdopskiq
Търпението е ДОБРОДЕТЕЛ.
Don't let them fool ya,
Or even try to school ya!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
ами 1 от най- важните неща, които обаче правят за нас приятелите ни => има вероятност тя да гледа на него само като на фр, още повече че сега пък й помага с бившия йПървоначално написано от Jah
![]()
ем сори ама немога да бъда като онея надуто мом4енца каде могат само да нараняват и да се хвалят колко момичета са минали (скапани газарчета) аз съм си добър по душа и това неможе да се промениПървоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()