.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен
    Град
    SF

Сериозни намерения или просто за забавление?

Интересно ми е имате ли сериозни намерения към сегашната си половинка или сте заедно, просто защото ви е готино, но не сте мислели за нещо пове4е? Питали ли сте се някога дали бихте могли да останете с този 4овек, правите ли си някакви общи планове за дале4ното бъдеще, или го карате ден за ден, според каквото се слу4и? Е ли за вас 'Той' или съответно 'Тя' с главно 'Т', или е просто поредният/поредната?

Робинята на Quench

Град
    Непостоянно
    нямам гадже ..
    .!.

Град
    Велико Търново
    za sega moje da se kaje 4e go obi4am i ne moga da go nareka poredniq,no vse pak vremeto 6te pokaje kakvo 6te se slu4i,toest dali 6te izleze poredniq ili ve4niq
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Последният ми беше Той...човекът с който щяхме да се оженим на 18тия ми рожден ден, с който щяхме да имаме 3 деца, с който бяхме избрали каква кола ще имаме.... Но след като той ме заразя, защото реши, че със съската ще му е по-добре (понеже тя няма вечерен час)... вече не мисля за такива неща. Със сегашния ми приятел съм просто ей така.. защото ми е интересно с него.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    В момента съм сама но към бишия си имах много сериозни намерения. Правехме планове за бъдещето и по едно време мислех че може би наистина е Той (нищо че съм почти на 19). Имам много труден характер и му се възхищавам че ме изтърпя цели 2 години и половина Е нещата не се развиха както исках но вече няма значение. Не мисля че бих ходила с някой просто ей така да си запълвам времето и да не съм сама.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако може въобще да се каже, че ходим, защото всичко е от няколко дни, за сега ест е поредния(към който имам силни чувства, защото на практика ми е първият, но не и на теория нвм...), но по-идеален от другите(които съм харесвала). Така де, много съм малка да правя планове за такова далечно бъдеще.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    BapHa
    Аз не си правя планове за бъдещето.Ами ако като си направя план и той после се срине...ще рухна и аз...
    Връзката със сегашния ми приятел е сравнително сериозна, но не правим планове за след година примерно.

Хора със слаби нерви, не си правете планове за бъдещето!!!

Град
    Bulgaria
    Към приятеля си нямах абсолютно никакви сериозни намерения в началото,но с течение на времето нещата се задълбочиха много се обичаме,но в момента сме разделени защото той ще заминава за чужбина и ако не беше това заминаване сигурно бихме изкарали много повече от сегашните 8 месеца
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Обичам я свикнал съм с нея мога да се задържа с нея и цял живот няма да ми омръзне но не всичко е завинаги и всичко е понякога Чувствата сега са ни взнаимни но може и да й омръзна и да си намери по-хубав от мен

hottie
    Guest
    Ами ние на скоро се сгодихме, мисля , че това отговаря на въпросът ти

Прекарахме 1 година в планове и планове...Бях готова на почти всичко...Дано да се съберем пак...

Град
    Пловдив
    obicham go i se nadqvam vinagi da sme zaedno... mislili sme za bade6teto mnogo pati....

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    За сега сме заедно, обичаме се, разбираме се.....Никой не може да каже какво ще стане за напред....

Супер фен
    Град
    Bourgas
    да смея да твърдя че имам сериозни намерение към сегашния и сме правили мн планове за в бъдеще , но дали ще станат.. кой знае..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    нямам гадже ..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами сериозни са нещата

Хах, планове се страхувам и нямам право да правя. А за другото - ти знаеш доста добре какъв е Той в моите очи.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Re: Сериозни намерения или просто за забавление?

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Интересно ми е имате ли сериозни намерения към сегашната си половинка или сте заедно, просто защото ви е готино, но не сте мислели за нещо пове4е? Питали ли сте се някога дали бихте могли да останете с този 4овек, правите ли си някакви общи планове за дале4ното бъдеще, или го карате ден за ден, според каквото се слу4и? Е ли за вас 'Той' или съответно 'Тя' с главно 'Т', или е просто поредният/поредната?
    до днес имах гадже , обаче то скъса с мен по skype (беше тъпо , но както и да е) преди аз имах напълно сериозни намерения към него , каквито явно той е нямал макар че твърдеше друго . говорехме за общо бъдеще и така нататък , а сега всичко свърши , той избра така и аз се съгласих , не искам да му преча за нищо за мен Той беще човека с главно "Т" , но за него аз явно съм била просто поредната .

Ами сериозни са ни намеренията и на двамата един към друг. Правим си планове за съвместно съжителство на есен живот и здраве. Все пак сме 2 години заедно, ако нямахме сериозни намерения, нямаше да си губим времето....

Аз съм абсолютно човек на принципа "Ден за ден"..тъй че явно никога не съм имал сериозни намерения към някоя...мамка му в каква заблуда съм биллл...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    нямам гадже ..

нямам гадже ..
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Като казвате че имате сериозни намерения какво имате предвид? (тези които казаха че са се сгодили или ще живеят заедно е ясно...)

сега съм сама и защо съм сама..? щото вчера когато един от сладуркофците на даскалото ме пита дали искам да сме повече от фр му казах не .. защо .. защото чакам някои с които мога да имам сериозна връзка ... та чакам си хахахах

Az imah kum moita ma q zaebah na vtoriq den shot ne izlizashe ot tqh a samo da si razhodi ku4eto !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си