Проблема е следния: Влюбил съм се в едно момиче, което съм канил много пъти на кафе но тя ми е отказвала с оправданието, че имала работа и такива.. и ми омръзна вече и и казах като е свободна да ми каже да излезем, казвал съм и че и харесвам и т.н. но тя нищо.. Запознах се с едно друго момиче, което явно много ме хареса и почна да ме зарибява по скайп, през 5 мин ми цакаше на телефона и т.н. излизахме 2-3 пъти и момичето, в което съм се влюбил ни е видяло явно на другата нощ ми пише по скайп "Немога да повярвам, с кой ходиш, тамън мислех тази седмица да ти кажа да излезем на кафе..." Тази нощ имахме уговорка да се събираме с класа да пием в един ресторант и тя и нейната компания от класа не дойдоха. Момичето, с което бях излизал 2-3 пъти също беше в този ресторант и беше през 2 маси и аз и дигам чашката за наздраве, а тя се прави, че не ме вижда и така цялата нощ, викам к'во става тука тая к'во ми са прави пред другите (предната вечер като излизахме всичко мина супер изпратих я до тях мляскахме се 10-15 мин. пред тях)! След като пихме в ресторанта отидохме на бар и танцувахме 1 час някаде и момичето, с което излизах дойде в същия бар, изчаках към 10 мин. отидох зад нея и я прегарнах и я питах: "Сърдиш ли ми се за нещо?" тя каза: "Не" и се махна! Много се ядосах теглих и една майна на ум, защото тя не означаваше нищо за мен.. Та въпроса ми е какво да правя с другото момиче? Как да я накарам да излезе с мен, защото като я каня на кафе неще, пък като изляза с някоя друга иска!