.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

това е пределно ясно на всички

еми вярно си доста момичета незнаят какво искат!!! ама аз съм момиче и знам кво искам и знам как ще си го получа!! та по твоя проблем първата е типичен пример за повечето момичета от нашето поколение а втората на теб ти не пука нали? ми не се мляскай с нея кат гледам и на нея и не пука така че мисли кво да правиш с първата макар че моят съвет е :хвани си некоя по свестна
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    Знаят те искат един голям и сочен.. салам 'Санчо'
    ta po temata,az sam momi4e,emi taz,kvo i staa?/na parvata/,mislq,4e te haresva ama ddz ,prai sa na nedostapna,za da i obarne6 pove4e vnimanie,ostaviq,ne i pi6i po skype i 6e vidi6,4e 6e ti pi6e,a i kagi posle,ko e stanalo

Голям фен
    Спрял си да и обръщаш ффффнимание и сега се прави на недостъпна.Хах,типично женски номер е Всички сме го правили Ако наистина мислиш,че си влюбен в мацето,по-добре да не си губиш времето в игри на котка и мишка и да и кажеш какво чувстваш към нея.
    А дааа,наистина повечето момичета не знаят какво искат

Не знаем.. но в това ни е чара.. :P

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Stara ZaGoRa
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    Знаят те искат един голям и сочен.. салам 'Санчо'
    ta po temata,az sam momi4e,emi taz,kvo i staa?/na parvata/,mislq,4e te haresva ama ddz ,prai sa na nedostapna,za da i obarne6 pove4e vnimanie,ostaviq,ne i pi6i po skype i 6e vidi6,4e 6e ti pi6e,a i kagi posle,ko e stanalo

ii az sam na tova mnenie

sry ama nqmam latinica
    ,.,тФа чИ тЕ уБиЧъМ,.,се еДнО нЕ сИ гу ЧуЛ,.,

Град
    40 Miles from the Sun
    Жените незнаят какво искат!

1. Това е форум за тинейджъри т.е. тук всичко female са МОМИЧЕТА, НЕ ЖЕНИ. Да приемем, че говориш за момичетата.
    2. Попринцип тинейджърите* не знаят какво искат. И тъйкато ти се занимаваш с teenage girl, би трябвало да го очакваш.
    3. Време е да престанете с тея велики мисли, които никой друг не знае... освен всички останали!

* тинейджърите включват и male, и female.

Град
    Разград
    бати аватара

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    wtf ffs?! как може изобщо да се занимаваш..аз щях да и тръшна вратата пред носа.Определено не бива да я търсиш вече-вероятно е някоя надута кукумявка...гледай напред-всичко ще се оправи!А по въпроса с кражбата на телефона...трябвало е да я изплющиш хубаво зад вратляка.

П.С: не съм чел темата.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Тегли и една майна на ум и на нея...кфо прай се на интересна...не ще да излизате пък после "Аз таъмно това и ти тов аи сичко се наеба..." ае сиктир коронен номер един път ли са ми го рапвили...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Много добре знаят жените даже какво искат, просто понякога не им отърва и се правят на вчерашни!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Тегли и една яка храня, ама толкова яка, че чак да и стане неудобно..

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Лоша му работа... Е не познавам момичетата, но да , както са казали другите "колеги" в темата, просто момиче... естественно е да не знае какво иска... ще ти дам прост пример с братовчедка ми, на 14 год. е а сменя гаджетата като носни кърпички Така че това което го търсиш ще го намериш в по зряла възраст. А за любовта, казвали са ми че описанието на " истинската любов" която оставала вечна се проявявала след месеци дори след години... т.е. първо трябва да опознаеш човека и тогава ще разбреш дали го обичаш. Сега просто изпитваш увлечение към нея.. То е така с всички де.. Аз ще се погрижа да ви намеря матеряла за видовете любов. Има го в учебниците по свят и личност или логика и психология мисля че беше.. за 7-те видя любов и след това като го прочетете, се замисляйте кои кого обича и защо..

П.П.
    Извини ме че се отклоних от темата.... Е, ако държиш да излезнеш с това момиче, отиди при нея с един пистолет , насочи го в главата и и кажи " Ай излизай с мене или ще те гръмна.." ако пък каже " Не" насочи го към теб и съм сигурна че веднага ще размисли ХАхАХ ( шегичка )
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Аз пък знам какво искам!Искам да следвам право,искам фен на Ливърпул,слушащ пънк,рок и метъл(тези качества предполагат интелигентност) и да съм щастлива с приятелите ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си