- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените незнаят какво искат!
еми вярно си доста момичета незнаят какво искат!!! ама аз съм момиче и знам кво искам и знам как ще си го получа!! та по твоя проблем първата е типичен пример за повечето момичета от нашето поколение а втората на теб ти не пука нали? ми не се мляскай с нея кат гледам и на нея и не пука така че мисли кво да правиш с първата макар че моят съвет е :хвани си некоя по свестна
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от Mu7k0
![]()
![]()
ta po temata,az sam momi4e,emi taz,kvo i staa?/na parvata/,mislq,4e te haresva ama ddz ,prai sa na nedostapna,za da i obarne6 pove4e vnimanie,ostaviq,ne i pi6i po skype i 6e vidi6,4e 6e ti pi6e,a i kagi posle,ko e stanalo
Спрял си да и обръщаш ффффнимание и сега се прави на недостъпна.Хах,типично женски номер еВсички сме го правили
Ако наистина мислиш,че си влюбен в мацето,по-добре да не си губиш времето в игри на котка и мишка и да и кажеш какво чувстваш към нея.
А дааа,наистина повечето момичета не знаят какво искат![]()
Първоначално написано от soul1199
ii az sam na tova mnenie
sry ama nqmam latinica
,.,тФа чИ тЕ уБиЧъМ,.,се еДнО нЕ сИ гу ЧуЛ,.,
Жените незнаят какво искат!
1. Това е форум за тинейджъри т.е. тук всичко female са МОМИЧЕТА, НЕ ЖЕНИ. Да приемем, че говориш за момичетата.
2. Попринцип тинейджърите* не знаят какво искат. И тъйкато ти се занимаваш с teenage girl, би трябвало да го очакваш.
3. Време е да престанете с тея велики мисли, които никой друг не знае... освен всички останали!
* тинейджърите включват и male, и female.
wtf ffs?! как може изобщо да се занимаваш..аз щях да и тръшна вратата пред носа.Определено не бива да я търсиш вече-вероятно е някоя надута кукумявка...гледай напред-всичко ще се оправи!А по въпроса с кражбата на телефона...трябвало е да я изплющиш хубаво зад вратляка.
П.С: не съм чел темата.
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Тегли и една майна на ум и на нея...кфо прай се на интересна...не ще да излизате пък после "Аз таъмно това и ти тов аи сичко се наеба..." ае сиктир коронен номер един път ли са ми го рапвили...
Много добре знаят жените даже какво искат, просто понякога не им отърва и се правят на вчерашни!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Тегли и една яка храня, ама толкова яка, че чак да и стане неудобно..![]()
Лоша му работа... Е не познавам момичетата, но да , както са казали другите "колеги" в темата, просто момиче... естественно е да не знае какво иска... ще ти дам прост пример с братовчедка ми, на 14 год. е а сменя гаджетата като носни кърпичкиТака че това което го търсиш ще го намериш в по зряла възраст. А за любовта, казвали са ми че описанието на " истинската любов" която оставала вечна се проявявала след месеци дори след години... т.е. първо трябва да опознаеш човека и тогава ще разбреш дали го обичаш. Сега просто изпитваш увлечение към нея.. То е така с всички де.. Аз ще се погрижа да ви намеря матеряла за видовете любов. Има го в учебниците по свят и личност или логика и психология мисля че беше.. за 7-те видя любов и след това като го прочетете, се замисляйте кои кого обича и защо..
![]()
П.П.
Извини ме че се отклоних от темата.... Е, ако държиш да излезнеш с това момиче, отиди при нея с един пистолет , насочи го в главата и и кажи " Ай излизай с мене или ще те гръмна.." ако пък каже " Не" насочи го към теб и съм сигурна че веднага ще размислиХАхАХ
( шегичка )
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Аз пък знам какво искам!Искам да следвам право,искам фен на Ливърпул,слушащ пънк,рок и метъл(тези качества предполагат интелигентност) и да съм щастлива с приятелите ми