.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    да нормално е какво са три месеца все още опознаваш човека до себе си!а и е трудно да се кажат тези думи ....
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    нормално е. това 4увство идва с времето...по-добре ли е да те излъже,4е те оби4а още в на4алото?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Ми кажи му го ти, ма патко нещастна :-x Ти еба майката, той не ти е длъжен :x
    абе не са заяждай бе пфффффф
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Супер фен
    Еми да нормално е ... на мен когато обикнах бившия ми ми бяха нужни 5 месеца докато осъзная,че го обичам и слек след още 2 някаде му казах ..
    Обичам те <3 !!!

Нормално е спокс . . всичко с времето си

Град
    СофиЯ
    Естествено,че е нормално.Не всеки е готов да каже на някого "обичам те"...Някои хора са достатъчно честни и го казват само когато го чувстават!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    The Land Of The Doomed
    Нормално е - 1во чувствата са нещо,което някой хора трудно показват, 2ро 3 месеца не са супер мега гига много, че да се притесняваш и 3то това да доказва, че те обича е доста по - важно от това да ти го казва.

малеее много ги мразя тия работи как може да не ти е казал че те обича.и защо ли го прави ?мии може би щото иска да го почувства и не иска да те лъже 3 месеца са твърде неодстатъчно време а и то си зависи от хората ама ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ! съжелявам ама като вида некой да ги пише тия неща и полудявам
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ау, голям проблем. Хайде да си скубем косите от мъка, че сте били "цели" 3 месеца, а той, простака му с простак, още не е казал "Обичам те!" - едни от най-свещените думи на света, ако са плод на истински чувства. Я си представи, че той не изпитва нищо подобно към теб? Или е чак толкова трудно да повярваш, че на такава още детска възраст е трудно да изпиташ истинска обич?
    Я вместо да се тръшкаш за глупости и да се показваш като егоист едва ли не, когато държиш момчето до теб да е тотално в краката ти, порасни малко.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

emi 6tom ne ti go e kazal zna4i ne te obi4a xa ... spored men de pak nz nai dobre si pogovori s nego usoeh

Град
    sofiqqq
    Ами съвсем нормално е ...... тфа е чувство което към много малко хора изпитваш истински....Не се притеснявай че не ти го е казал това не означава че неможе да го изпитва ....просто може да го е страх.....поговори си с него успех
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

spored men e normalno da ti e trudno da kaje6 "OBI4AM TE!" pri uslovie, 4e predi tova ne si go kazval! naprimer az nikoga do sega ne sam go kazvala, vapreki 4e ne vednaj sam go izpitvala! prosto na nqkoi hora im e po-lesno da go dokazvat otkolkoto da go kazvat! da kaje6 "OBI4AM TE!" ne e lesno i spored men trqbva daz razbere6 pr si ))
    NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ми нормално е не всеки заобичва за 1 2 3 месеца ...

Град
    Велико Търново
    ami moje naistina da te obi4a,no da se sramuva da ti go kaje.popitai go!
    vse pak ne sa vajni dumite,a delata.po-vajno e da ti go dokaje,otkolkoto da ti go kaje,no vse pak pitai go i 6te razbere6
    Руса кукличка

просто момчетата по тръдно изразяват чувствата си понеже се страхуват да не ги помислим за лигльовци . А ако не си сигурна може да го попиташ на коя дата е започнала връзката си с теб. с моя приятел имахме връзка 1 година, после я подновихме, има вече почти 2 години но него все още му е трудно да каже обичам те, но го изразява много добре
    Последно редактирано от bubuta : 11-27-2012 на 16:41

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    2008 примерно?!
    не.
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    омг ЕСТ че е нормално
    Това са 3 месеца, не 2 години (примерно)

Темата е стара.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си