.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

СЪВЕТ ,ХОРА!!

ЗДРАВЕЙТЕ ....от из вестно време се чувствам ненужна и непотребна.....в училище го карам през просото...Според мен това е защото в целиЯ си съзнателен училищен живот не мога да намеря ни един предмет,който да вдъхва интерес у мен...КАЖЕТЕ НЕЩО!!!

Град
    Разград
    сексология

Град
    Sofia
    Ахахахаха сексология
    Запиши се на плуване
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами..започни да се занимаваш с нещо-книги,спорт..танци..и ще си намериш..как искаш ние да ти помогнем като ти самата не се мъчиш да си помогнеш..Незнам..занимавай се с различни неща..току-виж нещо ти допадне
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    стани ЕМО .. :P

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Scouse
    Много забавно...

Авторке, на колко си?

Ти си учи, нищо, че не ти е интересно, то нямаш избор просто. А за да си разнообразиш ежедневието, хиляди варианти има.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Много забавно...

Авторке, на колко си?

Ти си учи, нищо, че не ти е интересно, то нямаш избор просто. А за да си разнообразиш ежедневието, хиляди варианти има.
    ПРИМЕР...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от death_alive
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Много забавно...

Авторке, на колко си?

ПРИМЕР...
    Излез някъде с приятели, поразходи се в парка или някъде из града, вземи си някаква книжка и почети, намери си някой и отидете на кино, спортувай.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    чети книги в часовете, по-интересно ще ти е

Re: СЪВЕТ ,ХОРА!!

в училище го карам през просото...Според мен това е защото в целиЯ си съзнателен училищен живот не мога да намеря ни един предмет,който да вдъхва интерес у мен...
    Като го караш през простото ти не даваш всичко от себе си. Гледаш да изкараш задоволителни оценки,колкото да минеш по-нагоре,но ако се стегнеш и се подготвиш наистина отлично,дори потърсиш допълнително информация,ще видиш как следващия час ще ти бъде много по-интересно,докато учителя преподава. Казвам го от личен опит. Истината е в това,че за да разбереш кое те влече и с какво искаш да се занимаваш,трябва да опознаеш обстойно всеки от предметите. Успех!

Град
    някъде...

Re: СЪВЕТ ,ХОРА!!

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    в училище го карам през просото...Според мен това е защото в целиЯ си съзнателен училищен живот не мога да намеря ни един предмет,който да вдъхва интерес у мен...
    Като го караш през простото ти не даваш всичко от себе си. Гледаш да изкараш задоволителни оценки,колкото да минеш по-нагоре,но ако се стегнеш и се подготвиш наистина отлично,дори потърсиш допълнително информация,ще видиш как следващия час ще ти бъде много по-интересно,докато учителя преподава. Казвам го от личен опит. Истината е в това,че за да разбереш кое те влече и с какво искаш да се занимаваш,трябва да опознаеш обстойно всеки от предметите. Успех!
    Като го "даваш през просото" ти дефакто не даваш нищо от себе си.Към авторката,тва вече зависи от това колко си голяма и кво учиш.Даже мога да кажа,че повечето предмети в даскало хич не са интерсни...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    xahxha i mene nishto ne me vle4e ama o6te malko pFff ti ima li ne6tu int v tiq u4ebnici bakani s gluposti
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си