.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Удобно ли ти е под чехъла?

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Удобно ли ти е под чехъла?

Тва беше достатъчно за да смаже всичко дето си направил

Shteshe d ame podrazni, no ako bqh pod chehyl, a rabotata e tam che ne sym. Shtoto nie sme samo priqteli
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

За рождения му ден вместо картичка бях написала на 1 лист голям формат 'ЗАЩО ТЕ ОБИЧАМ' и изреждах, а на другия - обичам те на различни езици.
    За годишнината ни беше една дървена кутия с навити парченца хартия, върху които пишеше какво значи за мен, завързани с червени панделки, обгорена хартия със залепено сърце на нея, и понеже много обича бял шоколад му бях направила бонбони във формата на сърце.
    Иначе съм му пъхала по джобовете листчета, изрисувани салфетки със сърчица, на които пише, че го обичам, картички и т.н. и т.н...
    И тук забелязвам приликата между моите подаръци и тези на слънчице Забавно...А, пропуснах да кажа и, че за рождения му ден му подарих една възглавничка със зашито сърце на нея... правена лично от мен, ето я и нея -> http://prikachi.com/files/186182S.jpg
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

maharbal дори не съм предполагала,че някой може да направи подобни неща..едно голямо Браво

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    основното,което съм му правила съм го изтрила...тцтц...беше хубаво...ина4е веднъж в 4ас по биология му изобретих една глупост

http://prikachi.com/images.php?files/186221V.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/186222y.jpg

Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Тея неща съм ги правила за бившия ми.

Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
    Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
    Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
    Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
    Освен това мн пъти съм му правила картички просто ей така, колажи, рисувала съм му,... За първия ни път бях направила диск с песни които ни харесват и го пуснахме вечерта и на другия ден му го подарих а обложката в кутийката я бях направила сама със снимки на влюбени двойки и явно съм се била справила мн добре защото си помисли че е купен . Също бях купила малки пликчета за писма ама съвсем малки и вътре сложих бележки с разни мили неща и "залепих" всяко пликче с целувка (с червено червило се получава супер) и от време на време му оставях по някое в колата или в джоба на дънките... Трябва да има и още неща но не се сещам в момента..
    Bravo macka Evala! jestoki ideiki prodyljavai v sy6tiq dyh
    .......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
    (: JuST BeLieve

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Иначе, виж слънчице е правила много сладки неща (мразя да казвам, че нещо е сладко, освен ако не е храна, но ся не се сещам за друга по-подходяща дума). =][/b]
    Хаха ти ме похвали още в първата тема от която е цитата

Знам! Просто трябваше пак да го кажа. :Д
    maharbal, с всеки свой пост все повече и повече разбирам защо сте само приятели.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Имах намерение да подаря на бивше гадже кутия луксозни руски цигари,обаче 2 дни преди това се разделихме и си ги изпуших заедно с една френдка..иначе плюшки съм подарявала..картички..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Аз май съм му правила подобни неща, като всички тук. За 19я му рожден ден му взех една кутийка, която беше и рамка за снимка на капачето, вътре му наслагах различни листчета с посланийца, стихчета и т.н., всяко различен цвят Правила съм му разни клипчета, албум със снимки и т.н. и т.н. Сега искам да му направя някакъв колаж от снимки,но си нямам и на идея как ако някой иска да ми помогне, нека ми пише на ЛС Благодаря много!

Иначе, виж слънчице е правила много сладки неща (мразя да казвам, че нещо е сладко, освен ако не е храна, но ся не се сещам за друга по-подходяща дума). =][/b]
    Хаха ти ме похвали още в първата тема от която е цитата

Знам! Просто трябваше пак да го кажа. :Д
    maharbal, с всеки свой пост все повече и повече разбирам защо сте само приятели.
    ako moje zadryj komentara za sebe si
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Тези клипчета съм ги правил за моята най-добра приятелка в която бях влюбен навремето

http://vbox7.com/play:1738c1b9

http://vbox7.com/play:777a5441

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    maharbal евала за клипчето с бесеницата но ако може да ми кажеш коя е песента моляте

Цитирай Първоначално написано от Lekov
    maharbal евала за клипчето с бесеницата но ако може да ми кажеш коя е песента моляте

enrique iglesias - ring my bells

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    какво съм направил..?

Помня , че веднъж и направих мусака.Аааа и един път затворих телефона заради нея.Дълго не можах да го преживея..
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    някъде...
    Нищо не съм направила.Няма и да направя.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Май нищо не съм му правила, а се имам за романтична. Купувала съм му неща, които знам, че иска, няма никога да си купи, а аз се бях заклела ч няма да му подаря никога(ама не стана точно така).

аз наскоро направих следното за момичето което все още харесвам: В разговор с нея разбрах кои са и лиобимите животни, през следващите дни обиколих абсолиутно целия град и всички магазини за да намеря идялния подарък.В краина сметка точно на последното място намерих умалена фигорка на слонче на което пише "Обичам те" + още 2 слончета които са 2ка... ( смисал исках да и намекна че искам да се получи нещо ). След това купих и чантичка с другото й любимо животно като картинка...на дригия ден отидох до нейното даскало ( което е в друг град), звънах и по GSM-a да слезе и й го подарих... Тя остана поне според мен супер изненадана , гушнахме се ... яд ме е само ,че не събрах смелос да я целуна макар че имах чувството че и тя го иска... и сякаш от тогава на сам започваме да се отдалечаваме ...
    Иначе кажете как ви са струва това което съм направил ? Как бихте го приели вие Аз мисля ,че съм се справил добре , без последната част с целувката....

hei hora,vijdam 4e vie pravite klip4eta,a az ot mn vreme iskam da napravq takova za moqt priqtel,no ne znam z kakva programa go pravite.Ste spodelite li?Blagodarq vi predvaritelno!
    When you say you love me do you know how i love you!!!

Най многото,което съм правила графит с името на едно момче и една маймунка подарък Срам ме е от себе си

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi edno klip4e,edna snimka sum q napravila vuv formata na surce,za drygo ne se se6am v momenta
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tsukiyouji
    hei hora,vijdam 4e vie pravite klip4eta,a az ot mn vreme iskam da napravq takova za moqt priqtel,no ne znam z kakva programa go pravite.Ste spodelite li?Blagodarq vi predvaritelno!
    programata e:windows movie maker,bi trqbvalo da ti q ima v kompa,otidi na start-->vs programi i tam tursi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ami az napravih edno s tazi programa,no ne mojeh da slagam efekti,trqbva m8i nqkoq s koqto moga da slagam nqkakvi takiva ne6ta ili primerno kak da se smenqt snimkite i ect.
    When you say you love me do you know how i love you!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Враца
    Нищо! Ужасна съм
    еlsy

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ммм правила съм му единствено 2 клипчета
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми