- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво сте правили...
Първоначално написано от 5StaR
Shteshe d ame podrazni, no ako bqh pod chehyl, a rabotata e tam che ne sym. Shtoto nie sme samo priqteli![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
За рождения му ден вместо картичка бях написала на 1 лист голям формат 'ЗАЩО ТЕ ОБИЧАМ' и изреждах, а на другия - обичам те на различни езици.
За годишнината ни беше една дървена кутия с навити парченца хартия, върху които пишеше какво значи за мен, завързани с червени панделки, обгорена хартия със залепено сърце на нея, и понеже много обича бял шоколад му бях направила бонбони във формата на сърце.
Иначе съм му пъхала по джобовете листчета, изрисувани салфетки със сърчица, на които пише, че го обичам, картички и т.н. и т.н...
И тук забелязвам приликата между моите подаръци и тези на слънчицеЗабавно...А, пропуснах да кажа и, че за рождения му ден му подарих една възглавничка със зашито сърце на нея... правена лично от мен, ето я и нея -> http://prikachi.com/files/186182S.jpg
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
maharbal дори не съм предполагала,че някой може да направи подобни неща..едно голямо Браво
основното,което съм му правила съм го изтрила...тцтц...беше хубаво...ина4е веднъж в 4ас по биология му изобретих една глупост
http://prikachi.com/images.php?files/186221V.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/186222y.jpg
![]()
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Bravo mackaПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
Evala!
![]()
jestoki ideiki
prodyljavai v sy6tiq dyh
![]()
![]()
![]()
.......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
(: JuST BeLieve
Първоначално написано от slun4ice
Знам!Просто трябваше пак да го кажа. :Д
maharbal, с всеки свой пост все повече и повече разбирам защо сте само приятели.![]()
Имах намерение да подаря на бивше гадже кутия луксозни руски цигари,обаче 2 дни преди това се разделихме и си ги изпуших заедно с една френдка..иначе плюшки съм подарявала..картички..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз май съм му правила подобни неща, като всички тук. За 19я му рожден ден му взех една кутийка, която беше и рамка за снимка на капачето, вътре му наслагах различни листчета с посланийца, стихчета и т.н., всяко различен цвятПравила съм му разни клипчета, албум със снимки и т.н. и т.н. Сега искам да му направя някакъв колаж от снимки,но си нямам и на идея как
ако някой иска да ми помогне, нека ми пише на ЛС
Благодаря много!
![]()
ako moje zadryj komentara za sebe siПървоначално написано от AFT
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Тези клипчета съм ги правил за моята най-добра приятелка в която бях влюбен навремето![]()
http://vbox7.com/play:1738c1b9
http://vbox7.com/play:777a5441
Първоначално написано от Lekov
enrique iglesias - ring my bells
какво съм направил..?
Помня , че веднъж и направих мусака.Аааа и един път затворих телефона заради нея.Дълго не можах да го преживея..
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Май нищо не съм му правила, а се имам за романтична. Купувала съм му неща, които знам, че иска, няма никога да си купи, а аз се бях заклела ч няма да му подаря никога(ама не стана точно така).
аз наскоро направих следното за момичето което все още харесвам: В разговор с нея разбрах кои са и лиобимите животни, през следващите дни обиколих абсолиутно целия град и всички магазини за да намеря идялния подарък.В краина сметка точно на последното място намерих умалена фигорка на слонче на което пише "Обичам те" + още 2 слончета които са 2ка... ( смисал исках да и намекна че искам да се получи нещо ). След това купих и чантичка с другото й любимо животно като картинка...на дригия ден отидох до нейното даскало ( което е в друг град), звънах и по GSM-a да слезе и й го подарих... Тя остана поне според мен супер изненадана , гушнахме се ... яд ме е само ,че не събрах смелос да я целуна макар че имах чувството че и тя го иска... и сякаш от тогава на сам започваме да се отдалечаваме ...![]()
![]()
Иначе кажете как ви са струва това което съм направил ? Как бихте го приели виеАз мисля ,че съм се справил добре , без последната част с целувката....
hei hora,vijdam 4e vie pravite klip4eta,a az ot mn vreme iskam da napravq takova za moqt priqtel,no ne znam z kakva programa go pravite.Ste spodelite li?Blagodarq vi predvaritelno!![]()
![]()
When you say you love me do you know how i love you!!!
Най многото,което съм правила графит с името на едно момче и една маймунка подаръкСрам ме е от себе си
![]()
emi edno klip4e,edna snimka sum q napravila vuv formata na surce,za drygo ne se se6am v momenta
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
programata e:windows movie maker,bi trqbvalo da ti q ima v kompa,otidi na start-->vs programi i tam tursiПървоначално написано от tsukiyouji
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ami az napravih edno s tazi programa,no ne mojeh da slagam efekti,trqbva m8i nqkoq s koqto moga da slagam nqkakvi takiva ne6ta ili primerno kak da se smenqt snimkite i ect.
When you say you love me do you know how i love you!!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ммм правила съм му единствено 2 клипчета![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()