.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Хммм.... зсамо клипче съм му правила до сега...
    В подписа ми е.... : ) който има там рег. ако може да напише коментар..ще бъда мн благодарна хях...
    мммм..след 10 дена има Рд...и от тук ще видя някоя идея за добър подарък...

Град
    kadeto iskam
    Nakarahte ma da se 4ustvam guzna 6tot az ne sum pravila takiva karti4ki marti4ki a ina4e sum mu podarqvala parfumi, poru4ah mu teniska na cska s imeto mu na gurba i mai tva e da

Уоу...толкова са сладки всички неща които си правил за нея...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Тея неща съм ги правила за бившия ми.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
    Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
    Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
    Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
    Освен това мн пъти съм му правила картички просто ей така, колажи, рисувала съм му,... За първия ни път бях направила диск с песни които ни харесват и го пуснахме вечерта и на другия ден му го подарих а обложката в кутийката я бях направила сама със снимки на влюбени двойки и явно съм се била справила мн добре защото си помисли че е купен . Също бях купила малки пликчета за писма ама съвсем малки и вътре сложих бележки с разни мили неща и "залепих" всяко пликче с целувка (с червено червило се получава супер) и от време на време му оставях по някое в колата или в джоба на дънките... Трябва да има и още неща но не се сещам в момента..

Момчето с което си е голям щастливец, нещата които правиш за него са супер сладки и мили ...нямам думи просто ... повече хора като теб да има

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Написах й песен.Посвещавал съм й много стихове и куплети.Скъсахме ама предполагам че ги пази тея неща.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много неща сме правили един за друг, но не са материални. Това са неща, които остават за винаги в сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си