- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо по-различно ...
Защо всички теми са за някакви ряздели,изневери, проблеми ... Ето ви и нещо по-различно ... Искам да споделя радостта си с вас .. Щастието,което всеки от вас е срещал поне веднъж в живота си.. Говоря за онова истинско щастие,което някой ти дава безгранично и безусловно всеки ден .. Говоря за онзи поглед,който за секунди те кара да забравиш за всички проблеми .. Говоря за онази усмивка,която озарява и най-мрачния ден и те извисява в небесата .. Говоря за онази прегръдка,която те пренася в друго пространство и измерение .. Говоря за онази целувка,която те разтапя и те кара да искаш още и още .. Говоря за онзи специален човек,който е успял да промени живота ти и по един или друг начин винаги да те кара да се чувстваш специален/на и единствен/а ... Човекът,който винги те изслушва и подкрепя .. Човекът,който ще дойде в 12 часа посреднощ до вас само, за да ти каже че си му липсвал ужасно много ... Човекът,който ще се съблече в парка,за да облече тениската ти или пък ще те изчака цял учебен час,само защото ти е обещал да се видите ... Човекът,който отчаяно ще хвърля камъчета по прозореца ти половин час,въпреки че ти не живееш точно в същия апартамент или блок ... Човекът,който ще влезе с теб в пързалка,за да се гушкате ...![]()
Има и такова щастие,което те удря като гръм и за него правиш всичко и за него се бориш до край.. Има такова щастие и аз го изживявам сега и съм толкова горда с товаааа ... пожелавам го на всички ви ..... Благодаря,че прочетохте всичко .. може да споделите и вашите историйки ...
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не само и ти го изживяваш този момент и аз съм така. От два месеца ходя с едно момиче, което мога да твърдя най-много ме привлича от всички момичета с които съм бил. Наистина е хубаво да има някой до теб и да ти казва, че те обича постоянно и да знаеш, че би направил всичко заради теб. Чувството да обичаш и да се чувстваш обичан наистина е много хубаво. Пожелавам го на всеки![]()
много се радвам за вас, но имайте едно наум!
и аз съм изпитвал същото, правил съм всичко за момичето до мен и накрая приказката свършва... няма начин просто, но се бори да продължи поне по-дълго
damz... mnogy e hybavo.. moity bivsho gadje me e 4akalo ot 2 do 7 zad daskalyto mi samo i samo da izlqza v mejdu4asiqta makar za po 10 min no toi uporito me 4akashe a az my mahah prez prozorcite na daskalyto beshe mn hybavoo![]()
![]()
де това щастие..и аз искам,ама нещо бяга от мен...![]()
someone else...
i az sum taka v momenta i ne iskam da svur6va![]()
vlubena sum istinskii 4oveka koito e do men su6to,tva me pravi nai-6tastlivata na toq svqt,tova da znaesh,4e nqkoi e gotov na vsi4ko za teb a i ti za nego,da si umira6 za nqkoi i 4yvstvata da sa vzaimni,nqma po-hybavo ot tova,da ima i trydnosti v lubovta,no nai-hybavoto e 4e te se preodolqvat,ako lubovta e silna i istinska...tolkova e hybavo,samo pri sladkiq glas na moqta polovinka da iskam da poletq v oblacite,da mi kazva vseki den kolko me obi4a,kakto kaza i suzdatelkata na temata za celuvkata ot 4oveka koqto te kara da iska6 o6te i o6te,za pregrudkata za specialniq 4ovek,koito promenq vsi4ko,mnogo sum 6tastliva,samo moita lubov moje da razbere kakvo mi e v vseki edin moment,da me nakara da se usmihna,da zabie surceto mi ludo samo zaradi lubovta mi
6te me izvinqvate,ne6to ne me biva da si opi6a 4yvstvata,prosto nemoga,ne stigat dymite za opisvane na lubovta koqto izpitvamkum tozi specialen za men 4ovek
![]()
I az iskam da izpitam tova chuvstvo , no uvi!![]()
И аз БЯХ така до онзи ден ... бях истински щастлива и колкото да ми беше гадно или тъжно - само един негов поглед и се връщаше усмивката на лицето ми,прекарвахме си незабравимо.Спомените ми с него са само хубави и винаги ще ги помня.Обичам го толкова много,но в момента сме разделени за кратко.Дано скоро пак да е същото и дори още по - хубаво,ако може.
П.П. Докато четох какво е писала авторката ... за всяко изречение си спомнях отделен момент с него.Знам,че скоро пак ще го гушна и ще мога да му кажа колко го обичам ...
![]()
Лигняяяя
[size=7][b][u]fosse cos
Вече повече от година изпитвам такова щастие...![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Трай там ...Първоначално написано от Presley`n`Sum
И аз съм го изпитвала и всъщност го изпитвам и в момента...
И искам да ти отговоря на въпроса, зададен в самото начало на темата - всеки пише теми за проблеми, именно поради името на сайта - тийнпроблем...
Реторичен въпрос му се вика ...Първоначално написано от Pliok0019
И аз искам такова щастие. Има един човек, но сме само приятели и едва ли ще бъдем нещо повече, защото той скоро заминава... Той се досеща, че за мен значи нещо повече, но няма да направи нищо. Знам от общи приятели, че той е казвал, че няма смисъл да започва сега, защото после и двамата ще страдаме повече. От всяка наша приятелска прегръдка, аз съм на седем хиляди седемстотин седемдесет и седмото небе от щастие. Всеки негов поглед ме прави щастлива...
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Ъъ аз пък не мога да забравя момичето което ми врътна първата свирка...беше неописуемо...сякаш беше професионалистка![]()