.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Нещо не върви

Нещо се случи с връзката ми с плюшения ми мечок.

Преди бяхме типичната сладка двойка- разхождахме се в парка, ходехме по заведения и сексуалния ни живот беше приемлив.

После той почна да закъснява от работа. Когато се прибираше ми миришеше на женски пърфюм. Един ден го проследих и го видях да влиза в дома на един от най- добрите ми приятели.

... милият ми плюшен мечок.

Опитах се да го върна към мен. Внесом екстрмни и садистични номера в половия акт, за да видя дали това е, което той иска. Но той продължи да закъснява.

Вече не си говорим. Само стой и ме гледа с черните си, пласмасови очи.

Усещам, че го губя. Или вече съм го изгубил.

Моля, ПОМАГАЙТЕ! Не мога без него. Не мога без 20- сантиметровото му космато туловище и безчуствените му, някак мъртви очи.

Град
    Разград
    спри да наричаш така пениса му...и за Бога парфюм се пише с А!!!

Здравей, нов съм във този форум... и истината е, че се регнах, защото в твоят проблем преоткривам себе си преди около месец, месец и половина... Искам да ти споделя, че имах същия проблем със моят камък... Усещах, че го губя и, че има друг който го задоволява повече от мен... чувствах го студен към мен и не само поради липсата на телесна температура... Посъветвах се със специалист и той ми даде решението : Просто трябва да го накараш да се почуства господар в леглото и във връзката ви... трябва да му даваш повече свобода и да разнообразите сексуалният ви живот... само това е начина!

Мега фен Аватара на koalka
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си