- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да съм по-свободна
Здравейте, бих искла да ви питам как бихте постъпили на мое място...
Имам приятел от някъде 2 години, който е по-голям от мен и си е ОК връзката.... Само че искам повече сводоба. В смисъл искам ми се да опитам разни неща от тоя живот по-безгрижни неща... В смисъл да не ми е кофти ако танцувам с някой, да не се чувствам все длъжна да се съобразявам, а да се отдам малко на животец... Иначе от друга страна не искам да рискувам връзката си, макар че е малко задушаваща е хубава. Та вие какво бихте направили? Залагате си на сигурното и се чудите какъв би бил по-свободния живот или се впускате в приключенийца и рискувате да нямате по-хубава връзка повече?
az bih ti kazal da pogovori6 s nego i su6to taka da si dadete maaalka po4ivka edin ot drug da re4em nqkolko dni samo 4e vnimavaite kvo 6e praite prez tiq nqkolko dnii posle kato ste pak zaedno ako pak te zadu6ava pogovorete si i...kakvoto stane i 6te te posuvetvam tova koeto kaza na nas da mu go kaje6 i na nego
Зависи на колко години си ..виж сега и аз имам приятелка 6 месеца вече (най дългата ми връзка за сега 15 год съм)и ако си колкото мен горе долу наистина ще си пропилееш годините през които трябва да минат толкова много момчета/момичета направо ще си пропилееш цялото време в което си живееш животеца..ама има и друго 2 години не са никак малко.дори като моята 6 месеца..да ама я обичам и няма как да се разделя без причина и така нататака като си имаш напредвид че ми е хубаво с нея..незнам просто си помисли какво искаш да си с него,да се разделите за малко,да се разделите зада си живееш живота..![]()
На 19 години съм и имам усещането, че времето ми за купони свършва,а 2-те години не бяха изпълнени с много такива. Просто ние сега не сме заедно всеки ден, аз уча в др град, но не ми се иска да му казвам, че искам почивка, защото това е някакво никакво състояние. Хем съм с теб ама искам да си правя щуротии.
mi togava se razdelete....
Напротив точно сега ти настъпваш в времето за купони...не мисля ,че някой на моята възраст пък и дори в интервала 13-17 има някаква представа за купон. Искат само да отидат да се напият като прасета и да си тръгнат.Първоначално написано от Moonlight_88
Имам един приятел който казва:студенските години са най-хубави,чак сега го разбах,а си мислех,че след 18 никога повече няма да видя купон."
Така ,че млада си още живей си както ти харесва,пък какво толкова да танцуваш с друг?Явно приятеля ти е доста ревнив.
iskash da tancuvash s dr v diskotekite .... ami ako toi tancuva ei taka svobodno..? nqma li da ti stane typo ddz .. ako go obichash i naistina ti haresvada ste zaedno nqma da se chuvstvash zadushavashto nqkvo...Tova e moeto mnenie neznam zadrugite![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Pusnah podobna tema za moq priqtel,koito mi spodeli 4e iska da opita ne6to novo.....spored men tova naistina e tupo ,ako naistina me obi4a nqma da go iska..ami dobre si pomisli dali naistina go obi4a6 i iska6 da si s nego ,ili da provali6 2 godi6na vruzka!!!Pak moje da flirtuva6 no ne i drugo!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ооо щом така разсъждаваш това не е момчето за теб.За какво седиш с него изобщо? Винаги съм била купонджийки и откакто съм с приятелят ми се забавляваме още повече заедно. Така, че това не е оправдание. Просто ти се иска да имаш и други мъже в живота ти. Не те упреквам, но просто си напеви избор - той или теИначе не виждам как ще се получи...да седи и да те гледа как се забавляваш с други мъже..
1во - Темата не е за тук.
2ро - След като искаш свобода - се разделете. Една връзка не е само любов и секс - иска се , да се правят и компромиси !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Именно...Първоначално написано от the_hottie
Не може хем така, хем иначе. Относно съобразяването ще кажа само, че във връзките или поне по-сериозните такива, партньорите малко или много се съобразяват един с друг.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не знам дали някой е имал 2 годишна връзка, но в крайна сметка пък това, че е дълга някаква връзка не е достатъчно, за да се крепи здрава и пълноценна... Както и да е....
Благодаря ви за мненията. Аз по-скоро исках да чуя какво би направил някой от вас на мое място, не търся толкова съвет.
Ами моята е 3 годишна
С бившето ми гадже беше около година и искях пространство и свобода като теб. Не се получи и почнах и му изневерих.. и просто реших, че няма смисъл от това и, че не е човекът за мен и се разделихме.
Затова според мен трябва да помислиш кое е по-важно за теб - свободата ти и безотговорните години или връзката ти.
Е, ти сама го каза. Иначе не смятам, че щом я смяташ за нездрава и непълноценна, има някакъв смисъл от нея.Първоначално написано от Moonlight_88
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
пф..хем искаш да си свободна,хем да си с приятеля тиеми ако искаш свобода няма начин да си с приятеля си ..щот предполагам ще му стане криво ако разбере,че си танцувала с някого си или камо ли нещо повече..така че ако искаш му кажи че искаш малко време и в рамките на 1-2 седмици си поживей,въпреки че мисля,че не си струва 2 годишна връзка да рискуваш заради някаква си прищявка
![]()
Az bih riskuvala ,az daje gi pravya tezi raboti vinagi.Mrazya da me zadu6avatt1kmo 6e vidi6 - ako te obi4a ,toi nyama da ti se cupi osobeno
![]()
Да, аз ако обичам някой, няма да ми пречи да танцува с друга, да прегръща друга, а ако може да си пъхне ръката в гащите й ще бъда най-доволна... нали ще го обичам, няма да се цупя ако го прави.
~
Ne se pritesnqvai. Tazi vruzka, koqto imash shte svurshi i shte imash svoboda ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ооо, зарязвай и си живей живота, защото после ще се чудиш къде са отишли хубавите години. Тия задушаващи неща с времето не стават по-добри и само ще почне още повече да те човърка - човек не се ли е наживял все някога ще го направи - е, по-добре да го направиш докато си още млад и после да не си разбиваш живота
ти си Completely Crazy! то горкото момче кво ще каже "глей тая как иска да се отърве от мене и да се изчука с първия срещнат"... глупости са тва...Първоначално написано от x3eme
мила...ако е толкова задушаваща тая връзка, махай я! ама ако просто искаш малко да поекспериментираш и държиш на връзката си...не се отдавай на изкушението...
Smile! It's the second best thing you can do with your lips