Zdraveite zna4i,mn sum oburkana,v momenta ima tri mom4eta v moq jivot i te me oburkvat,iskam da izbera samo edin,no te postoqnno meoburkvat.Ediniqt R...,toi si govori s men,zaka4ame se,edin den sum sig,4e me har,na drygiq ne,za6oto prosto toi se zaka4a s o6e edno momi4e i nz dali izpitva n6 kum neq,na6ite razgovori sa direktni po princip,no me e strah da go pitam dali me har.,za6oto prosto,kato go vidq i se pritesnqvam,pak i toi e malko ligav.Drygoto mom4e e ot negoviq klas,S...ostanala sum s mn dobri vpe4atleniq ot nego,toi se durji tolkova milo,prosto,kogato sum s nego se 4yvstvam spokoina i bez griji,prosto neveroqtno,4yvstvam,4e moga da govorq s nego za vsi4ko,prosto mn me privli4a,moje bi go har.ne sum sig.nqkoi my e kazal,4e go har.i toi v4era mi kaza,4e iska da govorim,a pak dnes,kato otidah pri nego,toi mi kaza 4ao nz,za6o,moje bi,za6oto tam ima6e edni ot negoviq klas,prosto taka si go obqsnqvam.Tretoto mom4e,s nego hodeh 1 mesec toi se durje6e i o6e se durji neveroqtno kum men,no se razdelihme zaradi raztoqnieto i toi si nameri dryga,no produljava da mi kazva,4e me obi4a i kaza,4e i neq obi4al tova me oburkva o6e pove4e,toi kaza,4e mn skoro 6e doide v moq grad,za da me vidi,a v sledva6oto vreme kazva,4e ne iska da ni zagybi dobroto priqtelstvo mn sum oburkana,hora,pomagaite,pls,koi da izbera?...Mersi na vsi4ki,koito pro4etaha temata mi pozdravi