- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бяло течение и как се получава?
Здравейте на всички хора![]()
Значи имам бяло течение от 2 седмици вече и не знам от какво е... може ли някой да ми помогне... да ми кажете само как се получава и как да го премахна![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси предварително на всички![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Еми по принцип си тече по-малко.. но когато си овулация се засилва (за да може по-лесно да се зачене) .. а ако е много силно иди на гинеколог...
![]()
![]()
po4ti vsqko momi4e ima bqlo te4enie taka 4e nqma ot kvo da se pritesnqva6,ne moga da ti kaja ot kakvo se polu4ava 6ot ne sum mnogo kompetenten po toq vupros![]()
БЯЛОТО ТЕЧЕНИЕ НЕ Е НОРМАЛНО! И това, че много момичета го имат, не значи, че е нещо нормално.
Ако ти зацапва бельото отиди на гинеколог. Може да се получи от боледуване, от самият прием на лекарства... много неща. Отиди на гинеколог, той ще ти каже кое е най-подходящото лечение за теб, недей да лекуваш гинекологични проблеми на своя глава.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Бялото течение не е нормано... правилно е, че питаш. Хората си мислят, че е нормално и затова повечето момичета го имат..именно защото мислят, че е нормално.
Причините за бяло течение обикновено са - нарушен нормален химизъм и биологична среда на влагалището, по-продължително използване на някои лекарствени вещества – антибиотици, сулфонамиди и др., които, като унищожават нормалните за влагалището микроорганизми, създават условия за развитие на болестотворни микроорганизми /особено често гъбичката кандида албиканс.
Инфекциите са най-честата причина за бялото течение, както и лошата хигиена.
Сама не можеш да го махнеш, самолечението може да бъде опасно.Така, че отиди на гинеколог, няма нищо страшно.
Първоначално написано от the_hottie
ebahti...![]()
ama az ne iskam da hodq na genekolog.. daite dr predlojeniq![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Нямя как.Освен ако не искаш да си ходиш с течение, което според мен е много гадно, а и само ще стане по-зле. Някои жени с години не успяват да си излекуват течението, защото са го занемарили.
Просто отиваш и казваш "имам течение". Ще ти вземе секрет,ще каже диагнозата и ще ти предпише нещо и товаСега е идеалният момент, щом го имаш само от 2 седмици!
абе гинеколог..недейте стряска така,ше ти мине немога да кажа от какво се получава но всеки тийн мисля че го има,и аз имах,но когато започнах да водя полов живот ми спря.. мисля че няма нужда от притеснение че и от гинеколог![]()
Бялото течение често изчезва и след време пак се появява.Не означава , че е излекувано. И като не знаеш не давай съвети, защото момичето може да си навлече проблеми. По-хубаво е да отиде на преглед, отколкото да си седи така не мислиш ли?
е така е.. по-добре да иде,но не мисля че е нищо притеснително изчела съм много информация така че ..чак пак да не знам+ тва има много такива теми за бялото течение разрови се и виж
![]()
Знам, ама колко момичета според теб са стъпвали при гинеколог? Много малко... просто много грешна представа имат жените за течението. По принцип има едно нормално течение, което е по-скоро прозрачно и го има по време на овулация и преди менструация. Но това всекиднвеното бяло течение не е нормално
Но както и да е. Никой не мога да обедя в това. Всеки прави каквото си иска с тялото си, но поне ако водят полов живот да се предпазват, за да не прехвърлят нещо на партньора.
Като си изчела много, не говори глупости.
Авторке, отиди на гинеколог, освен ако не искаш разбира се, с години да си влачиш бели течения...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
айде .. само да не се правим всички на много всезнаещи..добре,да отиде и да види дали има нещо,няма лошо да се ходи,да попита каквото е нужно и да знаезащото все пак мисля че и вие и аз сме прави
може да е нищо,може и да има проблем ..
Да, но по принцип това е знак, че нещо не е наред.
възможно е..няма кво да се карамеда иде и да види най-добре,ще и бъде и по спокойно ..
Точно за това трябва да отиде.
В смисъл такъв, дори да е от прием на лекарства, може да е нарушена средата във влагалището, което е доста неприятно.
Пък и рано или късно, всяко момиче/жена трябва да отиде на гинеколог, още повече ако води полов живот. Иначе авторката може би не иска от срам, но би трябвало да е спокойна - и мъж да е (а мъжете са наистина добри гинеколози), толкова женски полови органи е видял, че точно нейните едва ли ще му/й направят впечатление.
~
Не се караме нядявам се. Съжалявам ако така е прозвучалоПонякога прекалено се амбицирам
![]()
По-скоро моето предпоследно мнение (изключваме това) прозвуча като караница, за което се извинявам, не беше това целта.
~
И все пак..ОТИДИ !![]()
Има две течения при жените, които се наричат "Бяло течение" и изглеждат подобно, а едното си имаше по-специално научно име, което забравих в момента или т.нар. предменструално течение, което се появява около седмица преди да ти дойде, това е нормално! Но другото Бяло течение вече е опасно, не толкова самото то по себе си, а това, от което е предизвикано, а именно някакво възпаление, паразити или болест в половата система. На първо време забележи кога имаш течение в близост до настоящ цикъл или не и най-добре се консултирай с гинеколог да ти направи изследвания и ако имаш някакви проблеми да почнеш да се лекуваш от рано, защото колкото повече изчакваш има още по-голям шанс за влошаване, ако е нещо страшно може да доведе и до безплодие.. Ти отиди, прегледай се, ако има нещо, почни да се лекуваш и няма да имаш никакви проблеми!![]()
![]()
a moje li da se polu4i ot sex, w smisal s prezerwatiw-ws 4isto i sterilno?
Бялото течение е вид гъбично заболяване.Преди месец ходих за същото на гинеколог.Не бях ходила до сега, умрях от срам, но се радвам, че отидох и разбрах какво е.Всяка жена има течение, което е прозрачно и е съвсем малко, когато започне да става друг цвят и да е силно значи нещо не е наред.Отива се на гинеколог, говорите си първо дали водиш полов живот, пила ли си лекарства скоро, от кога ти е този проблем.После се качваш на кобилата, разкрачваш се и ти взимат секрет (нищо не се усеща).След това го гледат там на нещо (не обърнах внимание на какво) и ти казват какво ти има.В повечето случаи не е ясно от какво се появява.Може да е от всичко, дори от самите презервативи.Изписват се обикновено таблетки и след това изчезва.На мен гинекологът ми каза : "Не мога да ти кажа да се пазиш, защото може да ти се появи от всичко.При някои жени никога не се появява, а други постоянно имат проблем с това.Всеки е различен.Ако пак се появи не чакаи да ти мине или да вземеш да си купиш същите лекарства, които ти изписах сега, защото може да е друго и да стане по-лошо, ако лекарствата не са правилни."
Мисля че всяка жена, която води полов живот трябва поне веднъж в годината да ходи на гинеколог, за да се прегледа.
В крайна сметка не мисля, че ще умреш ако идеш на гинеколог.Дори можеш да споделиш с майка си и ако тя не знае, че водиш полов живот (ако водиш), когато отидеш при лекаря влизаш сама и той няма да каже на майка ти нищо от това, което си му казала (на гинеколог винаги се казва истината).
Успех ;)
Това, което написа е много точно. Нормалното течение в действителност е много оскъдно и прозрачно.
Първоначално написано от the_hottie
Ами така е .. пък написах каква е процедурата при лекаря, защото някои си мислят, че едва ли не ще седи и ще ти зяпа п****та все едно не е виждал.Верно си ме беше срам, ама то нямало от какво .. Но не намирам за нормално 13-14 годишни да ходят да се ебат с тоз и оня и да ми викат "имам бяло течение.от какво се е получило?".