.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    при гинеколог съм ходила без родител
    ние не можем да гадаем от какво ти имаш бяло течение, само гинеколог може да ти каже.лекар е-не яде хора и е виждал много като теб
    няма любов

Град
    Велико Търново
    ako e prozra4no e normalno,a ako e to4no bqlo moje da se e polu4ilo ot nqkakva infekciq,no zavisi.
    Руса кукличка

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    ako e prozra4no e normalno,a ako e to4no bqlo moje da se e polu4ilo ot nqkakva infekciq,no zavisi.

1-во : Не е задължително нормалното течение да е прозрачно, защото при някои то е по-белезникаво отколкото прозрачно
    2-ро : Не е задължително ако ти е прозрачно течението и ти има нещо да стане бяло.Може да стане жълто, жълто-кафяво ... и на всичкото и отгоре става по-гъсто.
    Така че като не знаеш нещо може да не пишеш ....

Абе,кофти си е. За всеки гъстотата,цвета и т.н. са различни и човек усеща кога се променя. Разбира се,това се влияе от различни фактори-настинка,смяна на сезона,стрес,НО и гъбични причинители и венерически болести. Най-добре е гинеколог да прецени от какво се е променило.

П.П. Аз мразя да ходя на гинеколог,но понякога е наложително. Ако се самолекуваш,знай че правиш всичко за сметка на собственото си здраве/като мен /
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Бялото течение не е нормано... правилно е, че питаш. Хората си мислят, че е нормално и затова повечето момичета го имат..именно защото мислят, че е нормално.

Причините за бяло течение обикновено са - нарушен нормален химизъм и биологична среда на влагалището, по-продължително използване на някои лекарствени вещества – антибиотици, сулфонамиди и др., които, като унищожават нормалните за влагалището микроорганизми, създават условия за развитие на болестотворни микроорганизми /особено често гъбичката кандида албиканс.
    Инфекциите са най-честата причина за бялото течение, както и лошата хигиена.

Сама не можеш да го махнеш, самолечението може да бъде опасно.Така, че отиди на гинеколог, няма нищо страшно.
    +1 но за жалост повечето момичета не са особено информирани и си мислят, че е нормално

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Да, но по принцип това е знак, че нещо не е наред.
    +1 po prinip bqlo te4enie se polu4ava ako sa ti vazpaleni qi4nicite ili izob6to ne6to ot polovata sistema

Аз имам бяло течение от доста време, ходила съм на гинеколог, взема ми секрет и накрая кфо - нищо. Тея компетентните лекари ми биха 2 седмици инжекции гентамицин, не ми мина, после се мазах с крем някакъв - не ми мина. Ходих при друг - по-добър бил, нз си кво, той пък ми каза, че след време щяло се махне само, да не се притеснявам, и само дето са ме тъпкали с нз кфи раоти.
    И така, сега още имам този неприятен проблем.
    Започвам промивки с лактацид фемина гинекологична течност. На 1 приятелка и минало, като използвала това.

Мисълта ми беше, че понякога дори и да идеш на гинеколог, не означава, че ще те лекува правилно. Специално аз затова мразя да ходя на гинеколог.

Дано авторката на темата обаче отиде и попадне на по-добри лекари...

hottie
    Guest
    Абсолютно ! мен как ме прецака една гинеколожка Изкара ми всичките проблеми на света само и само да ми вземе парите. Не беше за течение, ама все пак. После бях толкова уплашена , че отидох при още трима лекари за всеки случай и се оказа , че съм си здрава.

Повече от фен Аватара на brusa
    egati preebanata rabota e da se rodish momiche prosto se zamislte
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Повече от фен Аватара на brusa
    egati preebanata rabota e da se rodish momiche prosto se zamislte dobre4e sam momche
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си