- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В тъпа ситуация съм!?
Значи момента е следния на 13 съм имам малки гърди но са едни такива като виснали абе като си облека сега например като е по-топло и като си облека малко по опънато потнице стои мн гадно...,но пък са ми още прекалено малки са сутиен.някакви мнение,предложени, или пък някой да е имал такива проблеми очаквам мненията ви
![]()
и съжелявам ако смятате че мястото на тази тема не е тук,но просто тука я сложих нз къде![]()
To infinity and beyond.
има си такива спецялни бюстиета![]()
Суетата.Моят любим грях.
extreme_ а горе-долу можеш ли да ми обясниш или пък да качиш снимка на този сутиен чашка А,защото аз наистина си нямам представа
To infinity and beyond.
Tursi po magazinite, ako mogesh da namerish nai - malkia razmer i koeto ti stava gore - dolu, kupuvai i ne se pritesnqvai.Vse pak ne e hubavo da ti prozirat nqkoi drehi ili po teb.
uspeh
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Отиваш в някой магазин за бельо и искаш най-малкия сутиен.Тва е=) Има сутиени за всякакви гърди.
да наистана май ви ме пратихте в мн равилна посока и може и така да направя![]()
To infinity and beyond.
Както ти казаха вече е хубаво да си вземеш възможно най-малкият размел сутиен.Ако не друго, поне ще придаде форма на гърдите ти и няма да се притисняваш от това как изглеждат под по-прилепнали блузки, потничета и т.н...
Само недей да избираш такива с много дълбоки дикултета, защото ако сутиенът ти не прилепва плътно, че стърчи и надали ще бъде много естетично.
Не се отчайвай, има още много време да се развият.
Успех!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
xaxax всички сме минали От там има време ще пораснат пии бозичка :д хахахахх![]()
![]()
![]()
![]()
щегувам се пробвай бюстие няма да седи толкова зле пак не се безпокой ще се оформят :пп
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш в магазин и след като си харесаш модел, искаш да ти покажат най-малкия размер, пробаш го и виждаш как стои.
Не е голяма философия.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
вземи си най-малкия размер сутиен
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Има едни много мънички сутиени, точно за теб!
Потърси сутиен 70А,няма как да ти е голям.А иначе и китайските сутиени имат и мнооого малки размери(и е обяснимо - жените там нямат много за показване) и ако не намериш 70А от по-качествените марки си вземи такъв.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]