- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ли ше болИ ?
имам си гадженце от 2 месца .Той мисли че ни е време да го направим ама за мене още е рано пък сички казват че боли адски многу и ми е някфо несигурно .....Помогнете моля ви :P :P
pri vsqka e razli4no,vseki si e individualen.moje da umre6 (ne bukvalno) ot bolka a moje da umre6 ot kef taka 4e kato go napravi6 (tove e edinstveniq na4in da si otgovori6 na vuprosa) 6te razbere6
![]()
казва ли са ми че кат си отпуснат не боляло толкова много ама нали ги знаете секи се прави на мн знаещ и .....
Ти на колко си ..?
14
Are you motherfuckers ready for the new shit!?
Stand up and admit, tomorrow's never coming!
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
Ако искаш може да се чукаме?
аз ако исках щях го направа с мъжленцету ми :P
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
ne mi e rabota ama spored men ti e naistina malko ranoПървоначално написано от wladinkaa
![]()
мхм и аз така мисла че ми е рано ...той не че ме насилва ама .....![]()
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
Бе аз какво питам на колко си то сега всички почват от раноМи ако мислиш че за два месеца ходене трбва да правите секс давай .. ама трябва да го искаш и не боли толкова ако се отпуснеш напълно..
това да ти е проблема..не е болка за умиране бе споккогато си готова догава го направи !!
Краят на света наближава затова, му се отдай така като, че ти е за пръв и последен път!
abe ti da ne 4lenuva6 v nekoq sekta prili4a6 mi na potencialen samoubiecПървоначално написано от ReXtoN
И аз го направих за пръв път на 14, нито имаше кръв, нито ме болеше.. Просто съм имала късмета да съм от 20% от жените на земята, които се раждат без девствена ципа![]()
Ае там Е работата чЕ не сЪм А ми е предилно ясно че тоЙ го иска..... Шоту сички знаеми кфи са момчетата и кат се съберат в компания и почват / аз тая е~ах ... и т.н. / а той е и футболист ..... + тфа е на 16 и за него е мн нормално ама за мен не чак толкова
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
6tom ne se 4ustva6 gotova kaji mu go v prav text i prikli4ete temata a mejdodrugoto i bez sex moje da si dostavite udovolstviqfrenska lubov...opitaite
![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
Мхм и тфа е вариянт :P мелси айде за са лекинка![]()
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
kakto kazaha po gore bolkata pri vsqka jena e razli4ana. az ne 4e iskam da ti se mesq no naistina ne e mn dobre da go pravi6 sega mn ot moite priqtelki go napraviha na 14 i sega im se iska da ne bqha![]()
![]()
. az li4no go napravih na 16 (ne 4e i az bqhh mn golqma de ama ... ) vse pak vseki 4ovek si precenqva koga e gotov . pomisli dobre predi da napravi6 ne6to za koeto moje da syjalqva6 ( i vse pak sexa si e prosto sex ako go pravi6 i ne si gotova nqma da umre6 taka 4e spox )
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pii edno malko za relaks i nqma da 4yvstva6 nikakva bolka + tova 6te poleti6 v oblacite![]()
Според мен всичко е на психическа основа, подготви се психически и няма да усетиш болка. Не мисли за това дали ще те боли, а се отдай на половинката си!![]()
ппф тва пък ще са ебахти и родителите че да я бият заради такова нещоПървоначално написано от kakakaka
.. а от къде на къде да пита баща си
а по темата : не мога да ти кажа просто щото съм все още девствена (на 15 съм)
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Споко той те обича и няма да те болиТой те познава и щом мисли, че е време значи е така. Момчето ти е приятел и не би те накарало да правиш нещо, което не трябва, нали така?
Първоначално написано от Tazadar
nikoi ne moje da i kaje dali e gotova ili ne,tq sama 6te si preceni i sama 6te vzeme tova re6enie![]()