- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ли ше болИ ?
Ти ли я познаваш по - добре или гаджето и? Тогавааааа [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от x3eme
ne q poznavam vub6te daje no toi opredeleno ne moje da preceni dali e gotova ili kakto ve4e kazah (povtarqm se v momenta) tq sama 6te preceni dali e gotovaПървоначално написано от Tazadar
![]()
Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
...човек закопа ме...и аз съм на мнение , че тя сама си решава кога...а и тя сама каза че не е готова...един разговор ще е от полза
![]()
[!]...DREAMING the REALITY is EASIER than LIVING your DREAMS...[!]
а не си ли се замисляла, че именно, защото си на 14 е причината да се чувстваш неготова...и аз като бях на 15 можех, ама не исках...к'во сте тръгнали от малки бее...тцтц...както и да е, аз имам приятелка която изобщо не я болеше и такава, която мн я болеше...при всекиразлично, сещаш
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
samo si predstavi da te na*be qko i posle da te zareje ama kakvo ti puka nali nqma da si devstvena![]()
p.s i as sam na 14 ama ne praq ne6ta za koito 6e sajelqvam cql jivot![]()
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
nikoi drug osven neq ne si znae dali e gotova i t.n.a spored mene 6tom si trygnala da pita6 i razpitva6 po forumi ne si napylno gotova za tazi kra4ka :P i naistina moje da opitate da si dostavqte udovolstvie 4rez oralna lubov
i eventualno po vreme na oralnata ako jelanieto ti e tolkova golqmo i si napylno sigurna moje da go napravite
uspeh mila i dano sled vreme kato pogledne6 nazad i se seti6 za tozi etap ot jivota si da ne syjalqva6 za vzetite re6eniq
![]()
![]()
![]()
![]()
.......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
(: JuST BeLieve
хех здравейте мелси мноу за съветите аз говорих с него и той каза че щом не съм готова няма да бъразме .... обаче сутрента кат му звъннах той ми дигна каза че има работа и затвори .....едва ли има работа в 8 и половина + тва кат го знам къф е мързел .....дали ше се разделим ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Are you motherfuckers ready for the new shit!?
Stand up and admit, tomorrow's never coming!
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
6tom se chuvstvash ne sigurna ni6to ne pravi, a ako gadjenceto ti se razsyrdi go zarqzvai :PПървоначално написано от wladinkaa
A.D.I.D.A.S.
ае сички така ми викат го заражеа ама..... малко или много го обичкам ,мокор че на 14 едва ли някои е изпитал истинската лофф :P
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
az na 13 q izpitah :P i sega sam na 15 i o6te sam si s tova mom4eПървоначално написано от wladinkaa
be vij....ne vsi4ko opira do sex..vsi4ko si ima vreme ako ne se 4uvstva6 gotova mu go kaji, a ako toi se razsyrdi ne6to zna4i e nqkav zagorql broikadjiq i iska ot tebe samo sex....a ako te razbere tova 6te e super i bydi sigurna 4e te iska ne samo v sexualno otno6enie, taka 4e pogovorete dvamcata.Kato po4nete da si opiznavate telata samo s liubovna igra bez sex togava veroqtno 6te se vazbudi6 6te ti se priiska ne6to i t.n. No nai-dobre za sega pogovorete i izchakai vremeto 6te si pokaje.
![]()
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от wladinkaa
ti ne gi slu6ai za tova da go zarqzva6,prosto mu obqsni 4e ne si gotova za sex vse o6te a ako toi napravi taka 4e zaradi tova da te izostavi....![]()
Здрасти!
1-во:Той е футболист,със сигурност е щял да те зареже след най-много 3 месеца,а пък оная случка с телефона пак показва нещо такова,даже сиг вече те е зарязал
2-ро:Те се мислят за много готини и само разправят коя са оправяли и т.н.,така че нямаше се носиш с добра слава
3-то:Много си малак за секс,защото не знаеш дали ти се пика или ти се е*е
4-то:Не прави тая грешка да се е*еш с човек,за когото знаеш много малко неща...Убедена съм,че е така!
5-то:Как след 2 месеца връзка реши,че ви е време?Ми аз съм ходила с момче 7 месеца и не съм правила секс с него!
6-то:Ако си готина само иска да те вкара в леглото си
7-мо:Щом е футболист,гарантирам,че се вижда и с още някоя фльорца
8-мо:Той не те обича!
9-то:Ти не го обичаш!
10-то:Много тъпа ще излезеш ако го направиш!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
4akai malko....ot kade pak takova mnenie.... 6te karam po tvoite ne6ta sqПървоначално написано от ^Miss_Independent^
1-vo:Tova 4e e futbolist ne mislq 4e e problem
2-ro:Ne e vqrno
3-to:Tova moje da go ima
4-to:Tova e vqrno !
5-to:Tova za vryzkata i za vremeto mislq 4e sami si go re6avat do tova kolko se poznavat i kolko sa gotovi za tova ne6to.Vseki po razli4en na4in priema ne6tata.
6-to:Ne vsqko mom4e misli kak da vkara GOTINATA si priqtelka v legloto.
7-mo:Priqtelq mi e futbolist, hodim godina i 3 meseca i garantiram 4e ne se vijda s druga.
8-mo:Ot kade napravi toq izvod, 4e ne q obi4a?!?
9-to:Za6to pak tq da ne go obi4a?!?
10-to:Aide sq vsqko momi4e koeto ima priqtel futbolist i da go obi4a i 4e spi s nego e ebahti patkata....
Ne se zaqjdam s teb prosto iskam da ti kaja 4e misli6 malko pogre6no na ne6tata.
A.D.I.D.A.S.
ае нз ама са ми звънна и ми се извини за сутринта и каза че е бил ядосан на брат му и хуу си поговорихме за тфа че не съм готова и той го преи супер добре даже каза че кат се е замидлил е решил че имаме още много време и че ако не искам намало да ме насилва .......а относ на друга приятелка няма 1 шото познавам сичките му приятели до един и винаги са ми казвали ако се е задявал с някоя + тфа че е футболистче не зн че нама чувстфа и не ме лофф или че иска неперменно да спим
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
iska go opredeleno,vsqko mom4e go iskaПървоначално написано от wladinkaa
skoro i ti 6te go poiska6 i 6te go izjiveete pulnocenno
![]()
При всяка в различно,някои ги боли много други не ,мен например валще не ме болеше даже беше хубаво.Първоначално написано от wladinkaa
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
ае нз ама аз мисля да изчакам пък кат се почувствам готова ше го направим и тфа е :P
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
to4no taka iz4akai da se po4ustva6 napulno gotovaПървоначално написано от wladinkaa
![]()
Или от тези 50 процента които незнаят че девствената ципа се къса понякога дори и без да правиш секс...и болката не е от скъсването на ципата...Първоначално написано от L0LiPoP
Първоначално написано от Yanichka
mm da bolkata kakto kaza ne e ot kusaneto na taq cipa a ot raztqganeto na vlagali6teto
Мен не ме боля. И аз го направих на 14,ако трябва да съм точна 13 и половина.
Никога не е рано,стига да го искаш.![]()
не съм ..... и едва ли ше е в близките няколко дни :P :P
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
Боли ли?
Повечето момичета описват разкъсването на девствената ципа (химена) при проникването на момчето във вагината като кратко убождане. Напълно възможно е обаче момичето изобщо да не почувства болка или пък хименът да е бил разкъсан преди това (при спорт например). Понякога проникването е по-трудно, но обикновено това се случва тогава, когато момичето изпитва по-силна несигурност и притеснение. той ми прати тфа по скаипа .....дали е намек ..... дали го иска а отрча за да не ме нарани ..................![]()
![]()
![]()
![]()
This is the new shit!
Stand up and admit!
Do we get it!? (No!)
Do we want it!? (Yeah!)
This is the new shit!
Stand up and admit!
moje prosto da iska da ti dade infoПървоначално написано от wladinkaa