- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуални фантазии
Моите са да суча мляко от кърмачка.А вашите?
Да прибия зомби мн се възбуждам като го видя да се размазва по стениет и да шурти кръв.
Ти имам и тъпите теми честно.
т.9
кремчето
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
след като постнах за последен път в подобна тема, кремчето я заключи с думите "отвартително!"![]()
айде да не съм смо аз мръсникът тука? разкажи ти пръв, аз обещвам един дългъ пост след твоятПървоначално написано от Technof@n
![]()
кфо пък те интересува ,те са си мой фантазий![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Да. Вие пишете пък да видим.Ама като гледам май нямате фантазии.
Жалко.
Без фантазии сте направо за гроба.
Моята най-голяма сексуална фантазия включва травестит, булдог, магаре и лопата.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Всеки има фантазии, но за някои те са твърде съкровени и интимни, че да ги споделя с непознати.Първоначално написано от lovebreastmilk
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
технофен, ползвай анонимността на форума и сподели просто
кво ти пука дали някой ще се издрайфа или ще мастурбира на поста ти?
или че ще те нарече с неприятен епитет?
а може и да има положителен ефект и да си намериш сродна душа
Именно това е отговора "Сродна Душа". Давай кажи си.
Моят мъж е много зарибен някой ден, ако живот и здраве, сме заедно и родя - да пробва от млякото ми, колкото да види какво е. Не зная дали е фантазия или просто любопитствоПървоначално написано от lovebreastmilk
![]()
Сподели в лично съобщение :> Любопитно ми е бъзикаш ли се или наистина имаш някаква дива фантазияПървоначално написано от Technof@n
![]()
препратете го и на мен, да видя от какво толква се стеснява пък! едва ли ще ме учуди![]()
айде не бъди п-утка, кажи си някоя фантазия де
ебаси
Аз като Ви казвам че е нещо естествено вие не ми вярвате.Но си е точно фантазия.Не всеки може да си го позволи.Все пак партньора трябва да има определени възможности.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
толкова да сте бедни откъм фантазии пък........това никъде го няма.Ужас...В секса трябват фантазии а не едно каруцарско чукане.
честно казано аз наистина нямам фантазий защото каквото ми се прийска веднага го пробвам, единствено и само не съм осъществила мечтата си за тройка, там съм си фантазирала целия акт от началото до края, какво правя с единия, ккаво с дрегия (тройка аз и две момчета разбирасе)фантазийте ми са свързани все с таз тройка и най-съкровенната ми е да пробвам така наречената поза "сандвич" много съм навитак ама приятеля ми неще
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Е ти кво очаквашПървоначално написано от aniezina
![]()
да ама азнаправих тройка с момиче налиПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
Че да не си. Аз на моя му казах, че ще се навия за тройка, ако той прави секс с мъж пред мен, ест. И тъй като това няма да стане.....идеята за 2-ра жена в леглото ни отпада. Искам на капака на колата, когато вали дъжд, ама не ставаПървоначално написано от aniezina
![]()
на капака е супер яко, особенно ако сте в някое балканче просто супер, но под дъжда виж несъм се сетилаотносно тройката не съжалявам щото беше яко а и аз тогава не го харесвах въобще а вече си го обичкам и наистина небих го делила
![]()
Ооо...да...под дъждаАма мъжо няма да се навие...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ако му набараш чцаката ще станеПървоначално написано от `Death`Whore``
ама то ти си го познаваш най-добре и си знаеш, но моя мога да го навия за всичко ако поискам...е с изключение на тройка с още един мъж де
![]()
аз искам да пиша, но последният път крем4ето ме цензурира в подобна тема...
![]()