- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Залози...
Абре хора, някой от вас залага ли, реални кинти, на мачове в нета?
Ако да...къде? Ще ми обясните ли за какво става въпрос?
Знам, че трябва да имаш банкова сметка, но от там нататък...![]()
Оферта ли е ала-бала?![]()
Залаганията никога не са били оферта. И хазартът като цяло.Първоначално написано от p4elata_brumze
Аз залагам редовно в Спортингбет,понеже е най-достъпен,пък и дават хубави коефициенти.Разликата с еврофутбол е огромна,там няма такива коеф. от 1.10 за някой мач,винаги са много коректни в изплащането и нямаш ниаквки проблеми.Можеш не само на футбол да залагаш,има и баскет,и тенис,всичко.Трябва да си откриеш сметка наистина,но най-лесно е да си изкараш дебитна карта и чрез нея залагаш.Даже дават и първоначален бонус от 10 до 20 евро като започнеш за да те зарибят.Има файда да ти кажа,стига да следиш редовно мачовете,и да се интересуваш от това,а не да очакваш да сложиш 100 евро и да вземеш 10 милиона.Пробвай ако имаш малко пари за губене,много хора си вадят стабилен страничен доход по този начин,включително и аз.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Пф... В нета и на мачове неНа покер си залагам парите!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
мноо съм луд на блек джек,като стана на 18 ша обирам казината![]()
Не съм навътре в нещата и не се занимавам да залагам.
Не съм хазартна личност и не разбирам много...
Тогава що пишеш в темата?!Първоначално написано от koalka
По темата: пчела, не си е оферта Онлайн залаганията. Ти май беше в Канада в момента, което обяснява защо си се запътил натамЕдин от недостатъците им е че си чакаш парите няколко дена докато ти ги преведат в картата, което е гадно за хората които залагат последните си пари ... не го пожелавам на никого
А иначе няма спор че ЕФУ предлага доста по-ниски коефициенти, да не кажа че прави каквото си иска с тях. Това е напълно разбираемо, с оглед че ЕФУ е единствената букмейкърска къща в България, и ще ни прави на клоуни, както става в момента. Но нека да не отваряме темата за Еврофутбол, тъй като много лайна мога да изговоря за тях
Предимството му е че си взимаш печалбата веднага след като свърши мача, и по-нагоре обясних защо това е по-добре
![]()
Другия недостатък на залаганията на живо, е че неможеш да си заложиш апартамента или колата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С желание всичко се постига.Първоначално написано от Fena
![]()
абе не са оферта...
не са оферта мачовете
офертата е покер
изкарай една виза електрон и почвай в sportingbet.com
пълно е с ламери
сядаш на spain table и ги почваш
ама и скийл ти трябва![]()
като цяло от 5 години не се занимавам с нищо друго освен хазарт![]()