.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Пърхут

Пърхут

deba 6ibaniq ubit smotan eban purhut probvah sas 100 marki 6ampoani i ne se maha da go eba

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Низорал е най-доброто решение.

Чувал съм, че като ползваш даден шампоан по-често, вместо да ги сменяш постоянно няма да имаш толкова пърхот или изобщо ще изчезне.
    Предполагам, че е вярно понеже и аз имах пърхот и накрая ми писна и си ползвах само 1 шампоан и така и до днес, вече 3 години и не съм имал пърхот от тогава Пък и шампоана си е против пърхот (head&shoulders)

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Да, Head&Shoulders и Низорал са най-ефективни.

За всеки човек е разлино , но и аз имах пърхут по едно време и като пробвах с "Низурал" и "Head&Shoulders" стана още по-зле.Вярно е , че трябва да ползваш шампоана по продължително , не става изведнъж. Пробвай някой шампоан и се къпи с него поне един месец , аз лично от както започнах да използвам "Dove-Essential Care" и нямам пърхут вече.И все пак чак след първата седмица и половина се забелязваше резултат . Чувала съм , че става също и с бебешки продукти и също така след като се изкъпеш да си сложиш малко оцет на главата и да не го миеш после (звучи глупаво , но на една приятелка и помогна ) аз не съм ги пробвала де . Хайде успех .
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Тоя Низорал хич не го харесвам, при мен въобще не подейства, но пък за сметка на това съм страшно доволна от Head&Shoulders ментовичкия...много е хубав и той ми излекува пърхута.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Пробвай с оцет. Може да звучи гадно ама на мен ми помогна. Преди да се изкъпеш сложи оцета и стой няколко минути, колкото повече, толкова по-добре. Съмнявам се обаче да ти се махне целия от едни път, обаче към третия трябва да се е махнал. Не остава миризма след това. А на мен ми помогна от първия път, защото нямах много.

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Пробвай с оцет. Може да звучи гадно ама на мен ми помогна. Преди да се изкъпеш сложи оцета и стой няколко минути, колкото повече, толкова по-добре. Съмнявам се обаче да ти се махне целия от едни път, обаче към третия трябва да се е махнал. Не остава миризма след това. А на мен ми помогна от първия път, защото нямах много.
    Шиу, т'ва не оврежда ли косата
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    Pleven d'gee
    иаз иам Пърхут сега си купих тоз ''Clear''дето го рекламират.Някои ползва ли го от по отдавна да сподели мнение? иначе при мен за сега деиства
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Застреляйте се и няма да обръщате внимание на пърхота!

Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Шиу, т'ва не оврежда ли косата
    Мнее даже я прави по-лъскава. Ако потърсиш ще видиш че има някои маски с оцет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си