.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

на матури съм....

Ужас ще умра не искам искам пак в 9-ти клааааааааааас !Ще се побъркам стискаите палци и ми пожелаите късмет че ще ми трябва в големи дози
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен Аватара на FantaMen
    Пожелавам ти най-лесните упражнения.Тва е хипер шибано малките да празнуват а ти се изнервяш че не можеш да решиш кой отговор да загадиш.Късмет!!!!!!Пиши после в тая тема как са били упражненията.Още веднъж късмет!!!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    Pays de la Loire
    ^ Хах... Малко късно й пожелаваш успех
    Иначе... като заговорихме за честно и нечестно, то и юли месец съвсем не е честно - някой си пече д-то на плажа, а ти се потиш на КС изпит... Но такъв е животът!

ьа благодаря ти ами беше лесно но да видим какво сме направили на 20-ти ще се разбере и днес я направих втората по география държах и беше супер трудна .... ама добре че преписвах щото щях да предам празна бланка
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

По география примерните тестове бяха ужасни,трябвало е да наизустявате в кой район какъв отрасъл от промишлеността се развива.
    Това е прекалено много информация.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

страшно трудна беше и имаше един въпрос да пишем за германия там граници,площ,географско разположение общо взето абсолютно всичко ... от релеф като почнеш до растителност население ае всичко ... представи си че трябва да си научил по принцип всичко за всяка една държава просто е невъзможно ..... не знам как искат да направим матурите ако не нямахме от къде да преписваме това е невъзможно просто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си