Цитирай Първоначално написано от monityY
Цитирай Първоначално написано от Freeminded
Цитирай Първоначално написано от monityY
Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Знам,че кодеин и гултетамид като се смесят стават с действието на хероин.Имаше още един вид за възрастни,беше някакво успокоително,но много силно и като го пиеха едни приятели получаваха халюцинации.Ако те интересува ще питам как се казва,че не го помня..
Ami kaji mi za drugiq vid kakvo mu e imeto i otivam i si go kupuvam..

Ти тъпа ли си или искаш да се натровиш? От какъв зор? Пък и толкова ли ти липсва някой, с който да изпушите 1 масур и да не се занимаваш с тъпотии?
От къф зор?Моя работа... Казах ви без излишни коментари,или можете да ми помогнете или не..Неискам да се натровя,трябва ми нещо силно и искам да предизвика някакъв ефект над психиката ми..Ако искам да умирам лесно ми е да изпия няколко блистерчета с кфи да е хапчета,не ми е това целта..
Какъв точно ефект над психиката ти? Изобщо наясно ли си с това какво искаш както и с разнообразието от рискове, които поемаш? Или просто искаш тук някой да ти "предпише" още малко доза измислена драма в емоушънския ти живот. Ах, сигурно когато пускаше темата си вече си представяше как натриваш носовете на съучениците ти, като ставаш по време на час уж да отидеш до тоалетната и се надрусваш в кенефа с някакви лекарства! Ау, това е то да си тру имо!