- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на първа среща
ей шкумбаПървоначално написано от h4x0r
келешче малко
земи си обогати речника и стиа повтаря за тоя разстрел
тва ли е най новата думичка която си научил
или я смяташ за leet ?
купи си тълковен речник
или се застреляай
балък
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Че кво лошо има?Щом се желаете..
Let The BEAT Control Your Body
Kakvo neredno ima. Super si e. Samo trqbva da se pazite.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
много искам да правя секс на 1-ва среща.. ама незнам. Не съм го правил още..
Иначе не мисля, че е лошо.. Ако момчето и момичето са били в нужда не виждам нищо лошо.![]()
![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Не съм правила секс на първа среща, но и не мисля, че ще правя.Първо защото не мога да се отпусна току така пред някого, когото не познавам и второ защото не мисля, че ако имам сериозни намерение и си легна с него на първата среща ще ме вземе на сериозно .. мисля, че в очите му ще изглеждам просто като поредната лесна бройка. (може да не съм права, но никой няма правото да ме съди)
А относно това, че сте се запознали по чата и си пишете от няколко месеца ... я беги ... според мен това по чата е стара работа и сега тези, които си търсят гаджета или секс по чата не могат да си задоволят нуждата по друг начин освен някоя да им върже по irc или skype и т.н... Даже мога да разкажа една случка .. един познат си писа с някво момиче много дълго време и отиде в нейния град да се видят .. и уговорката беше тя да го посрещне и ще го води някъде си там и била влюбена в него и щяла да му пусне и т.н. и той се вързал и .. познаите .. не го посрещна момиче, а няколко момчета, които го пребиха, взеха му парите и му казаха, че въпросното момиче никога няма да излезе с него понеже единия от биячите и бил гадже ...че после тоя познат звъня на тоз и оня да ходят да го прибират .... и цялата работа .. заради единия секс ;) Правете си изводите ... ;)
еми не съм, но съм и протиф още на първата среща![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
ха защо не ...