.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: :D

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Напоследък много се променят нещата... не знам дори защо... Ми момиченцето щом и е кофти, нека да си " тресне главата" ама после да му мисли
    Не това не е начина.. момиче... Мислиш ли че не ни е минавало през ума на всеки да се самоубие заради нещо или някои...ако вски мислеше като теб досега да сме се убили едно 1000 човека ... да не казвам и кво щеше да е.. заради някфи идиоти дето не им дреме ... за нас.. А и си мисля, сега гледах едно клипче където момичето е паднало в една шахта и милото, потрошено с потрошен крак & половината зъби му ги няма.. я Се замисли ТИ ИСКАШ ДА СЕ САМОУБИВАШ а ДРУГи ХОРА В ТОЯ СВЯТ ЕДВАМ СЕ БОРЯТ ЗА ЖИВОТА СИ... ДА НЕ КАЗВАМ ЧЕ И БОЛНИТЕ ХОРА И ИНВАЛИДИТЕ КУЦО САКАТО МЪЧИ СЕ МЪЧИ ама някак си да прекара по-добре живота си, а тука акто гледам прекрасни момичета на външен вид, вижи здрави & прави, без умствени проблеми и кво.. ще ми се самоубиват? Я малко се стегни.. Мойто сърце е 329382938927482374 пъти разбивано ама нямам намерение да се самоубивам.. да и пак да ми го разбият, няма да се самоубия!!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Непостоянно
    оок..
    .!.

Ама по-бързичко, моля.

не си добре с главата

Град
    Far away in the universe
    Аз ще ти кажа нещо от моята гледна точка на човек минал вече тийнейджърската възраст: не си струва. Какво целиш с едно самоубийство? Да спреш болката? Има и по-добри начини. Да докажеш на момчето на живота си, че си готова на всичко за него? Повярвай ми, ако той беше Човекът за теб, нямаше да ти причинява това, така че жертвата ти ще иде напразно. Да го накараш да се чувства виновен? И това няма да стане, защото от такъв човек най-много да чуеш "Ах, и мен какво ме засяга това...?"

Моят съвет е да не хабиш нерви и чувства за човек, който не те заслужава. Самият факт, че някой те кара да мислиш за самоубийство, трябва да ти нашепва "Бягай далече от него!". Спри контактите с този човек, виждай се с приятели, нови хора, забрави го. Нищо хубаво от такъв тип няма да видиш. Млада си, живей. Има си време за всичко. Никой няма да избяга от смъртта един ден.

Град
    Shove IT
    кухнята ... ножа ... вените

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    кухнята ... ножа ... вените
    край на проблемите

ъ6
    аь ус ефь пьтнсше

Град
    Shove IT

Мега фен

Град
    Shove IT
    кат се напия и ме гони добитъка Оо

Мега фен
    кат се напия и ме гони добитъка Оо
    нали беше почнал да изтрезняваш

Град
    Shove IT
    е явно още ме държи бая водка оправдах

Мега фен
    е явно още ме държи бая водка оправдах
    следващия път не бързай да казваш вълшебната дума ''изтрезнях''

Град
    Shove IT
    няма Оо

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    12. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстрекават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, педофилия или насилие.

Предполагам,че и подстрекаването към самоубийство също важи(вид насилие), следователно 3/4 от писалите до тук трябва да бъдат баннати!

You just got punk'd !
    The Spark

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    И понеже ти се сърди дай да си сложиш край на живота..Мн лабилна психика имаш..Земи се стегни и не прави отчаяни опити да привлечеш внимание и се поговори с него..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Един Съвет Ще ти дам...Почакай да станеш поне на 16 пъК тогава мисли за самоубийство

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ам питай дали ти се сърди, поне да знаеш със сигурност и тогава предприеми тази толкова важна крачка
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

are you crazy ?

преди, мила моя, и аз щях да се трепя зардаи един самогъзник ама все в гъз да ти кажа.. стягай се, не стигай до крайности , шото тъпака и на погребението ти няма да дойде.... по принцип ако тфа ти е начина да го жегнеш , ш ти изпея "по-добре недеййййй" ..слушай хората които са минало по тоя път пък и плюс тфа ако толкоз искаше да се самоубиеш.. до ся да си го направила а не цяла тема да пускаш!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, наистина това е трагично, ако авторката сериозно го обмисля(няма да го направи), заради едното сърдене или караница...

Nqma smisal da se samoobiva6 zaradi mom4e az si rezah venite i se trovih s hap4eta i posle razbrah 4e ne si zaslujava

Град
    stara zagora
    вахххххх вах тапия ми племеник е пуснал тая тема съжалявам за всички които сте писали е той на 11 и си измисля съжалявам още веднъж :D 8-)
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Град
    Shove IT
    еех колко развито въображение имат 11 годишните

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си