Напоследък много се променят нещата... не знам дори защо... Ми момиченцето щом и е кофти, нека да си " тресне главата" ама после да му мисли
Не това не е начина.. момиче... Мислиш ли че не ни е минавало през ума на всеки да се самоубие заради нещо или някои...ако вски мислеше като теб досега да сме се убили едно 1000 човека ... да не казвам и кво щеше да е.. заради някфи идиоти дето не им дреме ... за нас.. А и си мисля, сега гледах едно клипче където момичето е паднало в една шахта и милото, потрошено с потрошен крак & половината зъби му ги няма.. я Се замисли ТИ ИСКАШ ДА СЕ САМОУБИВАШ а ДРУГи ХОРА В ТОЯ СВЯТ ЕДВАМ СЕ БОРЯТ ЗА ЖИВОТА СИ... ДА НЕ КАЗВАМ ЧЕ И БОЛНИТЕ ХОРА И ИНВАЛИДИТЕ КУЦО САКАТО МЪЧИ СЕ МЪЧИ ама някак си да прекара по-добре живота си, а тука акто гледам прекрасни момичета на външен вид, вижи здрави & прави, без умствени проблеми и кво.. ще ми се самоубиват? Я малко се стегни.. Мойто сърце е 329382938927482374 пъти разбивано ама нямам намерение да се самоубивам.. да и пак да ми го разбият, няма да се самоубия!!